trebuie sa joci la head to head ca sa ti le bage in player hub , daca joci acolo si nu merge inseamna ca e o probl ceva. oricum e f enervant ca se tot blocheaza
trebuie sa joci la head to head ca sa ti le bage in player hub , daca joci acolo si nu merge inseamna ca e o probl ceva. oricum e f enervant ca se tot blocheaza
da , acum am vaz si eu ca nu mai primesc mailurile cu raporturi dupa meciuri , nu stiu ce se intampla da e aiurea rau , oricum imi merge foarte prost si jocul online , se misca rau de tot , asa nu o sa pot sa joc...
ai 24 de ore amanare dc nu poti juca in seara asta, mai mult nu iti pot acorda.
De jucat pana joi 19.5.11 ora 23:00
Liga A (etapa 5)
xslvry - roberte
De jucat pana duminica 22.5.11, ora 23:00
Liga A (restante)
micul_ - xslvry
roberte - Razvan
Liga B (etapa 6)
roseven - scociu
ossaur77 - cisse
Eu am jucat 5 meciuri si nu am avut deloc lag.. e de la netul vostru. Singura problema e ca se blocheaza uneori la sfarsitul meciurilor... arata cum ca se incarca, la nesfarsit.
da , exact , dar nu e pb de la net , era de la ei ceva , am testat netul in toate felurile ! oricum joc maine , sa fim siguri , poate isi revine mai bine ! :)
Asteapta 12-ele maghear...deja observ inbunatatiri in gameplay...mai ales suturi ;)
roberte sa imi zici cand sa jucam
cand terminati acest campionat ma bag si eu
id : botezatu95
psn: BoTeAlEx
as vrea si eu sa ma bag...dar am o intrebare...are importanta daca echipa care o aleg eu o mai are cineva ?..se poate juca? ...
cititi regulamentul.
ms de interventie ;) . cat despre regulament il aveti aici http://fifa11-cg-league.cabanova.com/
P.S.: la 22:00 intru pe psn. cine nu e acolo pana la si un sfert (xslvry sau roberte ) pierde cu 0-3. nu stiu dc o sa-mi recunoasca psn-ul asa ca dc va cere cineva cu id-ul gen spike add sa acceptati va rog.
xslvry (ARSENAL) 0 - 1 roberte (O.LYON)
roberte (NAPOLI) 3 - 5 xslvry (TOTENHAM)
se misca execrabil imi dispareau jucatori de pe teren plus ca mi=a disparut si online pass-ul imi cere sa il activez din nou
Cisse unde esti?????
si mie imi cere online pass iar .
roberte eu am jucat ieri de pe contul de uk (pe cel de ro nu am reusit inca sa resetez parola) si mi s-a miscat f bine. de asemenea in 6 meciuri nu mi s-a blocat nici macar o data. incearca sa joci si de pe alt psn si vezi cum ti se misca.
De jucat pana duminica 22.5.11, ora 23:00
Liga A (restante)
micul_ - xslvry
roberte - Razvan
Liga B (etapa 6)
roseven - scociu
ossaur77 - cisse
De jucat pana ... (fara deadline momentan)
Cupa optimi
agentu407 - dinamovistu2008
roberte - TheSpider
thedeadman14 - asteptau
wackarine - scociu
roberte (NAPOLI) 3 - 5 xslvry (TOTENHAM)
3-0 la pauzaB-)
@ossaur: nu am net deocamdata. sper sa se rezolve pana maine.
@asteptau
Da un semn cand vrei sa jucam cupa.