Liga I Etapa 5
TheSpider(Borusia Dortmund) - Rokococo(Atletico Madrid) 2-2
Rokococo(PSG) - TheSpider(ManUnited) 1-1
Liga I Etapa 5
TheSpider(Borusia Dortmund) - Rokococo(Atletico Madrid) 2-2
Rokococo(PSG) - TheSpider(ManUnited) 1-1
TheSpider eu ajung in juma de ora acs, daca mai esti jucam, daca nu scuze dar a intervenit ceva si nu am putut fi acs.
De jucat pana joi 18.04.13 ora 23:00, etapa 4 din cupa
Grupa B
DonLuLu - Rokococo
Fakegame13 - Alex_Stef
galagan90 - ossaur
Grupa C
GabrielCrist - SilviuGabriel
Kostelinho - Moarteapasiuni
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.
Moarteapasiuni - Mai mult ca sigur ca in meciul de cupa Kostelinho va dori sa joace de pe virgin. Vezi cum rezolvi problema singur sau cu ajutorul unui prieten. Daca pana la ora meciului nu ai cont pe virgin si posibilitatea sa dai challenge, in cazul in care Kostelinho nu va fi de acord cu o amanare, vei pierde cu 0-3.
Liga I Etapa 7
TheSpider(Milan) - Moarteapasuini(Dortmund) 2-5
Moarteapasiuni(Bayern) - TheSpider(Barca) 5-1
LIGA 1 - Etapa 9
HoriaHG (Spurs) –TheSpider (Napoli) 6-1
TheSpider (Spurs) – HoriaHG (Milan) 1-4
Salut, din cauza unei probleme personale destul de serioase, solicit amanarea tuturor meciurilor mele pana duminica seara, va rog!
salut si de la mine. Doresc si eu amanarea meciului de azi pentru maine sau alta zi. Nu stiu sigur daca o sa ajung in timp util. Daca partenerul meu ( Galagan) nu e de acord, nu e nici o suparare sunt de acord sa pierd meciurile, mai ales ca in cupa nici in sezonul asta nu prea contez :). Ms.
gabrielcrist, ossaur - cererea de amanare va fi aprobata in momentul in care: 1. veti stabili ca nou deadline o noua data (precizata clar pe forum) la care voi si adversarii vostrii sa nu aveti deadline deja programat, in cel mult 7 zile de azi incolo. 2. adversarii vostri sa posteze pe forum ca sunt de acord cu amanarea si noul deadline sau sa postati voi pentru ei acest lucru, dupa ce i-ati contactat in prealabil si v-au dat acceptul sa o faceti.
---------- Post added 18-04-2013 at 05:21 PM ----------
ca sa nu fie vreo confuzie. data noului deadline va fi pusa intr-o zi care sa nu depaseasca 7 zile de azi incolo. sa nu se inteleaga ca voi aveti la dispozitie o saptamana ca sa va intelegeti asupra noului deadline.
Am astazi deadline ptr meciul din cupa cu fakegame13. I-am trimis ieri pe PSN un mesaj prin care il intrebam daca poate juca aceste meciuri. Mesajul a ramas fara raspuns desi l-am trimis la scurt timp dupa ce el a intrat online. Dar poate a apasat cineva din greseala pe controler. Azi i-am trimis mesaj pe telefon si n-am primit inca un raspuns. Am considerat ca n-are sens sa-l si sun din moment ce nu raspunde unui mesaj. Poate nu are telefonul la el. La ora 21 nu am cum sa joc meciurile cu el. Decizia ramane la tine Spike. Prefer sa pierd un asemenea meci cu 3-0 la masa verde si sa stau cu o bere in mana uitandu-ma la un meci de fotbal la TV decat sa ma umplu de spume asteptand cu ochii pe TV sau pe telefon sa-mi raspunda cel cu care am de jucat un meci pentru care avem deadline. Campionatul trecut nu am avut astfel de probleme cu fakegame si oricum este un jucator mai bun ca mine de aceea nu stiu ce l-a determinat sa aibe aceasta atitudine.
salut, am vorbit cu DonLulu si a zis ca nu e acasa si nu poate juca astazi. A zis ca solicita amanarea pana maine, doar ca nu poate posta el cererea. Eu sunt de acord cu amanarea, sper sa nu fie nicio problema faptul ca nu a postat el.
Cupa Grupa C - Etapa 4
Moarteapasiunii (Juventus) - Kostelinho (PSG) 1 - 2
Kostelinho (Frankfurt) - Moarteapasiunii (Twente) 3 - 0
Sunt de acord cu amanarea cu ossaur, am vorbit cu el la telefon astazi, totul este ok . Imi permit sa pun eu un nou deadline pentru marti 23.04.2013
Stimati organizatori, aveti un mesaj privat cu privire la incalcarea Art 1.3 din Regulament:
1.3) Folositi un limbaj adecvat, fara injuraturi, amenintari, cuvinte jignitoare, xenofobe etc. In cazul in care un utilizator se abate de la aceasta regula, indiferent ca este pe forum, blog, messenger etc. si se dovedeste acest lucru prin screenshot, martori etc. va fi exclus din liga.
Multumesc
Alex_Stef - meciurile din cupa dintre tine si Fakegame13 sunt amanate pana marti 23.04.13 ora 23:00
fakegame13 - telefonul este metoda principala de contact in campionat. cand ti se da un mesaj de la un membru al campionatului raspunzi la el. e prima data asa ca voi considera ca totul a fost o neintelegere si ca nu ai avut telefonul la tine, era descarcat, etc. am trecut peste tine si am luat decizia sa ii acord amanarea lui Alex_Stef pentru ca a incercat sa dea si de tine si de mine (nici pe mine nu m-a gasit pentru ca eram la sala, dar am vazut apelul pierdut de la el). Daca postai pe forum ca nu esti de acord cu amanarea ceruta de el, nu i-o acordam, pierdea cu 0-3 si cu parere de rau il eliminat din campionat (ar fi fost al 2-lea set de meciuri pierdute la masa verde)
Brupa B
DonLuLu - Rokococo - amanat pentru vineri la cererea lui DonLuLu
galagan90 - ossaur - amanat pana marti la cererea lui Ossaur
Grupa C
GabrielCrist - SilviuGabriel - amanat pana marti la cererea lui Gabrielcrist
Costea, DonLuLu, Gabrielcrist, Galagan90, Thedeadman14 nu mai au dreptul la nici o amanare indiferent de gravitatea si natura problemei lor. Pentru a castiga dreptul la o noua amanare trebuie sa verifice un deadline. Intentia de a verifica un deadline se face cu cel putin 2 ore inaintea acestuia.
Pentru injuriile aduse lui Kostelinho de catre Moarteapasiuni, cel din urma este exclus din campionat. Toate rezultatele sale din acest sezon vor fi anulate. Are drept de inscriere in urmatorul sezon, dar daca va recidiva va fi banat definitiv. Decizia a fost luata de Gvingi76 si mine. Va recomand tuturor sa va amintiti ca e vorba doar de un joc.
Merci frumos rokoco pt ca ai postat.
Nu vreau sa fiu rautacios (troll :) ) dar ma mir ca Moarteapasiuni a rezistat atat de mult pana sa fie eliminat din campionat...
On-topic: SilviuGabriel, daca ai timp astazi sa jucam etapa, as aprecia (la 21-22 ma gasesti pe PSN).
salut am vb aseara cu donbassil si nu aveam cum sa ajung acasa decat dupa ora 22.si da am schimbat nr de telefon si pe psn nu m-am uitat la mesaje.daca vrei ne jucam azi.
fakegame13 - da-mi te rog un pm cu noul tau numar de telefon ca sa actualizez lista de contacte
De jucat pana joi 19.04.13 ora 23:00, etapa 4 din cupa
Grupa B
DonLuLu - Rokococo (restanta)
Cine nu isi joaca meciurile pana in ultima zi de etapa, este obligat sa fie online pe PSN intre 21:00 si 21:15. Daca adversarul nu intra in intervalul specificat, cel prezent castiga cu 3-0 la masa verde. Daca adversarul intra se joaca meciurile si se posteaza rezultatele cel tarziu pana in ora 23:00. Daca unul din cei 2 jucatori nu poate intra in intervalul respectiv pe PSN, cere amanare pe forum, dupa ce in prealabil a obtinut acceptul adversarului.