Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast
Results 181 to 200 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #181 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Rasko, iar ai fumat? sau pentru tine graphics inseamna pretty colors a la uncharted? wtf? paleta de culori este special aleasa ca sa evoce tensiune (vezi si fahrenheit). oricum, pot sa pun pariu ca arata mult mai bine in realitate. atentia la detalii in acest joc este criminala. cred ca iarasi dai cu bita-n balta si pierzi ceva cu adevarat interesant. mai (raz)gandeste-te.

2. #182 SP
    Senior Member tray's Avatar
    va rog,nu incepeti din nou ,si mai ales,daca nu aveti de gand sa va luati jocul , nu trebuie sa postati,nobody gives a damn

3. #183 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    postul lui Rasko a fost ironic, evident, adresat celor care judeca un joc dupa grafica.

ps: Rasko, mai pune o bere pe lista de datorie

4. #184 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    neah, eu cred ca are dubla personalitate, a serious man by day, a graphics-whore by night.

5. #185 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by h0stile View Post
    Rasko, iar ai fumat? sau pentru tine graphics inseamna pretty colors a la uncharted? wtf? paleta de culori este special aleasa ca sa evoce tensiune (vezi si fahrenheit). oricum, pot sa pun pariu ca arata mult mai bine in realitate. atentia la detalii in acest joc este criminala. cred ca iarasi dai cu bita-n balta si pierzi ceva cu adevarat interesant. mai (raz)gandeste-te.
    lol
    Si tu Brutus? Nici tu n-ai inteles? Doamne!

6. #186 SP
    Member drik's Avatar
    Cum sa luati demo Heavy Rain astazi...

E un nou joc online la care trebuie sa predati evidence. La sfarsit primiti redeem code. Daca vreti doar sa luati demo click mai jos pt solutie.

De pe Want The Heavy Rain Demo Right Now? Here's How... - heavy rain - Kotaku

7. #187 SP
    Senior Member Nash's Avatar

8. #188 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Daca ar merge si un site de unde sa iei redeem code, ar fi parfum. Pana atunci cred ca o sa astept pana pe 11 feb si il iau fara dureri de cap.

9. #189 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Cum sa luati demo Heavy Rain astazi...
    acum il dl.thx .

10. #190 SP
    zNowkid, de unde EXACT ai luat redeem code? am incercat pe acel site si nu functioneaza.

11. #191 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Cred ca ar prinde bine un tag cum e cel pentru spoiler, doar ca asta sa fie ceva de genul "<irony on> mesaj <irony off>". Poate asa mai ies unii din barlogul fanboyismului si nu mai iau totul chiar asa in serios

12. #192 SP
    Member zNowkid's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    zNowkid, de unde EXACT ai luat redeem code? am incercat pe acel site si nu functioneaza.
    intra aici.inregistreaza-te, apoi intra pe site.vei avea un panou cu mai multe "dovezi".inregistreaza-le pe cele postate de drik, apoi mergi in acel dosar(dreapta jos).

13. #193 SP
    Member drik's Avatar
    Daca ar merge si un site de unde sa iei redeem code, ar fi parfum. Pana atunci cred ca o sa astept pana pe 11 feb si il iau fara dureri de cap.
    Daca si sa dai 5 clickuri e durere de cap suntem blestemati ca natie...

14. #194 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Mersi ! Am luat si eu codul ! URA !

15. #195 SP
    codul il primesti prin mail? ca am adaugat toate in dosar mi-a dat "your details have been submited" ,dar de atunci nu am primit nimic

16. #196 SP
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Daca si sa dai 5 clickuri e durere de cap suntem blestemati ca natie...
    Multumesc pentru amabilitate, aprecierea si increderea ta ma onoreaza si ma ajuta in acelasi timp. Din cauza oboselii uneori se intampla sa gresesc. Imi cer scuze pentru inconvenient. Voi face tot ce pot pentru a ma revansa pe viitor.

17. #197 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Apare un pop-up cu codul

18. #198 SP
    Member drik's Avatar
    Multumesc pentru amabilitate, aprecierea si increderea ta ma onoreaza si ma ajuta in acelasi timp. Din cauza oboselii uneori se intampla sa gresesc. Imi cer scuze pentru inconvenient. Voi face tot ce pot pentru a ma revansa pe viitor.
    Multumesc pentru raspunsul cel putin onorabil. Am increderea ca este o reflectie exacta a personalitatii tale de zi cu zi si in ochii mei toata intamplarea de mai sus este oficial stearsa complet din existenta. Am sa consider metoda ta si mereu cand va trebui sa imi ascund lenea cu politete sarcastica si scuze irelevante sunt sigur ca va fi o unealta cu adevarat utila.

----------------------------------------------------------------------------

Revenind. Aveti grija sa selectati probele exact ca cele date de mine. Sa fie exact cafeneaua mentionata, cea cu Diner in poza sau modelul exact de cauciuc. Daca nu apare pop-upul ce contine redeem code nu ati selectat bine.

19. #199 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Pentru cei care au probleme cu site-ul pe care l-a postat drik sau nu au cont unde sa dea redeem la cod, demo-ul poate fi downloadat de pe acest cont de PSN creat de mine:

mail: [email protected]
    pass: origami123

Enjoy!

20. #200 SP
    nu-mi vine sa cred ce joc acum ,parca e din alta generatie acest joc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 10 of 32 FirstFirst ... 8 9 10 11 12 20 ... LastLast