Era o stire acum vre un an jumate pe un site care confirmau ei cica va avea multiplayer 100%
Printable View
Era o stire acum vre un an jumate pe un site care confirmau ei cica va avea multiplayer 100%
multyplayer ?huh? cum implementezi mecanism de multyplayer(vs) intr-un action adventure? hai , cooperativ mai merge, dar competitive? numai de mk shaolin monks stiam sa mai fii facut ceva de genu... si oricum cine sa fie al doilea/al treilea/al xalea personaj ? kratos cu alta culoare de tatuaje si de chilt? nu-mi suna prea bine.nu va suparati,dar miscarile lui kratos sunt clar proiectate pt gameplay impotriva calculorului , daca baga mp va iesi ori ceva revolutionar ori ceva dezastruos.
Eu cred ca daca va avea multiplayer va revolutiona genul,desi as prefera doar single
Aallex daca ai jucat si terminat verisuna Chains of Olympus ai fi vazut ca poti incepe un nou joc dar cu alte costume.
Tind sa cred ca asa ceva vor introduce si in mp g.o.w III.
Eu as prefera single,mie frica ca o vor da in bara...nu stiu de ce
Daca iti place single , joci single, nu ai treaba cu multiplayerul.
de fapt in toate god of war poti reincepe jocul cu alt costum,eu cred ca daca va fi bine pus la punct ar iesi ceva revolutionar,probabil va fi ceva left4dead.(imposibil sa fie kratos vs kratos)unu va fi pt bine unu pt rau.probabil vei juca cu ARES,ZEUS,HERCULES....
Ma rog nu stiam ca in toate versiunile, pentru ca nu am avut ps2.
da eu am imprumutat pentru o saptamana ps2 ca sa joc gow 1 si 2 . Le-am terminat in 4 zile !
Kratos 8->
New details:
Quote:
- Unlike God of War 1 and 2 where there are only 15 enemies on screen, there will now be around 50 this time.
- You can ride monsters like the Cyclops and “control”.
- Kratos on the PS2 used 5,000 polygons, now he uses 20,000.
- They made the weapons “better” so it adds more variety. Like with a different weapon, you don’t get just a couple different attacks, but a whole different play style.
- The lion gauntlets are called Cestus.
- Enemy AI’s are a lot smarter. Some of the enemies will be “commanders” and control the other grunts.
- Enemies will look different, even if they’re the same type. Like, even though the skeleton soldiers are in the same category, they will have varied looks, so it’s not like everyone looks the same.
- More boss fights than GoW 1, but less than GoW 2.
- No multiplayer.
- Hades boss fight confirmed.
Hades boss fight!! whoa! :D
50 enemies... duuuude...
great news anyway!
Intradevar pare extraordinar,un boss fight cu Hades. 50 de inamici,dar si mai inteligenti. Modelul lui Kratos facut din 20000 de poligoane,de 4 ori mai mult ca-n jocurile precedente. Cat despre multiplayer,parca e mai bine fara. Daca avea multi ar fi trebuit sa investeasca destul de mult timp in el,astfel ajungandu-se la o campanie single mai scurta sau mai slaba. Asa fara multi totul va fi concentrat pe single.
Ce bine ca nu are MP!!!!:>Daca avea...nici nu vreau sa am gandesc ce nasol iesea..
Time for scans: God of War III Scans | God of War III (3) for PlayStation 3