Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 106 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 LastLast
Results 2,061 to 2,080 of 2120

Thread: God of War 3

1. #2061 SP
    Party Rocking! Razviii123's Avatar
    Eu personal nu imi pot da seama cum va fi implementata componenta multiplayer , dar daca este adevarat sper sa fie ceva de calitate, sa ne surprinda in cel mai placut mod.

2. #2062 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Quote Originally Posted by Razviii View Post
    Eu personal nu imi pot da seama cum va fi implementata componenta multiplayer , dar daca este adevarat sper sa fie ceva de calitate, sa ne surprinda in cel mai placut mod.
    Eu doar sper sa nu ajunga ca alde Call of Duty sau Assassin's Creed..cu cate 1 titlu pe an..cateodata lacomia nu are limite

3. #2063 SP
    Senior Member RazvyLord's Avatar
    Sa compari Sony cu Ubisoft sau (mai rau) cu Activision n-are nici un sens. Zi-mi si mie o serie de jocuri de la Sony care primeste un joc in fiecare an.

4. #2064 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Quote Originally Posted by RazvyLord View Post
    Sa compari Sony cu Ubisoft sau (mai rau) cu Activision n-are nici un sens. Zi-mi si mie o serie de jocuri de la Sony care primeste un joc in fiecare an.
    si pe langa asta sa fie o reciclare permanenta..

5. #2065 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Totul are un inceput...uita-te la Ubi...zi-mi mie un IP care iesea pe banda rulanta inainte de AC..

6. #2066 SP
    Inainte de AC a fost Prince of Persia (ma rog, nu poate fi comparat cu modul in care iese Cod). Sands of Time - 2003, Warrior Whitin - 2004, The Two Trones - 2005. Apoi s-au mai domolit si-au scos PoP in 2008 si PoP: The Forgotten Sands in 2010.

PS:Am dat-o in off topic .

7. #2067 SP
    Member TaSe88's Avatar
    Inainte de AC a fost Prince of Persia (ma rog, nu poate fi comparat cu modul in care iese Cod). Sands of Time - 2003, Warrior Whitin - 2004, The Two Trones - 2005. Apoi s-au mai domolit si-au scos PoP in 2008 si PoP: The Forgotten Sands in 2010.

PS:Am dat-o in off topic .
    fiecare POP lansat din cele precizate de tine a adus ceva nou seriei, plus au avut un story bine pus la punct, foarte bine legat intre episoade. nici unul din serie nu a fost o reciclare.

8. #2068 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Astazi m-am apucat si eu de joc,e WOW !!!Nu stiu cum se termina 3-ul dar sper sa fie un 4.

9. #2069 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    aoleuuuuu, ajutorrrr, ma chinui de 2 zile sa trec de partea cu cascada , adica apa care trebuie sa umple paharele alea gigantice de metal, in sensul acesta , se va forma podul , stiti despre ce vorbesc , trebuie sa umplu cel de-al 3-lea pahar si nu gasesc solutia, va rog ajutati-ma !!! MERCI!

10. #2070 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by bogdan-theodor View Post
    aoleuuuuu, ajutorrrr, ma chinui de 2 zile sa trec de partea cu cascada , adica apa care trebuie sa umple paharele alea gigantice de metal, in sensul acesta , se va forma podul , stiti despre ce vorbesc , trebuie sa umplu cel de-al 3-lea pahar si nu gasesc solutia, va rog ajutati-ma !!! MERCI!

11. #2071 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    merci mult !!!

12. #2072 SP
    CG Editor Dant3's Avatar

13. #2073 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    chains of olympus si ghost of sparta pt ps3 ar fi godlike . Ambele jocuri HD cu trophy support pe un singur blu ray ar fi un instant win.

14. #2074 SP
    Tocmai am terminat Review-ul despre God of War 3, sper sa va placa. http://www.consolegames.ro/forum/f46...w-god-war-3-a/.

15. #2075 SP
    Junior Member IceSoldier's Avatar
    Am jucat primele 2 jocuri din serie pe PS2, apoi mi-am luat un PS3 si le-am rejucat doar ca intre timp nu am mai jucat si partea a III-a, doar demo-ul. Daca este cineva interesat sa vanda GOW III, va astept cu un PM. Domnilor, imi cer scuze, daca postez unde trebuie, dar chiar nu am stiut unde.

16. #2076 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Da un anunt la mica publicitate ca doresti sa cumperi jocul. Cu siguranta il are cineva de vanzare.

17. #2077 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    L-am terminat aseara pe chaos dif.

- 18 ore
    - am murit de exact 456 de ori pe parcursul jocului, ceea ce e acceptabil avand in vedere dificultatea absolut dementiala.
    - cea mai grea lupta din tot jocul nu a fost Ceberus dupa cum afirma majoritatea care au walkthrough pe youtube si din ce am citit pe forumuri straine. Pentru mine a fost foarte dificila lupta cu scorpionul si prima forma a lui Zeus din lupta finala. Desi ii stiam toate miscarile, stiam cum sa fac counter etc, la un moment dat faceam o mica greseala si asta insemna retry instant. Am fost ingrozit la partea finala a luptei cu Zeus deoarece mai aveam 1/4 din bara de viata. Acea lupta a durat 34 de minute, 34 de minute de groaza in care am reusit sa nu fiu lovit nici macar o data.
    Oricum satisfactia a fost imensa si imi pare foarte rau ca nu exista trofeu pentru terminarea jocului pe chaos
    Singura dezamagire este ca nu am fost recompensat cu nimic - un costum, o ciunga, un strudel cu mere sau un Bucegi la pet. NIMIC! Damn you Santa Monica and God praise Santa Monica!

18. #2078 SP
    Member tomaobiwan's Avatar
    Trofeul il primesti de la mine , nu iti spun care ii doar iti dau ca indicii urmatoarele:
    - mica
    - rece
    - galbena

19. #2079 SP
    Member bartonn's Avatar
    �Kratos is back! GOW IV is now under development, commissioned by Santa Monica Studios. With a release date in 2012.�

EL33TONLINE: News - H33rsay: God of War IV revealed with logo
    Attached Images Attached Images 21379.jpg

20. #2080 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    for a second my heart stopped beating... is curios cum au de gand sa continue povestea acum

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 104 of 106 FirstFirst ... 4 54 94 102 103 104 105 106 LastLast