OK,se face rocada.
De jucat pana miercuri 24.04.13 ora 23:00, etapa 7 din campionat
Liga 2
Alex_Stef - Galagan90
mcpallmall - thedeadman14
De jucat pana joi 25.04.13 ora 23:00, etapa 5 din cupa
Brupa A
TheSpider - mcpallmall
Grupa B
Alex_Stef - DonLuLu
Rokococo - Galagan90
Grupa C
Costea - GabrielCrist
Atentie: Portrivit regulamentului, meciurile din ultima etapa de cupa faza grupelor nu pot fi amanate!!!
De jucat pana sambata 27.04.13 ora 23:00, etapa 6 din campionat
Liga 1
TheSpider - Kostelinho (restanta)
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.
Pai nu e thread de campionat de FIFA pe PS3 sau e thread de iesit la fotbal pe maidan? Deja exista, inca din 2010, un thread de iesit la fotbal pe maidan http://www.consolegames.ro/forum/f37...iri-la-fotbal/
Liga 2, etapa 7
macpallmall ( Zenit ) - thedeadman14 ( Newcastle ) 0-4
thedeadman24 ( Benfica ) - macpallmall ( Liverpool ) 3-1
Liga 2 - etapa 7
Alex_shtef (Lille) 2-4 (Santos) galagan90
galagan90 (Newcastle) 4-2 (Liverpool) Alex_shtef
thedeadman14, jucam in seara asta? (Avem programat meci pe 1 Mai si ma gandesc ca nici tu nu-ti doresti asta). Pot intra pe PSN oricand dupa 20, just let me know
De jucat pana joi 25.04.13 ora 23:00, etapa 5 din cupa
Brupa A
TheSpider - mcpallmall
Grupa B
Alex_Stef - DonLuLu
Rokococo - Galagan90
Grupa C
Costea - GabrielCrist
Atentie: Portrivit regulamentului, meciurile din ultima etapa de cupa faza grupelor nu pot fi amanate!!!
De jucat pana sambata 27.04.13 ora 23:00, etapa 6 din campionat
Liga 1
TheSpider - Kostelinho (restanta)
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.
Liga 2, etapa 11
Alex_shtef (new castle) - alex1986sho (napoli) 2-3
Alex1986sho (b.dortmund) - alex_shtef (new castle) 1-1 insa am folosit din pacate pe Dortmund a 5-a oara
Pacat. Trebuia sa spui si rejucam meciul alegandu-ti alta echipa. Acum asta e. Meciurile astea doua au fost cele mai echilibrate pe care le-am jucat. Bafta in continuare. Meciul din cupa cu DonLulu nu am cum sa-l joc deoarece nu este online. I-am trimis azi un mesaj la ora 14:30 in care l-am intrebat cand poate juca meciul. A citit mesajul dar nu mi-a raspuns pana la aceasta ora. Il mai astept 5 minute pana la 21:15
[QUOTE=TheSpider;969303]eu si cu mcpallmall s-ar putea sa jucam putin mai tarziu[/QUO
Cedez meciurile de asta seara cu 3-0. ...sunt la bere si mai stau![]()
Liga 2, Etapa 9
Marius (Borussia Dortmund) - Thedeadman14 (Spurs) 1-2
Thedeadman14 (Bayern Munich) - Mariush (Manchster United) 5-0
Ma duc sa-mi fac temele si sa ma culc![]()
Cupa
Etapa 5
Rokococo ( Bayern Munchen ) - Galagan90 ( Man United ) 4 - 2
Galagan90 ( Man City ) - Rokococo ( Barcelona ) 1 -2
Bookmarks