-
sunt si eu dispus sa ajut daca este nevoie.
-
confirm si eu prezenta pentru urmatorul sezon.
-
si eu confirm prezenta pentru sezonul ce urmeaza.
-
Ideea e sa nu va grabiti sa va inscrieti in sezonul 4 pana se gaseste cineva care sa se va ocupe de oragnizarea ligii 2, pentru ca pana atunci nu se va mai organiza nici un campionat. Micul_ a renuntat pe moment la ideea invocand lipsa de timp.
@cisse - daca vrei sa asiguri tu logistica ligii 2 astept o postare afirmativa si ferma din partea ta vizavi de acest subiect.
Organizarea cupei ii revine lui Gvingi76.
-
Imi lasi mie Cupa?:D:evil::D:evil:
Eu ma pregateam pentru liga 2 :));).
Timp sper ca imi voi gasi, dar numai dupa ora 20:00;)
-
daca vrea gvingi76 putem face schimb sa ma ocup eu de cupa si el de liga 2. si da imi asum asigurarea logisticii pentru una din competitii (indiferent care). Singura mea problema ar fi ca este posibil sa nu pot sa intru de fiecare data cand este final de etapa pe psn sa verific jucatorii care au fost online. Daca din punctul asta de vedere ne vom ajuta intre noi e perfect.
-
Supercupa ? ;). Cred ca pot sa ma descurc.
-
cisse, gvingi76 - va rog sa va hotarati pana duminica care cine ce ia
ossaur - daca promiti sa premiezi personal castigatorul cu o bere te las sa te ocupi de logistica supercupei :))
Sezonul 4 va incepe marti 3.4.12.
Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, Donbassil, gvingi76, HotDoc, Nightcrawl3r, ossaur, SilviuGabriel, Spike, Venom (10 jucatori)
-
Raman eu la Cupa. cisse, te ajut daca ai nevoie la liga 2...
-
-
particip si eu in sezonul 4.
-
Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, Nightcrawl3r, ossaur, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (14 jucatori)
-
[QUOTE=Spike;799353]cisse, gvingi76 - va rog sa va hotarati pana duminica care cine ce ia
ossaur - daca promiti sa premiezi personal castigatorul cu o bere te las sa te ocupi de logistica supercupei :))
Am zis.;)
-
-
-
Inscrisi pana acum in sezonul 4: cisse, cosming, Kostelinho, dinamvositu2008, Donbassil, gvingi76, HoriaHG, HotDoc, micul_, mirciulik.6, Nightcrawl3r, ossaur, Rajkappur10, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (17 jucatori)
-
Home, sweet home! Kostelinho, cand ai timp sa dai un semn. Eu pot juca oricand. :)
-
Maine o sa fiu toata ziua pe psn.Poate o sa ma lasi si pe mine o ora - doua sa-mi intru in ''mana'':)
-
-
@kostelinho
Ok.. ne auzim dupa masa.