Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 220 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast
Results 621 to 640 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #621 SP
    Junior Member roseven's Avatar
    Confirm

2. #622 SP
    Member adicodlea's Avatar
    si eu am primit la fel , de la alt coleg , are o probl forumul !

3. #623 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Cei care ati participat editia trecuta trebuie doar sa confirmati participarea, restul trebuie sa-mi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si nr de telefon. Cei care nu au mai participat pana acum sau au facut-o dar cu probleme vor primi inapoi un PM privind detaliile depunerii garantiei (sau taxei dupa caz) de 30 de lei.

Regulamentul competitiei il aveti pe http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . Pt orice alte detalii ma puteti contacta pe mess: bianco_rossi88.

Componenta celor 2 ligi va fi stabilita in functie de numarul jucatorilor participanti.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: alex1986sho, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, micul_, Razvan, Roberte, roseven, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (17 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): agentu407, cisse, gvingi76, ossaur, rokococo, scociu (6 jucatori).

Am ridicat azi de la banca cardul Raiffeisen. Va voi trimite la cei in cauza in cateva momente iban-ul prin PM ca sa depuneti garantia. Cardul ING il voi ridica maine.

4. #624 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    cam in cat timp ar trebui sa incepem campionatul?

5. #625 SP
    Junior Member scociu's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    Cei care ati participat editia trecuta trebuie doar sa confirmati participarea, restul trebuie sa-mi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si nr de telefon. Cei care nu au mai participat pana acum sau au facut-o dar cu probleme vor primi inapoi un PM privind detaliile depunerii garantiei (sau taxei dupa caz) de 30 de lei.

Regulamentul competitiei il aveti pe http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ . Pt orice alte detalii ma puteti contacta pe mess: bianco_rossi88.

Componenta celor 2 ligi va fi stabilita in functie de numarul jucatorilor participanti.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: alex1986sho, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, micul_, Razvan, Roberte, roseven, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (17 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): agentu407, cisse, gvingi76, ossaur, rokococo, scociu (6 jucatori).

Am ridicat azi de la banca cardul Raiffeisen. Va voi trimite la cei in cauza in cateva momente iban-ul prin PM ca sa depuneti garantia. Cardul ING il voi ridica maine.
    Eu nu am primit numarul contului!

6. #626 SP
    Member ossaur's Avatar

---------- Post added 06-04-2011 at 09:17 AM ----------

eu vreau sa incepem

7. #627 SP
    Am trimis iban-ul de raiffeisen tuturor noilor inscrisi. Aseara am avut o pb personala si nu am mai facut-o.
    As dori sa dau drumul la campionat pe sambata, asa ca va rog azi sau maine depuneti garantia sau veniti personal sa o lasati.
    Inscrierile pt cei interesati sunt in continuare in desfasurare.

P.S.: dupa ce deputeti garantia, trimiteti va rog pm cu iban-ul de pe care ati facut-o va rog, ca sa stiu de la cine sunt banutii.

8. #628 SP
    Junior Member jackpot's Avatar
    sa ma inscriu tre sa platesc taxa de 30 RON ? si care e premiu ?

9. #629 SP
    cisse - preferam sa imi pui pe mail dovada platii, dar acum asta e. au intrat in cont la mine toti cei 30 de lei, nu a fost retinut in urma tranzactiei nici un leu. bun venit in campionat

Restul dc faceti plata direct la banca si nu prin card, trimiteti-mi va rog scan-ul facturii pe mail. De asemenea cand faceti depunerea treceti la descrierea tranzactiei numele dvs propriu si trimiteti-mi ulterior pe mail PM cu numele ca sa stiu pe cine bag in campionat. Nu imi comunicati si iban-ul deoarece desteptii de la Raiffeisen nu imi furnizeaza aceasta informatie de la cei care imi trimit bani.

Mai am o depunere de la o persoana care a trecut la descriere campionat fifa urmat de numele sau, dar nu am primit pana acum nici un PM de la cineva care sa revendice depunerea. Autorul ei este rugat sa ma contacteze.

jackpot - ai pe site la articolele 15-17 detalii privind garantia de 30 de lei http://fifa11-cg-league.cabanova.com/

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: alex1986sho, cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, HoriaHG, maghear, micul_, Razvan, Roberte, roseven, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (18 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): agentu407, gvingi76, ossaur, rokococo, scociu (5 jucatori).

10. #630 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Am trimis dovada plati pe mail

11. #631 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Super super super super concurenta! Sper sa isi joace fiecare meciurile si abia astept sa inceapa campionatul!

Pana atunci... GO BLUESSS!

12. #632 SP
    Mai am o depunere intrata cu descrierea "Garantie fifa 11". Sa ridice 2 degete cel care se recunaoste . Pe viitor insa folositi va rog la descriere id-ul vostru de pe forum ca sa va recunosc mai usor.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: alex1986sho, cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, gvingi76, HoriaHG, maghear, micul_, Razvan, Roberte, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (20 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): agentu407, asteptau, donbacau, ossaur, rokococo (5 jucatori).

13. #633 SP
    Junior Member MVP-ANY's Avatar

Sezonul 3

Confirm participarea pt. sezonul 3

14. #634 SP
    Un singur loc mai este liber in campionat. Primul venit, primul servit!!!

La depunerea facuta de rokococo am fost taxat cu 3 lei comision si doar 27 de lei au intrat in cont). Este singurul la care am patit asta. La sfarsitul campionatului, dc nu vor fi probleme cu el ii voi rambursa tot 27 de lei.

Inscrisi pana acum pt sezonul 3: agentu407, alex1986sho, asteptau, cisse, cosming, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, gvingi76, HoriaHG, maghear, micul_, MVP-ANY, ossaur, Razvan, Roberte, rokococo, roseven, scociu, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, TheSpider, wackorine, xslvry (25 jucatori).

Pe lista de asteptare (trebuie sa achite garantia / taxa de participare in functie de caz): donbacau (1 jucatori).

15. #635 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    26 de jucatori

Bafta tuturor in campionat

16. #636 SP
    Dragi prieteni, am considerat ca nu mai are rost sa asteptam si prin urmare declar sezonul 3 deschis. Am facut uptade la site http://fifa11-cg-league.cabanova.com/ si am actualizat lista cu datele de contact pe care trebuie sa o luati fiecare personal prin messenger de la mine bianco_rossi88 .

Jucati va rog meciurile pt prima etapa pana duminica la 23:00. Cine pana sambata seara nu are meciurile jucate ii voi desemna eu adversar obligatoriu.

Sa inceapa balul !!!

17. #637 SP
    Member BatsBike's Avatar
    bafta&rabdare cu organizarea,Spike ...

18. #638 SP
    Member micul_'s Avatar
    LIGA A Etapa 1

Spike (Liverpool) - micul_ (Juventus) 1-2
    micul_ (Bayern) - Spike (Juventus) 1-3

19. #639 SP
    Member ossaur's Avatar
    PSN -ul meu corect si complet este: ossaur77

20. #640 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Liga A Et. 1
    HoriaHG (Roma) - Spike (Juventus) 2-2
    Spike (Tottenham) - HoriaHG (Arsenal) 3-0

Parca astea au fost rezultatele spike.
    Bafta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 220 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 132 ... LastLast