Eu personal nu imi pot da seama cum va fi implementata componenta multiplayer, dar daca este adevarat sper sa fie ceva de calitate, sa ne surprinda in cel mai placut mod.
![]()
Eu personal nu imi pot da seama cum va fi implementata componenta multiplayer, dar daca este adevarat sper sa fie ceva de calitate, sa ne surprinda in cel mai placut mod.
![]()
Sa compari Sony cu Ubisoft sau (mai rau) cu Activision n-are nici un sens. Zi-mi si mie o serie de jocuri de la Sony care primeste un joc in fiecare an.
Inainte de AC a fost Prince of Persia (ma rog, nu poate fi comparat cu modul in care iese Cod). Sands of Time - 2003, Warrior Whitin - 2004, The Two Trones - 2005. Apoi s-au mai domolit si-au scos PoP in 2008 si PoP: The Forgotten Sands in 2010.
PS:Am dat-o in off topic.
Astazi m-am apucat si eu de joc,e WOW!!!Nu stiu cum se termina 3-ul dar sper sa fie un 4.
aoleuuuuu, ajutorrrr, ma chinui de 2 zilesa trec de partea cu cascada , adica apa care trebuie sa umple paharele alea gigantice de metal, in sensul acesta , se va forma podul , stiti despre ce vorbesc
, trebuie sa umplu cel de-al 3-lea pahar si nu gasesc solutia, va rog ajutati-ma !!! MERCI!
Tocmai am terminat Review-ul despre God of War 3, sper sa va placa. http://www.consolegames.ro/forum/f46...w-god-war-3-a/.
Am jucat primele 2 jocuri din serie pe PS2, apoi mi-am luat un PS3 si le-am rejucat doar ca intre timp nu am mai jucat si partea a III-a, doar demo-ul. Daca este cineva interesat sa vanda GOW III, va astept cu un PM. Domnilor, imi cer scuze, daca postez unde trebuie, dar chiar nu am stiut unde.![]()
Da un anunt la mica publicitate ca doresti sa cumperi jocul. Cu siguranta il are cineva de vanzare.
L-am terminat aseara pe chaos dif.
- 18 ore
- am murit de exact 456 de ori pe parcursul jocului, ceea ce e acceptabil avand in vedere dificultatea absolut dementiala.
- cea mai grea lupta din tot jocul nu a fost Ceberus dupa cum afirma majoritatea care au walkthrough pe youtube si din ce am citit pe forumuri straine. Pentru mine a fost foarte dificila lupta cu scorpionul si prima forma a lui Zeus din lupta finala. Desi ii stiam toate miscarile, stiam cum sa fac counter etc, la un moment dat faceam o mica greseala si asta insemna retry instant. Am fost ingrozit la partea finala a luptei cu Zeus deoarece mai aveam 1/4 din bara de viata. Acea lupta a durat 34 de minute, 34 de minute de groaza in care am reusit sa nu fiu lovit nici macar o data.
Oricum satisfactia a fost imensa si imi pare foarte rau ca nu exista trofeu pentru terminarea jocului pe chaos![]()
Singura dezamagire este ca nu am fost recompensat cu nimic - un costum, o ciunga, un strudel cu mere sau un Bucegi la pet. NIMIC! Damn you Santa Monica and God praise Santa Monica!![]()
Trofeul il primesti de la mine , nu iti spun care ii doar iti dau ca indicii urmatoarele:
- mica
- rece
- galbena
![]()
�Kratos is back! GOW IV is now under development, commissioned by Santa Monica Studios. With a release date in 2012.�
EL33TONLINE: News - H33rsay: God of War IV revealed with logo
for a second my heart stopped beating... is curios cum au de gand sa continue povestea acum![]()
Bookmarks