-
Te-am sunat, dar ai telefonul inchis. Daca vrei sa joci pana la ora 22.30, da-mi un mesaj.
-
Etapa 2 Liga A
DonBassil (Liverpool) - dinamovistu2008 (Manchester City) 1-3
dinamovistu2008 (manchester City) - DonBassil(Chelsea) 0-1
In primul meci la 1-0 pt. mine, auzeam muzica din Liga Campionilor...:) insa in 5 min. am luat doua goluri si mi-am revenit...
-
Cine mai are de jucat meci in B?pot juca maine seara intre 20:00-23:00,si poate maine dimineata intre 9:00-13:00.
cine vrea daca poate sa-mi lase un mesaj pe tel,ca nu prea intru pe mess si nici pe PSN.
-
Etapa 1,liga B
Cosming(Chelsea)-Venom(Bayern Munchen) 5-1
Venom(Tottenham)-Cosming(Liverpool) 1-1
Al doilea meci a fost un joc cu multe ocazii de o parte si de cealalta.
-
Etapa 3 Liga A
DonBassil (Manchester City) - HoriaHG (Tottenham) 0-0
HoriaHG (Manchester City) - DonBassil (Liverpool) 3-2
-
Etapa -II -a Liga A
Maghear (Tottenham) - MVP-ANY (Werder Bremen) 0-1 ;
MVP-ANY (Liverpool) - Maghear (Tottenham) 1-2.
-
Etapa 2 Liga A
maghear (Tottenham) - MVP-ANY (Werder Bremen) : 0-1
MVP-ANY (Liverpool) - maghear (Tottenham) : 1-2
Meciuri stranse. Bafta in continuare. In al doilea meci nici nu stiam cat e scorul la cat de nervos eram...cand am dat golul egalizator la 1-1 credeam ca e scorul 2-1 pentru tine :)) am fost in transa :p
-
cam dupa ora 17(cu posibila pauza de movie on HBO intre 20-22),aproape zilnic,pot fi gasit online pe PSN(cel mai sigur mod de contact pentru mine)pentru meciurile din liga B ... id'ul de la semnatura!
-
Meciuri de jucat obligatoriu pana joi, 24.2.11 ora 23:00, contand pt etapa 1:
Liga A: dinamovistu2008 - HoriaHG
Liga B: Nightcrawl3r - Roberte, roseven - TheSpider, wackorine sta
-
ooo,ma simt ca cei de la otelul galati care stau in prima etapa(diferenta ca yo n'am castigat nimic,nejucand)dar ma antrenez pentru jocurile viitoare ... :D daca vrea cineva sa jucam pe full manual,din cand in cand,sa'mi dea add ...
-
Etapa -III-a Liga A
DonBassil (Juventus) - MVP-ANY (Werder Bremen) 1-2 ;
MVP-ANY (Liverpool) - DonBassil (Manchester City) 2-4.
-
HoriaHg sunt disponibil pana la ora 17 si dupa ora 20:D...
-
faboulos84 id psn, pentru cei din b, pot juca azi dupa 18:00
-
cred ca , cu noul update nu o sa se mai poata juca cu unele echipe cum ar fi Chelsea , are deja 83 :)
-
la mn chelsea de mult avea 83:)))....ai Ac Milan:)))
-
este foarte aiurea pentru cei care nu au jucat deloc cu chelsea :( (si eu ma numar printre ei). partea buna e ca se poate juca cu arsenal :)
-
X(X(X(X(X(X(X
Ce poti vedea bun in a juca cu ARSEnal... chiar acum le-a venit la aia sa urce overall-ul la Chelsea. *********^&^&%$^#%$#%^&*(
-
da , e putin aiurea , acum nu e corect ca unii sa fi jucat cu chelsea si altii sa o fi lasat pentru sfarsit ca sa joaca meciurile mai grele ...
-
Thespider dak nu ma gasesti pe mess sa vorbim, o sa fiu intre 22-23 pe psn
-
xslvry (Arsenal) - MVP-ANY (Liverpool) : 0-0
MVP-ANY (Werder Bremen) - xslvry (Manchester City) : 0-2