Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 20 of 52

Thread: Naruto Ultimate Ninja Storm (PS3)

1. #1 SP
    Senior Member DJ_Andrei's Avatar

Talking Naruto Ultimate Ninja Storm (PS3)

In sfarsit a intrat si naruto in minunata lume de high-definition a PS3-ului.
    Nu ca as fii adeptu' jocurilor de tip fighting dar cred ca asta e chiar reusit.

Campania e facuta dupa serial si poate si asta da o nota mai atractiva pt. joc ~~!~~ Mi se pare cel mai reusit joc din seria naruto si credeti-ma am mai jucat cateva.

KE KREDETZI ~?><><><><>~?? FANI CEVA ...........>>>>><<<<<?

2. #2 SP
    Senior Member DeathWings's Avatar
    De pe ce camp messengeristic ai sosit?

<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!@@@@@@@@@@@@@~~~~~~~ ~~~~~~~~~

3. #3 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mirc?

4. #4 SP
    Senior Member eXistenZ's Avatar
    eu sunt fan Naruto

5. #5 SP
    Senior Member huber's Avatar
    sunt un fan al serie anime, dar si a jocului , ma inscriu si eu in fan club naruto .

6. #6 SP
    Junior Member joy008's Avatar
    Nu-mi plac desenele cu naruto asta,am jucat si demo-ul si nici asta nu-mi place

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>@<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<!!!!!!!! !!!!

7. #7 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Eu intentionez sa-l cumpar cat mai curand.Jocul mi se pare extraordinar iar grafica...am ramas fara cuvinte.
    Clash-urile si Ultimate Jutsu-urile m-au impresionat cel mai mult.Pacat ca jocul nu are o functie de online dar cine stie...Poate in jocurile urmatoare o sa avem.

8. #8 SP
    e fain jocul merita mai ales daca ai si vazut intreg animeul

9. #9 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    merita cu siguranta mai ales pt fani

oricum are misiuni la greu ceea ce imi place. pacat ca nu are si trofee

10. #10 SP
    Bn spus merita fff mult si pe mine m-a impresionat enorm , mai ales storyline-u pacat ca nu se prea gaseste prin magazine.
    Apropo 'pwwj5' eu stiam ca are o functie online pt. multiplayer cu prietenii!!!

11. #11 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Tot ce imi plac la fighterele astea de duzina gen Dragon Ball Z sau Naruto este grafica cel-shaded. E impecabila. Insa fightingul si restul, mi se par destul de penibile. Nu au deloc depth. Doar butoane de baza, si atat.

12. #12 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Nu are decat offline multiplayer. E ceva mai bun decat Dragon Ball Z Burst Limit, dar inafara de asta este un joc de duzina cum bine a zis si Luigi!

13. #13 SP
    Member PwJBoy's Avatar
    Eu sper sa primeasca Webpredator pana marti...
    Daca il are o sa-l iau...
    Pacat ca nu exista functie de multiplayer online...
    Cine stie..Poate intr-un sequel o sa avem si functia asta.

Oricum fata de cele 2 jocuri de pe Xbox acesta este superior cu mult.

14. #14 SP
    pai din punctul meu de vedere Naruto The broken bond la capitolul storyline e bestial,are si niste gameplay fainut cum ar fi sa mergi prin paduri sa omori hoti sau sa treci peste obstacole dar la capitolul fighing and graphics NUNS castiga detaliat,pacat de storyline ai doar vreo 3 sau 4 cinematicuri in rest te baga in lupta direct

15. #15 SP
    Member GrimmjowNo6's Avatar
    storm si narutimate accel 2 de pe ps2 sunt cele mai tari jocuri fighting jucate de mine vreodata.storm pentru k are grafica next gen si miscari noi si spectaculoase iar narutimate accel 2 pt ca are peste 40 de caractere incluzand si cele din shippuuden.sunt fan naruto anime,manga(in special) si al jocurilor de asemenea.sa speram k cei de la bandai o sa faca si unul online pentru a ne lua putin la tranta .uitati aici si niste meciuri facute cu un prieten http://www.consolegames.ro/forum/f15...orm/#post72392 pentru cei care nu le-au vazut inca nu e tarziu

16. #16 SP
    Cineva iubeste naruto cu adevarat! Am terminat jocul. Mi s-a parut foarte bine realizat, chiar dupa serie.Pacat ca sunt cu ceva in urma avand in vedere ca deja producatorii de la naruto au intrat de mult in Shippuden.

17. #17 SP
    puteau realiza direct shippuuden dupa parerea mea dar stii cum sunt cei de la bandai.....scot minimum dintr-un joc dupa care peste cateva luni scot acelas joc dar cu cateva chestii in + si tot asa

18. #18 SP
    Corect. Am auzit un zon ca cica cei de la bandai lucreaza la shippuden si ca o sa-l scoata dupa ce trecem de episoadele 150 sau 200 , dar mai e ceva pana atunci avand in vedere ca suntem la episodul 101-102 care apare joia asta.!

19. #19 SP
    pacat k animeul nu tine pasul cu manga-ul si baga tot felul de parti inventate de ei si stupidelol.pana acum aveam shippuuden pe ps3 daca nu puneau partile inutile

20. #20 SP
    Exact. Apropo te-am bagat la frends in PSN. Vorbim acolo. !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks