Chiar ma gandeam aseara sa-ti dau un delete 8-}
Printable View
Ce-i cu 1.06 ?:)
Da...codului alauia ultra secret i se mai spune "Update-ul de Kaka-Maka"
Pai logic ca stiam ca e un update, insa ce-i asa special cu el ?
Aduce mici imbunatatiri...
Given how much love it's had so far, this is a pretty minor update, but nice nonetheless, particularly for multiplayer aficionados. Beyond some under the hood fixes, there are many balancing adjustments and other refinements.
Am cam tras echipa in jos seara trecuta :dizzy:. Dar nu e bai ca sunt la inceput :)
Se gasesc diseara doritori de co-op pe hard?:kick:
Baga cu saprosan sa se usuce daca ai ramas asa marcat :P
Din pacate nu mi-a sosit jocul azi, ramane pe maine sa ma bag si eu la un multi. :(
Bai faza e ca eu inca nu am luat dlc-ul cu hartile pt Uncha2..... , am tot jucat MAG si BC2 si Uncha2 l-am neglijat, eu doar astept o schimbare inspre bine in multi, cand am jucat ultima oara cu tine cristache era naspa...
V-apuca pe toti acum in pana mea coop pe hard. Acum cateva luni cand urlam ca dementu' sa jucam coop (ring the bell squadu' da valoare din bc2?) nu se gasea nimeni. Mda! [-(
Joc eu cu tine mah. Cand vrei tu, fara nici o problema. Uite cum facem, nu joc deloc coop pana cand nu incepi si tu. E ok ? :) Dar sa nu ma lasi balta ca eu vreau sa fac cateva trophy-uri cand ne apucam :).
PS: Daca cumva joc pana incepi tu nu e bai, joc si cu tine :P
Ma bag si eu la un coop pe hard...si uite asa mi se face dor de Muski, maestru neintrecut la Uncharted 2 pe coop. Nu exista nivel care sa-ti stea in cale cand il ai pe Muski de partea ta.
Le rupmea mufa la toti, si numai in doi jucam, ca deh, daca in doi e usor, in 3 ar fi penibil... :D