Salut,
Am achizitonat recent Fifa 11 si caut echipa online pentru virtual pro sau daca mai sunt alti
doritori sa ne creem noi echipa![]()
Salut,
Am achizitonat recent Fifa 11 si caut echipa online pentru virtual pro sau daca mai sunt alti
doritori sa ne creem noi echipa![]()
Daca ai achizitionat recent jocul probabil ai un VP cu un ovr mic pe la 70-75 ...Trebuie sa il cresti,majoritatea cluburilor din Romania au deja jucatorii pe la 88-90.
www.fcgashka.com acolo gasesti juactori
Asa va vreau, bravo.Sper sa faceti echipa buna, ca pana acum au mai ramas decat 2 cluburi care joaca bine din Romania.
Daca vreti sa jucati club,va astept oricand dar nu cu pro sub 87.Clubul nu e usor si nu e pentru oricine.Eu vb aici de situatia in care vrei sa faci ceva performanta(virtuala bineinteles).Daca scopul e pierderea timpului nu luati in considerare post-ul meu.Am ramas un singur club serios in Romania cu 6000 de puncte si in primele divizii,dar lumea nu prea mai intra,asa ca locuri sunt dar numai pt jucatori cu experienta mare si cu pro de 87+.
Psn Id OKLU sau OKLUS unul din doua.
Have fun!
maghear ai parasit echipa? Eu nu am apucat sa joc deloc. Anuntati si voi cand e sa ne strangem...
Hai sa ne strangem vineri noapte sa jucam. Daca nu poate lumea vineri noapte hai sa stabilim o seara in care sa ne intalnim sa punem echipa la lucru...
Eu de exemplu nu pot sambata pana duminica spre pranz. Dar e OK si vineri si duminica noapte...
@maghear aseara aveam musafiri care vroiau sa jucam intre noi local... nu puteam sa-i refuz...
Oricum eram doar 2... hai sa fim macar 3 cand jucam...
Bookmarks