Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 41 to 60 of 95

Thread: Uncharted: Drake's Fortune

1. #41 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Ai luat cu 100 de RON-i versiunea Platinum? Eu am luat versiunea normala la pretul asta din magazin.

2. #42 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Am citit pe internet ca uncharted demo ar fi region locked si versiunea full este la fel?Intreb asta deoarece eu am un ps3 cumparat din america de sud si este ntsc.

3. #43 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Jocurile de PS3 nu au restrictie pe regiuni.

4. #44 SP
    Banned Mircea Badea's Avatar
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Ai luat cu 100 de RON-i versiunea Platinum? Eu am luat versiunea normala la pretul asta din magazin.
    Actually ai dreptate, nici a mea nu e Platinum, dar are pret de Platinum cel putin.

5. #45 SP
    Member slabunator's Avatar
    l-am teminat si eu, jocul e destul de bun, si chiar are nishte parti foarte interesante dar puteau fii modificate cateva aspecte
    pacat ca mediu e foarte bine conturat dar nu il poti explora si ai numa asa...o singura carare pe care trebuie s o urmaresti
    chestia cu zombiii nu prea a avut ce cauta in poveste dupa parerea mea, acolo pt mine tot storylineul s-a prabusit
    si in rest, imi pare rau ca dupa ce am terminat jocul pe medium nu s-a deblocat ultima dificultate "crushing" ...asta chiar nu era mare lucru de modificat

6. #46 SP
    Member playgame's Avatar

7. #47 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Vesti bune,insa e doar o confirmare la ceea ce toti stiam deja
    Cheers...

8. #48 SP
    Member Arslany's Avatar
    Quote Originally Posted by Soop View Post
    Vesti bune,insa e doar o confirmare la ceea ce toti stiam deja
    Cheers...
    Poate tu stiai deja...
    Merci playgame pt. informatie.

9. #49 SP
    Junior Member Soop's Avatar
    Arslany-nu m-am luat de playgame si nici nu am avut intentia de a-i stirbi din drepturi ,am spus doar ca,multi dintre noi ne asteptam sa apara si o continuare,mai ales dupa succesul care l-au avut cu prima parte iar aceea stire a venit ca o confirmare,atata tot
    Cheers...

10. #50 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Soop View Post
    Arslany-nu m-am luat de playgame si nici nu am avut intentia de a-i stirbi din drepturi ,am spus doar ca,multi dintre noi ne asteptam sa apara si o continuare,mai ales dupa succesul care l-au avut cu prima parte iar aceea stire a venit ca o confirmare,atata tot
    Cheers...
    No problem man, dar cateodata multi asteapta o continuare, dar aceasta nu se confirma.

11. #51 SP
    O confirmare oficiala > zvonul dinainte. Eu unul abia astept aceasta continuare.

12. #52 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Mai bine ar face un nou Jak and Dexter si apoi Uncharted 2

13. #53 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Jak & Daxter e in productie din ce imi amintesc eu.

14. #54 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am citit si eu pe net, dar din cate stiu nu e nimic oficial

15. #55 SP
    Pacat ca nu au scos niciun DLC de Uncharted.

16. #56 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Sa-mi spuna si mie cineva care este diferenta dintre versiunea Platinum si cea normala. ?! ... Am luat un platinum din media galaxy.

17. #57 SP
    Senior Member Uziwood's Avatar
    Singurele diferente sunt pretul (mai redus la var. platinum), artworkul de pe coperta (galbenul acela) si artworkul de pe disk. In joc nu e nicio deosebire.

18. #58 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar
    Mai am putin si innebunesc cu Uncharted, dar tot nu ma las. Mai aveam de terminat jocul doar pe crushing si m-am apucat sa il fac. Problema este ca atunci cand l-am terminat, surpriza , mi-a dat doar reward-ul. Ca si cum trofeul l-as avea deja .Nu am primit nici un trofeu. In concluzie ma poate ajuta cineva cu un save pe crushing la ultimul chapter ?! Raman dator !

19. #59 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu te credem ca l-ai terminat pe crushing. Cred ca ne prostesti! Prove it! lol

20. #60 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    Quote Originally Posted by DJ_Andrei View Post
    Mai am putin si innebunesc cu Uncharted, dar tot nu ma las. Mai aveam de terminat jocul doar pe crushing si m-am apucat sa il fac. Problema este ca atunci cand l-am terminat, surpriza , mi-a dat doar reward-ul. Ca si cum trofeul l-as avea deja .Nu am primit nici un trofeu. In concluzie ma poate ajuta cineva cu un save pe crushing la ultimul chapter ?! Raman dator !
    in principiu trofeele sunt lockate pe contul de psn cu care ai inceput jocul, iar aceasta informatie e scrisa in save game. Daca iei salvare de la altcineva, sunt 99% sanse sa iti dea disable la trofee pana cand iesi din joc. Este o metoda anti-cheat de la sony, ca sa preintampine exact ce vrei sa faci tu ...sa iei salvarea de la un alt user si sa castigi trofee folosind acea salvare...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks