Astea sunt screenshots sau art work?
PS:Se mai aude ceva de varianta cu jocurile anterioare ale seriei in pachetul Collector's?![]()
hehe, good point!evident primele 2 sunt concept art, cei care se ocupa de asta sunt extrem de talentati, arata incredibil! piece of art nu alta... ma rog poate exagerez dar sunt foarte impresionat de concept art-ul din GOW3.
tot respectul pentru cei care se ocupa de asta, mi.ar placea un art-book intr-o editie speciala, merita!
As fi incantat (si cred ca nu sunt singurul) sa vad un PS3 editie limitata, alb-ceramic cu linii rosii in stilul "kratos"...
De curand, pe site`ul GOW a aparut 'free to use' un fansite kit pt cei interesati. Pachetul contine imaginile publicate pana acum, concept art, sound track`ul (main title`ul jocului) plus multe alte...
<linkul de download mai jos>
God Of War
Rasko cred ca o sa aiba orgasm cand citeste stirea asta. lol
PlayStation LifeStyle Own Kratos’ Blades of Chaos
Au luat-o putin razna oamenii astia
Ma asteptam sa mai faca ceva materiale de marketing pana sa apara GOW3 dar nu replica armelor la scara adevarata
Intr-adevar, cine stie in mana carui infocat ajung astea, si le foloseste pe seful tupeist de la birou care nu-l mai scuteste cu task-uri
Ce-i drept, as dovedi si eu cativa clienti dobitoci cu maretele Swords of Chaos
Nu cred ca se vor vinde oricui, ar fi cam ciudat.
...dar de faza cu cenzura ce ziceți? ESRB prost
Mai multe aici -> http://www.consolegames.ro/forum/144027-post34.html
Spune exact despre ce e vorba, ca in linkul care l-ai dat tu e un video de jumatate de ora si nu ma uit la el doar pentru atat. Merci.
Cred ca la asta se referea RonanN1:
PlayStation LifeStyle ESRB Oversteps Boundaries with God of War 3 Censor
Am pus mai jos si filmul cenzurat (pe la sfarsit sunt acele scene):
God Of War III Video Game, E3 09: Developer Walkthrough Pt. 4 HD | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com@@AMEPARAM@@src="http://www.gametrailers.com/remote_wrap.php?mid=51087"@@AMEPARAM@@51087
lol ce aiurea arata... daca vor sa cenzureze GOW3 eficient ar trebui sa puna ESRB crap pe 2/3 din ecran !!!![]()
Dacă urmăriţi Invisible Walls ep.67, acolo echipa GameTrailers explică cum s-a ajuns la forma asta de cenzură. Pe scurt, cei de la ESRB au pistonat Sony să cenzureze scenele "hard" (ameninţ�nd cu amenzi), iar Sony au contactat GT cu rugămintea de a-i ajuta cu această problemă. Aşa că băieţii de la GT au umplut videoclipul cu stickere Censored by ESRB, astfel ca lumea să ştie spre cine să arate cu degetul mijlociu.
IW
Bookmarks