ai incercat sa te conectezi direct prin cablu?eu asa joc si nu prea mi s-a intamplat sa se deconecteze
ai incercat sa te conectezi direct prin cablu?eu asa joc si nu prea mi s-a intamplat sa se deconecteze
pai direct prin cablu sunt conectat, si patesc asta numai la fifa, o data la 3-4 zile ...
---------- Post added at 08:19 PM ---------- Previous post was at 08:15 PM ----------
se pare ca e o problema generala
LOST CONNECTION TO EA SERVERS - Xbox 360 & PS3 Discussion - FIFA 11: EA Forums
---------- Post added at 08:21 PM ---------- Previous post was at 08:19 PM ----------
se pare ca e o problema generala
LOST CONNECTION TO EA SERVERS - Xbox 360 & PS3 Discussion - FIFA 11: EA Forums
---------- Post added at 08:31 PM ---------- Previous post was at 08:21 PM ----------
am gasit link-ul acesta :poate reusiti ceva ... ALL READ: SOLUTION TO CONNECTION FOR EA, PROPERLY!!!!! - Xbox 360 & PS3 Discussion - FIFA 11: EA Forums
---------- Post added at 08:35 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
am gasit link-ul acesta :poate reusiti ceva ... ALL READ: SOLUTION TO CONNECTION FOR EA, PROPERLY!!!!! - Xbox 360 & PS3 Discussion - FIFA 11: EA Forums
Meci decis la masa verde:
scociu - asteptau 3-0
asteptau pierde al 2-lea meci tur-retur la masa verde in acest sezon si este astfel eliminat. toate rezultatele sale au fost anulate.
De jucat pana duminica 5.6.2011 ora 23:00
Liga A (etapa 11)
thedeadman14 - HoriaHG
Liga B (etapa 10)
Cisse - scociu
MVP-ANY - rokococo
De jucat pana marti 7.6.2011 ora 23:00
Cupa sferturi
roseven- dinamovistu2008
Spike - TheSpider
thedeadman14 - goodfellam
scociu - maghear
Mda, scuze, am avut o perioada mai solicitanta, pe alte planuri, la care s-a adaugat si prostia asta cu PSN-ul, ca nici macar userul nu mi l-am recuperat inca. Scociu, imi pare rau ca nu ti-am raspuns la mesaje, le-am vazut abia a doua zi. Sper ca nu te-am retinut de la vreo alta treaba, asteptandu-mi raspunsul. Si Spike, sper ca ma lasi sa intru in eventualul campionat viitor - platind garantia, bineinteles. :)
@scociu: putem juca meciul in seara asta?
cupa
scociu (Sevilla) - maghear (Porto) 0-1
maghear (Sevilla) - scociu (Juventus) 2-0
rokococo ( Manchester City ) - MVP-ANY ( I. Porto Alegre ) : 0 - 2
MVP-ANY ( I. Porto Alegre ) - rokococo ( wolfsburg ) : 2 - 1
@horiahg
Azi pot sa joc la orice ora meciul.. da un semn.
Ok. O sa fiu şi eu după ora 21
Sferturi cupă
thedeadman14 ( Bayern ) - goodfellam ( Man City ) 1-3
goodfellam ( Bayern ) - thedeadman14 ( Liverpool ) 2-3
�n minutul 70 din al 2-lea meci serverele EA au picat și deadman nu a vrut să mai joace.
Salut, pe la 22 asa este ok|?
poate reusesc sa ajung pe la 21 , dar nu promit.
Da, e ok.
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
Mda.. deci nu pot juca nici cu HoriaHG ca imi da intr-una "You have lost the connection with EA Servers"... daca se poate sa jucam maine e cel mai bine, daca nu asta e, desi nu mi se pare corect sa pierd din cauza serverelor de ... sa nu zic ce.
Si Horia, iti scriu si aici... cum mama naibii sa fie de la mine din moment ce nu imi da sign out si merge perfect meciul pana cad serverele lor? CUM sa fie de la internetul meu?
Informeaza-te pe internet ca e o problema generala chestia asta cu serverele lor.
Scociu (porto) - cisse (napoli) 3-1
cisse (napoli) - Scociu (porto) 1-4
Man, eu nu ma cert cu tine doar iti spuneam ca eu asa cred ca e de la tine, e dreptul meu sa cred ca nu-ti merge netul bine, si in camp trecut ot asa facea si acum ti se intampla la fel, mie nu mi se intampla sa se decoecteze de la severee lor si asa des ca tine, asa ca ma gandeam sa nu ai o pb c traficule net nu stiu numa pricep dar nu e suparare sa stii.
asteptau - e ok din partea mea
thedeadman14, HoriaHG - aveti amanare 24 de ore
De jucat pana luni 6.6.2011 ora 23:00
Liga A (etapa 11)
thedeadman14 - HoriaHG
De jucat pana marti 7.6.2011 ora 23:00
Cupa sferturi
roseven- dinamovistu2008
Spike - TheSpider
De jucat pana miercuri 8.6.2011 ora 23:00
Liga B
Cisse - rokococo
silviugabriel - MVP-ANY
scociu - wackorine
agentu407 - roseven
TheSpider - gvingi76
roseven....astept sa ma contactezi....poate jucam azi
jucam intr-o ora de unde am ramas aseara?
Jucam.