Originally Posted by
Nightcrawl3r
Am vazut ca am pierdut la masa verde .Acum nu cred ca mai am ce face dar am si eu cate ceva de obiectat
1. Nu am fost contactat de niciun jucator din campionat pana acum pt jucarea meciurilor ,in afara de ripvenom care mi-a trimis un SMS si micul_ care tot imi mai spunea pe mess. Tot timpul i-am contactat eu pe toti TELEFONIC asa cum se cere dar se pare ca doar eu o fac cand e sa am meci
2. De la wackorine am observat doar adineaori un mesaj pe PSN care probabil a fost trimis acum cateva zile si atat . Nimic altceva . Si vad ca a avut 'bunavointa' sa fie la PSN conform regulamentului ieri la 22 . Ieri nu m-am asteptat la asa ceva dar mi-a fost rau cum nu mi-a mai fost de ceva timp asa ca m-am culcat la 16.00 si m-am trezit pe la 23.30 cand nu am mai aprins calculatorul [eu frecventez destul de des mess-ul ,forumul ,PSNul sau alte site-uri si probabil ati vazut ca nu am intrat]
3. Duminica i-am contactat pe toti cei cu care am ramas de jucat si doar cu SilviuGabriel am reusit sa joc. L-am contactat inclusiv pe wackorine [cu care nu era inca stabilita etapa] care era pe PSN in FIFA 11 dar a spus ca nu poate juca si ca om juca cand va fi deadline-ul. Acum trec la persoana a 2-a : Cum spui ca a ramas sa jucam la deadline cand te-am contactat duminica cand nu era stabilita etapa si TU ai spus lucrul asta desi erai in FIFA. Mesajul pe PSN l-am vazut azi . Metoda conform regulamentului stiu ca e TELEFONUL
4. Din cauza eliminatilor si desi am incercat sa joc cat mai multe meciuri , m-am trezit luni dupa-masa ca trebuie sa joc pana miercuri seara un meci si azi-noapte vad ca s-a postat deadline-ul etapei urmatoare pt duminica [nu a fost facuta foarte bine repartizarea ultimelor 2 etape dupa parerea mea]
Dupa ce am spus mai sus nu stiu daca va fi schimbata decizia [nu cred] dar am simtit nevoia sa impartasesc unele lucruri care nu mi se par / s-au parut in ordine.