CUPA GRUPA A - Etapa 2
HoriaHG(Bayern Munchen) – moarteapasiuni (Man City)4 -3
moarteapasiuni (Real Madrid) - HoriaHG(Man City) 4- 5
CUPA GRUPA A - Etapa 2
HoriaHG(Bayern Munchen) – moarteapasiuni (Man City)4 -3
moarteapasiuni (Real Madrid) - HoriaHG(Man City) 4- 5
Liga 1 etapa 3
DonLulu (M City) - Spike (Bayern Munich) 4-0
Spike (Frankfurt) - DonLulu (Charlton) 2-0
cand nu te lasa jocul sa joci nici autogol nu reusesti sa-ti dai :) (vizavi de primul joc)
esti belea daca apuci sa inscrii primu pa-pa nu mai vezi mingea :)) oricum gg
Sa nu intelegi cumva ca am vrut sa zic prin postul de mai sus ca ai castigat datorita bulanului. Bine, a jucat si norocul un rol important cum cred ca joaca in orice meci de fifa (vezi ratarile mele dupa ce ai deschis tu scorul si faza de la golul tau de 2-0 care practic a incheiat meciul), dar ai fost clar mai bun ca mine...
nici nu ma gandeam la asa ceva.... am zis k ai inscris 2 goluri gata pa pa cu mingea :)
DonLulu - acum fiecare isi dezvolta propriul stil de joc. La mine posesia mi se pare foarte importanta, nu doar atunci cand esti in avantaj. Puteai sa risti. Eu de exemplu in primul meci dupa ce ai deschis scorul am trecut la 4-3-3, atacul la maxim si high pressure. Bine, nu s-a terminat foarte fericit pentru mine #-o , dar macar am incercat. Alta data mi-a iesit. Poate ar fi trebuit sa incerci sa fii si tu mai agresiv in cel de-al doilea meci, dar din ce am observat (nu doar la meciurile de azi ci si la restul pe care le-am disputat) nu iti place sa risti, chiar si atunci cand esti condus pastrezi un stil de joc precaut si bazat mai ales pe contraatac. Pana la urma ce conteaza daca pierzi cu 0-1 sau 0-5 in campionat?
De jucat pana miercuri 27.02.2013 etapa 3 din Liga 1 si 2
LIGA 1 - Etapa 3
Asteptau - Tonynho
Iasmin90 - Nightcrawl3r
LIGA 2 - Etapa 3
DonBassil - mcpallmall
De jucat pana joi 28.02.2013 etapa 2 de cupa
Grupa A
Mariush - Iasmin90
Grupa B
Kostelinho - DonBassil
Asteptau - Rokococo
Grupa C
TheSpider - DonLuLu
Grupa C Etapa 5
Alex_Stef ( Ajax ) - DonLuLu ( QPR ) 0-3
DonLuLu ( West Brom ) - Alex_Stef ( Ajax ) 2-0
---------- Post added 25-02-2013 at 12:16 AM ----------
Nu conteaza deloc cu cat pierzi cel putin pt mine....si de jocul meu nu pot sa iti zic ca am un stil anume ,dar imi place sa pasez foarte mult
Cat dureaza un campionat ?
Cel mai probabil, daca nu se grabesc oamenii sa joace meciurile in avans(slabe sanse din partea unora), la finalul lunii Martie.;)
Cupa Grupa C , Etapa 2
DonLuLu ( Atl Madrid ) - TheSpider ( B.Dortmund ) 2-0
TheSpider ( Ac Milan ) - DonLuLu ( Spurs ) 1-2
Liga II - Etapa 5
Alex_Stef (Ajax) - mcpallmall (Olympique Lyon) 2 - 1
mcpallmall (Bayern) - Alex_Stef (Liverpool) 2 - 4
Liga 2 Etapa 3
DonBassil(Ateltico Madrid) - Mcpallmall (Milan) 1-2
Mpallmall(Bayern Munchen) - DonBassil (Man U) 5 -2
Asteptau eu maine seara ajung acasa cam la limita 22:00....22:20 , crezi ca poti sa intri maine dimineata pana-n 12 sa jucam ?
Mcpallmall vad ca esti online :) Stabilim sa ne jucam etapa diseara? (sunt disponibil intre 20-23)
Iasmin90 la fel, daca ai timp pentru cupa, spune-mi te rog (intervalul e notat mai sus)
Tonynho - in nici un caz nu pot intra la ora aia, in timpul saptamanii. Eu sunt de acord sa jucam seara la 10:30-11, asta daca n-au adminii ceva impotriva.
[QUOTE=Mariush;944034]Mcpallmall vad ca esti online :) Stabilim sa ne jucam etapa diseara? (sunt disponibil intre 20-23)
ok Mariush...o sa fiu online dupa ora 20 si jucam
ok, la 20 sunt online si eu.