PART 2
Asta e tipul de joc in care nu imi pasa deloc de trofee, oricum exista o optiune la settigns in care poti activa/dezactiva alertele mesajelor, trofeelor, etc.
Nu poţi dezactiva de acolo dec�t notificările privind mesajele primite şi logările/delogările prietenilor de pe PSN. �n prezent nu există nicio posibilitate de a dezactiva notificările privind deblocarea trofeelor.
LE: �ntr-adevăr, din c�te ştiu eu, pe 360 e cum spui tu, referitor la achievment-urile deblocate - se dezactivează odată cu celelalte alerte.
Sunt destul de curios de acest joc, desigur cu teama sa nu fie un quick time event de cateva ore... Probabil o sa cumpar CE, mi se pare foarte cool ambalajul...![]()
in mod clar va fi un joc genial. sunt sigur ca aceste quick time events vor fi la fel ca in Fahrenheit. dupa cum s-a tot vazut in demo-urile de pana acum, se va juca si cu personajul, iar aceste quick time events-uri sunt doar in momente cheie si momente ce fac jocul sa fie un film interactiv, ce nu se putea reproduce cu alte modalitati de control.
Sper sa fie asa, sunt curios cat de departe pot duce mixul asta de film si joc, ma intereseaza experientele multimedia de acest gen... De exemplu MGS4 mi s-a parut un pas bun spre o noua experienta interactiva...
Start Hating Heavy Rain - The Ironstar Movement
---------- Post added 03-01-2010 at 12:56 PM ----------
AWESOME:X
Sper sa ma insel dar din pacate camera sau cel putin in anumite momente unghiul camerei este foarte prost ales.
Si datorita acestui lucru si lipsa faptului ca nu ai control direct asupra perspectivei( presupun ca din motive de storytelling/control al naratiuni),ofera parca o senzatie de "lipsa realism"
Este pacat avand in vedere ca se doreste a te introduce in pielea personajului si un astfel de control al personajului te impiedica sa te "identifici" cu personajul( pare foarte stangaci) .
Cel putin asta e senzatia care o am dupa ce am urmarit ce e postat mai sus.
Sper sa ma insel.
Heavy Rain receives 15 rating from BBFC | The Lost Gamer
The British Board of Film Classification has today revealed its classification for Quantic Dreams� upcoming Playstation 3 exclusive title, Heavy Rain.
The title has been awarded a 15 rating, and consumer advice has been provided that it contains �strong language, violence and sex.� Of more interest is that the game has passed classification with �no cuts made.�
Bookmarks