La multe jocuri e la fel. Daca activezi anumite optiuni, nu-ti mai da trofee pt ca te-ai folosi de niste avantaje.
Printable View
Tocmai l-am batut pe Hercules. Cam cat mai am din joc?
Destul. :)
Oh, pai e bine, la cat citisem ca-i scurt de tot jocul, credeam deja ca ma apropii de final :)
Si intrebarea 2 [spoiler=puzzle]dupa ce am omorat-o pe poseidon princess, am ajuns la podurile alea pe care le misc eu, iar la ultimul zice ca nu are maneta. Ce ar trebui sa fac p-aici, ca ma invart si nu prea-i dau de cap[/spoiler]
Despre finalul God of War III Ştiri // PS3 /// Eurogamer.ro
Ce finaluri aveau astia in minte :))
PS3center.net - Story: God of War 3 the Only Non-Nintendo Million Seller of 2010
Quote:
Despite only being available for a couple of months, the NPD group has revealed that God of War 3 is the only non-Nintendo title that has sold over a million copies this year. The game has sold 1.1 million on the PlayStation 3 in Q1 2010, followed closely by Mass Effect 2 on the Xbox 360 with approximately 890,000 units sold..
Overall however, God of War 3 comes in third, with New Super Mario Bros. taking the top spot with 1.7 million units sold, followed by Wii Fit Plus, again with approximately 1.1 million units sold.
Final Fantasy XIII sold relatively well on both platforms, with 830,000 unit sales on PS3 and 500,000 units sold on Xbox 360
Bear in mind that this data is for the first quarter of 2010 only, so actual totals may vary. The NPD Group will also be releasing sales data for April on Thursday 13th May, so stay tuned.
S-a mai discutat cu cateva pagini in urma. E usor sa spui de ideile de mai sus ca sunt proaste, mai ales scoase din context... Pana la urma sunt doar concepte. La inceput se gandeau in locul lui Kratos sa fie un tip orb cu un copil in spate, asta ca imagine generala asupra procesului de creatie. Se arunca idei pana se gaseste ceva ok...
Are careva idee unde pot sa vad Unearthing the Legend pe net ? Nu-l gasesc nicaieri. - bine, am gasit pe YouTube, dar se vede atat de prost ca nici nu se pune.
Daca se poate un .torrent
The greatest gaming tattoo ever
Steriotyp's Photos - Playstation News
Cam urat. Mai bine isi facea tatuajele lui Kratos. Poate nu complet ( nu pe fata ), dar era mai subtil.
nu e de spatele lui tatuaju...pacat
Nu am observat postul tau. Ca sa descarci continutul multimedia, ai nevoie de un proxy pt. US. exact ca si atunci cand vrei sa inchirieazi sau sa cumperi filme de pe PSN US.
ms dar poti sa imi explici mai pe larg ca n-am inteles?trebuie sa fac vreo setare in cont?:D
La connection settings in ps3, setezi "Use proxy server". O sa-ti ceara o adresa de ip si un port. Cauti pe net niste proxy servers de US exemplu AICI si introduci ipul si portul (acesta reprezentand cele 4 cifre de dupa doua puncte)
Dureaza putin sa gasesti un proxy bun care sa si mearga bine.
IP = 206.64.92.16: PORT= 8000
Good luck.
O sa incerc,daca intampin probleme o sa revin:P...mersi mult pentru info:)>-
Am terminat in sfarsit si eu GoW 3. Am jucat acum si primele doua. Jocurile sunt geniale. De departe cel mai frumos joc pe care il am/pe care l-am jucat. The music, the gameplay, the story, the graphics - I loved every minute of it.