Inscrierile pt sezonul 3 vor incepe de luni. Intentionez sa organizam tot 2 ligi valorice de 8-10 jucatori. Dc nu vom reusi vom face o singura liga valorica. Se poate inscrie oricine indiferent de vechime si nr de psoturi.
Regulamentul va ramane la fel, cu exceptia urmatoarelor 3 reguli noi introduse, pe care regret ca am ajuns in situatia sa le introduc, dar neseriozitatea celor eliminati ma obliga:
"15. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 30 lei ca taxa pt reinscrierea in campionat (va fi platita prin mandat postal sau cont bancar).
16. Orice jucator nou intrat in campionat, care nu a mai jucat pana atunci, va depune o garantie de 30 de lei (prin mandat postal sau cont bancar). In cazul in care nu va fi eliminat, nu se va retrage si la sfarsitul sezonului nu va avea nici un joc pierdut la masa verde, suma ii va fi rambursata (minus cheltuielile de expeditie).
17. Jucatorii care au mai participat in campionat si care in ultimul sezon jucat nu au creat probleme, nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara."
Sunt convins ca voi pierde prin aceste masuri participanti, dar mai bine joc cu o mana de oameni seriosi si cu bun simt decat cu o adunatura neseriosi care sa nu respecte munca depusa aici de voi si de mine.
Repet inca o data: toti jucatorii care se vad in clasamentele de mai sus nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara pt inscrierea in sezonul 3.
Pt noi veniti: pt seriozitatea mea pot garanta jucatorii pe care ii vedeti in clasamentele de mai sus si feedback-ul pe care il am in urma tranzactiilor
aici.