Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 220 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast
Results 141 to 160 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #141 SP
    Junior Member alex20utd's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Inscrisi pana acum in campionat: dinamovistu2008, djxilaa, Spike. Mai sunt 13 locuri disponibile.

Pana duminica la ora 23:00 au prioritate de inscriere membrii ConsoleGames cu o vechime mai mare de 3 luni sau cu minim 200 de posturi. Dupa aceasta data se poate inscrie absolut oricine pana la completarea celor 16 locuri.
    Membrii cu o vechime mai mica de 3 luni sau cu mai putin de 200 de posturi pot sa posteze poza cu jocul si biletelul cu id-ul lor de forum si sa-mi trimita PM cu datele necesare, iar eu le voi rezerva loc in campionat in cazul in care (cel mai probabil) nu ne vom strange 16 pana duminica seara.
    Salutare, as dori sa ma inscriu si eu in campionat. Sunt nou pe acest site, dar de aceea mi`am facut cont, sa imi fac prieteni si sa jucam impreuna. Sa imi spui ce trebuie sa fac ca sa ma pot baga in campionat. Multumesc frumos

2. #142 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Sezonul 2 va incepe zilele astea. Sper sa ne strangem cel putin 16 pt a pune de 2 ligi valorice.
    Cei interesati sa participe ii rog sa imi dea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Se poate inscrie oricine in campionat, dar userii cu vechime mai mica de o luna sau cu mai putin de 50 de posturi vor fi distribuiti automat in liga a 2-a (detalii mai jos)

Toti cei inscrisi trebuie sa fie de acord sa respecte Regulamentul (postat mai jos).
    Un jucator o data inscris, dc se retrage va fi penalizat conform Regulamentului.

Regulament

Organizare campionat

1. Formatul campionatului depinde de numarul de jucatori inscrisi, urmand a avea o liga sau doua ligi valorice. O liga nu poate avea mai putin de 8 jucatori sau mai mult de 12.
    2. In functie de nr de ligi si de jucatori nr echipelor promovate/retrogradate va fi stabilit inainte de inceputul fiecarui sezon.
    NOTA: Pt sezonul 2, in cazul in care ne vom strange suficienti jucatori pt a forma 2 ligi, vom proceda astefel: se vor crea 2 urne valorice in functie de punctele de rank ale fiecaruia si se va face un playoff tur-retur. Castigatorii vor face parte din prima liga valorica, iar pierzatorii din a 2-a liga valorica. Se vor lua in considerare punctele de rank obtinute pana in momentul inchiderii perioadei de inscriere in campionat.

Organizare cupa

1.Toti jucatorii din campionat au obligatia sa participe in cupa.
    2. Meciurile din cupa sunt tur retur indiferent de faza competitiei (optimi, sferturi, semifinala, finala).

Echipele folosite

Pot fi alese toate echipele cu oricare din caracteristicile atacului, mijlocului si apararii mai mici sau egale decat 82. Sunt interzise echipele custom made si a echipelor internationale.
    Dc unul din jucatori isi alege o echipa care nu corespunde cu regulamentul, oponentul sau are dreptul sa refuze ineperea jocului. Dc nu o face insa si accepta jucarea meciului in conditii interzise de regulament, meciul se considera jucat iar rezultatul se trece si nu se iau in considerare viitoarele obiectii. Cu toate acestea insa, jucatorul care a folosit o echipa interzisa de regulament va fi penalizat in clasament cu cu 3 puncte dc e vorba de liga sau cu interzicerea de a trece in faza urmatoare dc e vorba de cupa.
    Dc la unul din jucatori, una din echipe acceptate de regulament si care apare de obicei cu caracteristici mai mici sau egale decat 82, apare insa cu una din caracteristici mai mare decat 82, jucatorul respectiv are dreptul de a refuza adversarului dreptul de a juca cu echipa restectiva. Pt asta trebuie sa faca o poza si s-o posteze pe forum drept dovada, iar adversarul este obligat sa isi aleaga alta echipa.
    Refuzul de a schimba echipa in cazul in care aceasta este interzisa de regulament se pedepseste cu pierderea meciului la masa verde.
    O echipa poate fi folosita de maxim 4 ori in campionat, in 4 meciuri de sine statatoare (nu 4 meicuri tur-retur. Folosirea aceleasi echipe de mai mult de 4 ori intr-un campionat, duce la pierderea meciului la masa verde.
    Gazda isi alege prima echipa si confirma alegerea ei apasand x (Ready) dupa care oaspetele isi va alege o echipa diferita de cea a gazdei si care sa fie acceptata de Regulament.

3. #143 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    ...

4. #144 SP
    Regulament - continuare

Jucarea meciurilor si postarea rezultatelor

1.O etapa va consta dintr-un meci tur-retur, meciuri jucate unul dupa altul (nu in zile diferite).
    2.In primele 2 zile ale unei etape aveti dreptul sa jucati cu orice doriti, cu conditia ca adversarul sa nu fi jucat deja in etapa respectiva si evident sa nu fi jucat cu el pana atunci. Meciul se considera jucat atunci cand rezultatele sunt trecute pe forum. Dc cu 24 de ore inainte de termenul limita alocat unei etape nu aveti meci jucat in etapa respectiva vi se va alege un adversar obligatoriu. Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila.
    3. Tinand cont ca aveti posibilitatea sa jucati meciurile in ce ordine doriti si chiar si in avans, nu se vor da amanari de nici un fel in campionat. Jucati meciuri in avans pt a fi acoperiti in cazul in care apar probleme personsale care sa va impiedice sa o faceti.
    4. Veti primi fiecare la inceputul sezonului pe messenger o lista cu datele celorlati participanti (ID forum, ID psn, telefon).
    5. Jucati meciurile in meniul online games modes - online lobbies, dupa ce va intelegeti in prealabil cu oponentul. Orice problema, situatie, orgoliu, nelamurire se rezolva in particular intre jucatori, dar atentie, cu maxim respect, sau o rezolv eu pe mess / telefonic. Nu va apucati sa va balacariti pe forum pt ca riscati excluderea.
    6. Orice meci in campionat se va juca de acum ranked. Nu vor mai fi luate in seama meciurile unranked. Fiti atenti cand va da cineva invite dc jocul e runked sau unranked. In cazul in care e unranked refuzati invitatia.
    7. Dupa jucarea fiecarui meci tur-retur din campionat sau din cupa, jucatorii trebuie sa posteze rezultatele pe forum conform exemplului:
    Id forum jucator gazda (echipa folosita) - Id forum jucator oaspete (echipa folosita) : 2-0
    Id forum jucator oaspete (echipa folosita) - Id forum jucator gazda (echipa folosita): 2-3
    Cine lasa rezultatele in bataie de joc, cu numele echipelor gresite, sau trecute in orice alt mod decat cum scrie la regulament, cu stelute, paranteze duble, drepte, egaluri etc, va fi in prima instanta avertizat, iar dc continua sa fie smeker va fi penalizat cu un punct in clasament la fiecare noua abatere. Nu cred ca este un efort atat de mare sa dai copy paste la modelul de aici.
    8. Rezultatele lasate pe psn sau mess nu vor fi luate in considerare. Trimiteti rezultatele in maxim 30 de minute de la jucarea manselor tur-retur. Nu trimiteti rezultate false si nu jucati cu o alta echipa decat cea stabilita. Nu contati pe partener sa trimita el rezultatele. Dc nu am stiri despre un meci pana la sfarsitul perioadei limita, ambii jucatori pierd cu 0-3. Fara scuze gen „credeam ca e datoria lui X pt ca era gazda” sau „trebuia sa posteze X pt ca el a castigat”.
    9. In fazele eliminatorii departajarea intre 2 jucatori care au incheiat un meci tur-retur cu 2 egaluri sau cu cate o victorie fiecare la aceeasi diferenta de scor se va face dupa regula golului in deplasare, iar daca nu se va putea aplica aceasta regula atunci se va mai juca inca o partida cu tot cu prelungiri daca este nevoie pe teren neutru.
    10. Daca un meci se deconecteaza in minutul X la scorul a-b, se incepe un meci nou si se joaca fix (90-X+5) minute. Scorul obtinut pana in acel minut se aduna cu scorul din meciul precedent. Daca unui jucator i se deconecteaza de 2 ori partida pierde cu 3-0 meciul respectiv. De asemenea, daca jucatorul caruia i se intrerupe conexiunea are in acel moment *N jucatori eliminati, atunci el va fi penalizat cu *N goluri. Daca conexiunea se intrerupe din cauza jucatorului aflat in superioritate numerica, atunci jucatorul aflat in inferioritate numerica nu este penalizat.
    11. Tragerea de timp in campionat = mai mult de 15 pase consecutive in propria jumatate a unui jucator fara ca adversarul sa atu=inga mingea; jucatorul prins in fapt pierde meicul cu 0-3.
    12. Gazdele au obligatia sa-si contacteze adversarul pt jucarea meciurilor cu cel mult 6 de ore inainte de termenul limita. Telefonul este metoda de contact oficiala (alte metode de contact pot fi folosite doar dc 2 adversari se pun de acord). Dc adversarul nu va raspunde la telefon trimiteti-i un sms in care sa-i precizati ca sunteti din campionat si ca asteptati sa fiti contactati pt a va juca meciurile. Gazdele care cu 6 ore inainte de termenul limita nu si-au contactat adversarii vor pierde meciurile cu 3-0 si vor primi un punct de penalizare in clasamentul din campionat.
    13. La 2 meciuri (tur-retur) nejucate in campionat, jucatorul in cauza este exclus. Pentru accederea in fazele superioare ale cupei (sferturi, semifinale, finala, supercupa), este obligatoriu sa aveti toate meciurile jucate pe teren.
    14. Orele oficiale de disputare a meciurilor sunt intre 18:00 si 23:00, exceptie facand situatia in care cei 2 jucatori care au de disputat meciuri se inteleg sa joace meciul oricand au disponibilitate.
    15. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 10 euro ca taxa pt reinscrierea in campionat. Taxa va fi platita ca donatie pt forumul ConsoleGames.
    16. Orice acuza impotriva unui jucator trebuie insotia de o dovada. Va rog sa pastrati arhiva discutiilor pe mess, sau sa filmati meciurile dc credeti ca aveti de-a face cu un cheater. Nu au fost pana acum probleme la mine in campionat cu astfel de indivizi, dar e bine sa fim totusi precauti si sa avem un mijloc de rezolvare a problemelor corect, pt a nu fi acuzati de nepotisme.

Imi rezerv dreptul ca in cazul in care nu pot rezolva o problema sau un conflict din cadrul campionatului dupa Regulamentul de mai sus, sa iau ce decizie mi se pare mai corecta din punctul meu de vedere.

Orice alte eventuale probleme, reclamatii sau nelamuriri aveti va rog sa ma cautati pe messenger bianco_rossi88.

---------- Post added 17-02-2011 at 03:42 PM ----------

Inscrisi pana acum: dinamovistu2008, DonBassil, Spike, thedeadman14 (4 jucatori)

5. #145 SP
    Member bogdan-theodor's Avatar
    salut, cunoasteti campionate oficiale fifa 11 ps3?
    sau competii cu premii online fifa 11 ps3?

6. #146 SP
    Quote Originally Posted by bogdan-theodor View Post
    salut, cunoasteti campionate oficiale fifa 11 ps3?
    sau competii cu premii online fifa 11 ps3?
    pt astfel de intrebari ai la dispozitie acest hread http://www.consolegames.ro/forum/f60...a/index35.html

Inscrisi pana acum: dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, Ovidiu, Spike, thedeadman14 (6 jucatori)

Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel

7. #147 SP
    Banned Venom's Avatar
    Campionate oficiale nu exista decat "afara". Iar cu premii, nu stiu daca gresesc, dar tocmai in campionatul organizat de consolegames (care abia s-a terminat), s-a lasat cu premii.

P.S.: Te crezi asa de bun ca nu poti juca decat pe premiu? Ia fa-ti tu intrarea pe aici ca sa vedem ce poti!

8. #148 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    O echipa poate fi folosita de maxim 4 ori in campionat, in 4 meciuri de sine statatoare (nu 4 meicuri tur-retur. Folosirea aceleasi echipe de mai mult de 4 ori intr-un campionat, duce la pierderea meciului la masa verde. ?????
    deci sa inteleg ca trebuie sa schimb echipa in timpul campionatului?in cazul asta ignora mi pm ul, bafta

9. #149 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    O echipa poate fi folosita de maxim 4 ori in campionat, in 4 meciuri de sine statatoare (nu 4 meicuri tur-retur. Folosirea aceleasi echipe de mai mult de 4 ori intr-un campionat, duce la pierderea meciului la masa verde. ?????
    deci sa inteleg ca trebuie sa schimb echipa in timpul campionatului?in cazul asta ignora mi pm ul, bafta
    Chiar trebuie aplicata regula asta? E cam aiurea

10. #150 SP
    Banned Venom's Avatar
    Nu particip la acest campionat, dar nu crezi ca mai bine postai o sugestie prin care sa incerci sa schimbi regulamentul? Dar tu, Roman neaos, ai gasit solutia. Drum bun!

P.S.: Chiar ca este o regula cretina.

11. #151 SP
    Quote Originally Posted by goodfellam View Post
    Chiar trebuie aplicata regula asta? E cam aiurea
    Ca si in campionatul precedent ideea e sa castige jucatorul care stie sa joace fifa cat mai bine cu echipe normale si cat mai bine diversificate.

12. #152 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Venom View Post
    Nu particip la acest campionat, dar nu crezi ca mai bine postai o sugestie prin care sa incerci sa schimbi regulamentul? Dar tu, Roman neaos, ai gasit solutia. Drum bun!

P.S.: Chiar ca este o regula cretina.
    prietene nu poti sa modifici regulamentul...mai roman neaos esti tu, regulamentul trebuie respecatat nu schimbam modificarea cum se face pe la noi asa ca...

13. #153 SP
    regulamentul ramane acelasi.

Cine are invelisuri din acelea galbene de plastic de la oua Kinder poate are bunavointa sa mi le doneze ca sa pot face tragerile la sorti pt playoff si cupa in direct pe webcam

14. #154 SP
    Nu e deloc o regula tampita... daca esti bun castigi si cu Accrington/

15. #155 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    nu se poate face tragerea la sorti in asa fel incat sa se traga si echipele si in felul acesta sa nu se mai schimbe echipa in timpul sezonului, punem intr o parte nr de participanti si in celalalt borcan echipele care corespund criteriului mai mic , egal 82,uite venom ca am venit cu o propunere

---------- Post added 17-02-2011 at 07:28 PM ----------

Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Nu e deloc o regula tampita... daca esti bun castigi si cu Accrington/
    hai sa ii dam un joc, tu cu accrington si eu cu liverpool, roma...samd

16. #156 SP
    nu modifica regulamentul. cine vrea joaca asa cine nu sta si se uita

17. #157 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    I'm in

Se pare ca gasca de pe CompGames se strange aici acum

Ti-am trimis PM Spike . Ti-am dat pe mess si o sugestie pt. tragere la sorti

Ne auzim cand ne vom strange destui . Am dat mass si eu ca sa vina vechii compatrioti in ajutor

18. #158 SP
    Ms mane. O sa fac cum mi-ai zis, pardon aratat tu

Inscrisi pana acum: dante23481, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, MVP-ANY, Nightcrawl3r, Ovidiu, roberte, Spike, thedeadman14, TheSpider, vmbobo88 (12 jucatori)

Pe lista de asteptare, datorita neindeplinirii criteriului de vechime sau a numarului de posturi: bogdan-theodor, SilviuGabriel

19. #159 SP
    Junior Member vmbobo88's Avatar
    I'm in ! xD

20. #160 SP
    @dante
    sigur.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 8 of 220 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 18 58 108 ... LastLast