pentru cei care vor sa-si achizitioneze console[ps3,xbox,wii] in carrefour eu ieri am vazut ps3 160 gb +uncharted 2 899ron.azi era xbox arcade la 899.gl in achizitionarea lor!
pentru cei care vor sa-si achizitioneze console[ps3,xbox,wii] in carrefour eu ieri am vazut ps3 160 gb +uncharted 2 899ron.azi era xbox arcade la 899.gl in achizitionarea lor!
Acum o saptamana am luat si eu din carrefour o consola Wii Black la pretul de 700 ron
Ce include:
- consola Wii Black
- Wii Remote Plus + Nunchuk
- 2 jocuri - Wii Sport Resort si Wii Sport
- 1 joc gratuit - Knockout Party
stand Wii
alarma falsa la Flanco...am fost azi la Flanco World in Afi Cotroceni si este de fapt 1399 ron(bundle GT 5)...nu 1299 cum scrie in pliant..
P.S.Dar au un doua PS3-uri,un Xbox si un WII pe care le poti testa, bineinteles ca era plin de colorati care jucau Fifa..
P.S.S.Unul dintre PS3-uri este conectat la un sistem driving cu scaun racing si Logitech Driving Force GT![]()
Va rog sa imi spuneti in ce carrefour ati vazut voi ps3 cu 999 lei sau 899 lei, eu tocmai am fost in vitantis si in grand arena si cel mai ieftin era 1399 lei, am mai vazut la altex cu fifa11 1299 lei.
Se refera la catalogul de jucarii.Oferta cu PS3+joc Infamous la 999 ron pe pagina 43,dreapta jos
http://www.carrefour.ro/index.php?pg...og&catalog=007
Nu cred ca vei mai gasi in nici un magazin Carrefour acest produs pe stoc.Mai repede cauti prin Flanco oferte asemanatoare
S-au dus de mult alea la 999 . Am fost prin 5 carrefour si nicaieri nu mai aveau(asta in data de 21) . pana la urma am prins ultimu ps3 la 1,399 cu infamous si killzone 2
De acuma chiar ca s-a dus cu promotiile.De acuma la anul sau in cel mai bun caz poate la Pastilol
nu neaparat..cei de la emag stiu ca au si pe 31 o promotie in fiecare ora...pe categorii de produse..
Da, sigur, ca si anul trecut, cand toata seara de 31 si dimineata de 1, a fost cazut site-ul.
Pai am cautat prin carrefour de ma lua strechea pt un cadou de craciun si am luat unu de 160 la 1200 ronS-au dus de mult alea la 999 . Am fost prin 5 carrefour si nicaieri nu mai aveau(asta in data de 21
---------- Post added 29-12-2010 at 05:41 PM ----------
aaa si cn vrea stand vertical ps3 slim sa se duca la e-mag ca-l ia cu 44 ron+transport gratuit
Bookmarks