confirm prezenta
confirm prezenta
Inscrierile pentru sezonul 3 sunt deschise din cest moment si pana joi 14.2.13 la ora 18:00-19:00. ca sa va inscrieti trebuie sa fiti de acord cu regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament si sa actionati in concordanta cu ce scrie acolo.
Va reamintesc ca vom continua campionatul intr-o noua formula organizatorica cu 3 admini (Donbassil, Gvingi si Spike) toti cu celeasi drepturi adminsitrative. Le multumim pentru intentia de ajuta lui DonLuLu si Maruish dar de comun acord am decis sa pastram forma organizatorica in 3 considerand ca este formula optima pentru luarea deciziilor si munca pe care trebuie sa o depunem.
Lista jucatorilor neseriosi se va reseta. Marea majoritate a celor care ati participat pana acum o veti putea face si in noul sezon fara sa achitati garantia. Cei care ati mai calcat stramb va trebui sa depuneti garantia, dar aceasta vi se va rambursa daca veti respeca regulamentul la sfarsitul sezonului.
Nu raspund nici pe forum nici pe mess celor carora le e lene sa citeasca regulamentul Console Games Fifa Club: Regulament si imi pun intrebari a caror raspuns se gasesc in acesta.
Inscrisi pana acum: DonBassil, Gvingi76, Iasmin90, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike (9 jucatori)
M-am gandit sa recitesc regulamentul sa vad ce modificari ati adus. Mi-a sarit in ochi una (care mi se pare foarte interesanta :) )
3.6) Un jucator poate folosi o echipa doar de maxim 4 ori pe perioada campionatului si a cupei. Dupa acumularea a 4 meciuri cu o echipa(nu etape ci meciuri) meciurile ulterioare in care va folosi acea echipa le va pierde cu 0-3 si se considera abatere.
Puteti lista ce schimbari au fost aduse fata de sezonul trecut, ca sa ne fie clare sau e prea mare deranj? (Eventul un highlight sau culoare diferita direct pe text e suficient)
Ideea este sa cititi tot regulametul.
Mai sunt modficari si la:
Quote:
2.5) Prin modul Online Friendlies se va juca doar cu setarile:
Half Length : 6 Min
Game Speed: Normal
Squads: Online
2.6) Vizitatorul este sfatuit sa editeze o echipa proprie pe care nu o foloseste sau sa downloadeze de pe site-ul www.easportsfootball.com/cc o echipa creata pentru a verifica daca gazda meciului a ales modul Online Squads cand a facut meciul.
2.7) In cazul in care un vizitator observa la alegerea echipelor, echipa lui editata atentioneaza gazda si organizatorul campionatului si va refuza intrarea in joc. Gazda are obligatia sa refaca sesiunea in termeni regulamentari(conform punctului 2.5). Refuzul refaceri sesiuni poate duce poate la eliminarea din competitie.
2.8) Daca oaspetele a intrat in joc se considera ca setarile au fost regulamentare si nu se mai accepta reclamatii.
Quote:
4.15) Clasamentele se vor actualiza aproape zilnic intre orele 22-24.
Quote:
5. Amanarile meciurilor
5.1) Toti jucatorii primesc din la inceput de sezon dreptul la o amanare (cu acordul adversarului).
5.2) Cei care doresc sa aibe posibilitatea sa isi amane mai mult de un meci pe sezon (va reamintesc ca numarul maxim acceptat de meciuri intr-un sezon este de 3 indiferent de motiv si problemele aparute) vor trebui sa verifice deadline-urile (perioada de 15 minute in care jucatorii care nu si-au jucat meciurile trebuie sa fie prezenti pe PSN). Pentru verificarea unui deadline primiti dreptul la inca o amanare.
5.3) Daca la sfarsitul sezonului un jucator mai are dreptul sa isi amane x etape, cele x etape vor fi reportate pentru sezonul viitor. Exemplu: Gvingi mai are dreptul la o amanare la sfarsitul sezonului, drept urmare in urmatorul sezon va incepe cu dreptul la 2 etape amanate.
5.4) Daca un jucator anunta pe forum ca va verifica deadline-ul si din diverse motive nu o mai poate face, trebuie sa gaseasca inclocuitor pentru aceasta sarcina in randul celorlalti jcuatori sau admini. Daca nu o face si nu verifica deadline-ul, intr-o prima faza i se vor retrage 5 puncte in campionat (la sfarsitul sezonului si 3 in cupa (la sfarsitul fazei grupelor; in cazul in care aceasta faza a fost depasita, nu se mai face si sanctionarea in cupa), iar daca incidentul se repeta in cadrul aceluiasi sezon este eliminat din competitie.
---------- Post added 11-02-2013 at 04:31 PM ----------
Si asta, cred:
Quote:
8. Inscrierea in campionat
8.1) Pentru inscriere se va trimite prin intermediul forumului Consolegames un PM (Private message) user-ului Spike care sa contina urmatoarele date (numarul de telefon, id de messenger si id de PSN). In cazul in care lipseste una din aceste date, inscrierea nu se ia in seama. La scurt timp dupa ce trimiteti PM-ul, se va face confirmarea inscrierii pe forum in cadrul thread-ului.
8.2) Utilizatorii noi inscrisi vor trebui sa achite o garantie de 30 de lei, platibila doar cu buletinul la orice agentie Raiffensen. Daca plata se face face pe net sau de la alta banca atunci trebuie sa depuneti 33 de lei. Garantia vi se va returna la sfarsitul sezonului daca va jucati absolut toate meciurile, minus comisionul bancii (in general 3 lei). Daca aveti si un singur meci pierdut la masa verde pentru nejucare, atunci garantia va va fi oprita de admini si pastrata de acestia pentru deranjul provocat.
8.3) Jucatorii care au fost seriosi in sezoanele precedente nu vor trebui sa achite garantia de 30 de lei.
8.4) Daca unul din jucatorii care nu au achitat garantia la inceputul sezonului face probleme pe parcursul unui sezon si este eliminat, la reinscriere va plati o taxa de 30 de lei nerambursabila.
8.5) Scuzele gen "Nu am timp sa merg la banca", "Nu am banca la mine in zona", "Nu am bani sa achit garantia dar promit ca voi fi serios 200%" nu vor fi luate in seama.
ar mai fi si astea:
"4.5) In cazul in care 2 jucatori nu se inteleg privind ora de disputare a unei etape, atunci ei vor intra pe PSN in ziua de deadline la ora 21:00 si isi vor astepta adversarul pana la ora 21:15. Daca adversarul nu intra, vor castiga cu 3-0 la masa verde, daca intra atunci se vor juca meciurile. Daca unul din jucatori intra in intervalul respectiv dar refuza sa joace meciurile, pierde la masa verde."
"6.6) Deoarece nu putem sti cati jucatori vom avea in componenta de la un sezon la altul, este greu sa spunem la inceputul sezonului cu exactitate care va fi numarul jucatorilor care vor promova sau retrograda. Limita minima a unei ligi va fi de 7 jucatori, iar cea maxima de 14 jucatori. In cazul unui numar impar de jucatori, Liga 1 va avea numarul mai mare de jucatori (exemplu: daca se inscriu 15 jucatori , Liga 1 va avea 8 jucatori iar liga 2 7 jucatori)."
salut vreau si eu sa ma inscriu
Urmeaza pasii din regulament^ ;)
Inscrisi pana acum: DonBassil, fakegame13, Gvingi76, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike (11 jucatori)
Confirm prezenta
Inscrisi pana acum: DonBassil, fakegame13, Gvingi76, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike, TheSpider (12 jucatori)
Ma bucur ca veti duce aceasta competitie mai departe, din pacate mie mi s-a stricat consola, asa ca ne vedem in sezonul 2 :)
Inscrisi pana acum: DonBassil, fakegame13, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike, TheSpider (13 jucatori)
confirm
Inscrierile pentru sezonul 3 sunt deschise pana joi 14.2.13 la ora 18:00-19:00. ca sa va inscrieti trebuie sa fiti de acord cu regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament si sa actionati in concordanta cu ce scrie acolo.
Va reamintesc ca vom continua campionatul intr-o noua formula organizatorica cu 3 admini (Donbassil, Gvingi si Spike) toti cu celeasi drepturi adminsitrative. Le multumim pentru intentia de ajuta lui DonLuLu si Maruish dar de comun acord am decis sa pastram forma organizatorica in 3 considerand ca este formula optima pentru luarea deciziilor si munca pe care trebuie sa o depunem.
Lista jucatorilor neseriosi se va reseta. Marea majoritate a celor care ati participat pana acum o veti putea face si in noul sezon fara sa achitati garantia. Cei care ati mai calcat stramb va trebui sa depuneti garantia, dar aceasta vi se va rambursa daca veti respeca regulamentul la sfarsitul sezonului.
Nu raspund nici pe forum nici pe mess celor carora le e lene sa citeasca regulamentul Console Games Fifa Club: Regulament si imi pun intrebari a caror raspuns se gasesc in acesta.
Inscrisi pana acum: DonBassil, DonLuLu, fakegame13, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike, TheSpider, Tonynho (15 jucatori)
In urma inscrierilor facute pana in acest moment, componenta celor 2 ligi este urmatoarea (si implicit ordinea capilor de serie pentru tragerea la sorti din cupa):
Liga 1
1. Spike
2. DonLuLu
3. Nightcrawl3r
4. Iasmin90
5. Kostelinho
6. TheSpider
7. Tonynho
8. Horia HG
Liga 2
1. Rokococo
2. Ossaur
3. Gvingi76
4. DonBassil
5. SilviuGabriel
6. Mariush
7. Fakegame13
Componenta celor 2 ligi in formatul prezentat este provizorie si poate suferi modificari in functie de jucatorii care se mai inscriu.
Programul etapelor va fi final dupa definitivarea ligilor.
Console Games Fifa Club: Liga I
Console Games Fifa Club: Liga II
Voi anunta pe forum finalizarea actualizari tintarului. ;)
Inscrierile pentru sezonul 3 sunt deschise pana joi 14.2.13 la ora 18:00-19:00. ca sa va inscrieti trebuie sa fiti de acord cu regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament si sa actionati in concordanta cu ce scrie acolo.
Inscrisi pana acum: comind27, DonBassil, DonLuLu, fakegame13, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike, TheSpider, Tonynho (17 jucatori)
In urma inscrierilor facute pana in acest moment, componenta celor 2 ligi este urmatoarea (si implicit ordinea capilor de serie pentru tragerea la sorti din cupa):
Liga 1
1. Spike
2. DonLuLu
3. Nightcrawl3r
4. Iasmin90
5. Kostelinho
6. TheSpider
7. Tonynho
8. Horia HG
Liga 2
1. Rokococo
2. Ossaur
3. Gvingi76
4. DonBassil
5. SilviuGabriel
6. Mariush
7. Fakegame13
8. Gabrielcrist
9. Cosmind27
Componenta celor 2 ligi in formatul prezentat este provizorie si poate suferi modificari in functie de jucatorii care se mai inscriu.
Imi pare rau..sezonul acesta o sa il "sar" nu am net momentan aici unde stau..trebuie sa vina sa l instaleze...
Urmatorul daca ma mai e loc reviin...bafta!
Inscrierile pentru sezonul 3 sunt deschise pana astazi 14.2.13 la ora 18:00. ca sa va inscrieti trebuie sa fiti de acord cu regulamentul de pe site Console Games Fifa Club: Regulament si sa actionati in concordanta cu ce scrie acolo.
Inscrisi pana acum: comind27, DonBassil, DonLuLu, fakegame13, gabrielcrist, Gvingi76, HoriaHG, Iasmin90, Kostelinho, Mariush, mcpallmall, Nightcrawl3r, ossaur, rokococo, Silviugabriel, Spike, TheSpider, Tonynho (18 jucatori)
Liga 1
1. Spike
2. DonLuLu
3. Nightcrawl3r
4. Iasmin90
5. Kostelinho
6. TheSpider
7. Tonynho
8. Horia HG
9. Rokococo
10. Ossaur
Liga 2
1. Gvingi76
2. DonBassil
3. SilviuGabriel
4. Mariush
5. Fakegame13
6. Gabrielcrist
7. Cosmind27
8. mcpallmall
ok, eu confirm prezenta ...astept tragerea la sorti