Spike ( NewCastle ) - DonLuLu ( Santos ) 1-2
DonLuLu ( Santos) - Spike ( NewCastle ) 1-1
---------- Post added 08-05-2012 at 11:29 AM ----------
meciurile au fost jucat in finala cupei
DonLuLu ( Santos) - Spike ( NewCastle ) 1-1
---------- Post added 08-05-2012 at 11:29 AM ----------
meciurile au fost jucat in finala cupei
DonLuLu, vezi ca ai jucat de 5 ori cu Santos. Verifica si tu, vezi daca am dreptate.
Cisse verifica si la tine... imi iese ca ai jucat de 5 ori cu Milan.
Daca am dreptate urmatoarele meciuri isi schimba rezultatul:
DonLuLu ( Santos) - Spike ( NewCastle ) 0-3
si
campionat liga 2
balasadaniel41 (sao paulo) - cisse (ath. bilbao) 2-0
cisse(milan) - balasadaniel41(Tottenham Hotspur) 0-3
)) hai bai frate sa fim seriosi ....io nici nu am stiut ca are vreo legatura campionatu cu cupa...si cand dai sa joci cu repsectivu nu stai sa deschizi laptopu sa vezi de cate ori ajucat cu echipa aia.ce caterinca
))
---------- Post added 08-05-2012 at 01:15 PM ----------
in cel mai rau caz se repeta nici de cum sa pierd meciu
Avem un regulament, care trebuie citit la inceputul sezonului. Daca nu-l citesti nu inseamna cu nu trebuie sa-l respecti.
Daca nu vrei sa-ti bati capul sa vezi de cate ori ai jucat cu o echipa alegi varianta usoara:B1) Pe durata unui sezon se pot alege orice echipe cu exceptia Barcelonei, echipelor nationale si echipelor custom made.
B2) O echipa poate fi folosita de maxim 4 ori intr-un sezon, in 4 meciuri de sine statatoare (nu 4 meciuri tur-retur). Folosirea aceleasi echipe de mai mult de 4 ori intr-un sezon, duce la pierderea meciului la masa verde. Prin sezon se intelege atat campionatul cat si cupa.
B3) Nu pot juca intre ele decat echipe din aceeasi urna valorica. Daca va alegeti de exemplu o echipa din urna 3, adversarul va trebui sa joace tot cu o echipa din urna 3. Daca va alegeti o echipa din urna 3, iar adversarul nu mai are disponibila nici o echipa din urna 3, va trebui sa va reorientati spre o alta echipa dintr-o urna in care adversarul sa aiba si el echipa disponibila.
B4) Daca unul din jucatori isi alege o echipa care nu corespunde cu regulamentul, oponentul sau va refuza inceperea jocului. Daca meciul se va juca in conditii interzise de regulament, rezultatul nu se va lua in considerare.
B5) Refuzul de a schimba echipa in cazul in care aceasta este interzisa de regulament se pedepseste cu pierderea meciului la masa verde.
B6) Gazda isi alege prima echipa si confirma alegerea ei apasand X (Ready) dupa care oaspetele isi va alege o echipa diferita de cea a gazdei si care sa fie acceptata de Regulament.
B1) - B6) sunt reguli care trebuiesc indeplinite concomitent.
A) Jucati tot sezonul cu o singura echipa la alegere din urna 3-5 fara sa va intereseze de interdictiile si limitarile de la punctul B. Pentru asta trebuie sa imi comunicati decizia inainte de startul sezonului. O data decizia luata, nu se mai poate intervene asupra ei pe durata sezonului respectiv.
da am verificat acum si intradevar am jucat de 5 ori cu Milan.
Si cum orice greseala se plateste...modific acum scorul pe site![]()
pai io de aia am ales santos k am crezut ca e o varianta usoara pt k nici macar nu este in tabelu ala......
---------- Post added 08-05-2012 at 02:23 PM ----------
daca spike e de acord sa castige in maniera asta sa mi spuna
Am rejucat finala pentru ca nu sunt stelist sa ma bucur de victoriile la masa verde
Spike (Newcastle United) - DonLuLu (Santos) 1-0
DonLuLu (Manchester City) - Spike (Real Madrid) 0-1
moara mama spike ai jucat precut barcelona-chelsea daca mai aveai o echipa si pe aia o puneai in aparare...ce mai trageai de timp.joc scarbos ai sa mor io
cu ce-am tras de timp man? ca mai mult de 3 secunde nu tineam mingea la portar cand o prindea si o dadeam absolut de fiecare data pe fundasul extrema. nu cred ca ai vazut vreodata timer-ul deasupra portarului.
a ca nu ma aruncam in atac asta e altceva. aveai echipa foarte bine asezata in teren si nu aveam unde sa pasez. daca tu nu ma atacai si stateai la panda eu ce sa iti fac. nu eram eu cel care sa insist pentru ca aveam scorul de partea mea...
las ca dealungul timpului am avut eu destul meciuri in care am jcuat ca barcelona si mi-a tras-o adversarul cu un joc precum a lui Chelsea asa cum iti place tie sa zici. sa se mai intoarca si roata![]()
daca iei campionatul sezonul viitor in liga 1 iar eu cupa sau invers imi vei arata. sezonul asta nu ne mai intalnim.
---------- Post added 08-05-2012 at 06:42 PM ----------
De jucat pentru Campionat pana marti 08.05.2012
Liga 1
donbassil - micul_
HotDoc - Kostelinho
thedeadman14 - asteptau
Liga 2
Cisse - Nightcrawl3r
SilviuGabriel - DonLuLu
De jucat pentru Campionat pana vineri 11.05.2012
Liga 1
Kostelinho - micul_
asteptau - HotDoc
dinamovistu2008 - ossaur
Liga 2
flllorin - cisse
Nightcrawl3r - gvingi76
tu ai promovat in liga 1, nu ai luat nici un campionat; campionatul il poate castiga thedeadman14, HotDoc sau eu.
))))))))))))) moara regulile
) nemiritat ai luat cupa oricum trebuia sa o iau asta e
---------- Post added 08-05-2012 at 04:55 PM ----------
trebuie sa mai jucam odata k sa fimi chit sa vedem cine e mai bun)
---------- Post added 08-05-2012 at 05:15 PM ----------
SilviuGabriel ( Liverpool ) - DonLuLu ( Bayer Munchen ) 1-8
DonLuLu ( Arsenal ) - SilviuGabriel ( Liverpool ) 6-0
Liga 2
Etapa 3
cosming(Real Madrid)-DonLuLu(Tottenham) 1-0 0-3 (la masa verde pentru folosirea unei echipe neadecvate)
Etapa 7
SilviuGabriel ( Liverpool ) - DonLuLu ( Bayer Munchen ) 1-8 3-0 (la masa verde pentru folosirea unei echipe neadecvate)
DonLuLu ( Arsenal ) - SilviuGabriel ( Liverpool ) 6-0 0-3 (la masa verde pentru folosirea unei echipe neadecvate)
@DonLuLu:
Ai 1, 5 meciuri tur-retur pierdute la masa verde. Daca mai pierzi un meci in acest mod in dubla cu flllorin esti eliminat din campionat. Ti-am dat un excel cu urnele valorice ale echipelor, tine acolo evidenta echipelor folosite si alege cum trebuie. Ai metodologia de alegere a echipelor scrisa clar in Regulamentul de pe site.
Teoretic ar trebui sa iti opresc si garantia de 30 de lei pentru pierderea acestor meciuri, dar nu o voi face pentru ca mizez pe faptul ca in cazul tau e vorba de neatentie si nu de neseriozitate. Daca insa in meciurile ci flllorin vei mai persista cu aceeasi greseala iti voi retine garantia.
Nici unul din meciurile cu SilviuGabriel nu se vor rejuca, pentru ca ai fost atentionat de eroare.
De jucat pentru Campionat pana marti 08.05.2012
Liga 1
donbassil - micul_
HotDoc - Kostelinho
thedeadman14 - asteptau
Liga 2
Cisse - Nightcrawl3r
De jucat pentru Campionat pana vineri 11.05.2012
Liga 1
Kostelinho - micul_
asteptau - HotDoc
dinamovistu2008 - ossaur
Liga 2
flllorin - cisse
Nightcrawl3r - gvingi76
In aceasta seara DonBassil este cel care va va verifica pe cei din Liga 1 cu deadline daca veti fi pe PSN intre 22:00 si 22:15 (evident daca nu jucati pana atunci). Banuiesc ca il aveti in lista, dar daca nu il aveti sa ii dati add.
Fllorin ( B.Dortmund ) DonLuLu ( Valencia ) 1-0
DonLuLu ( Juventus ) Fllorin ( Fc.Porto ) 3-0
Liga 2
Spike, la al 3-lea meci de ce este neadecvata echipa? El este gazda.
Si vezi ca la primul meci noul rezultat este 3-0 nu 0-3
In situatia in care se intalnesc 2 jucatori care au optat pt optiuni diferite privind alegerea echipelor, atunci se va proceda astfel:
# Daca este gazda jucatorul care a ales optiunea B (cel care nu are echipa fixa), el isi poate alege orice echipa cu conditia sa nu mai fi jucat pana atunci de 4 ori cu ea, adversarul urmand sa joace cu echipa fixa
Bookmarks