Acum trimit si eu masina spre adin33.
Printable View
Acum trimit si eu masina spre adin33.
imi dati si mie va rog masinutele astea rapide? :D
Vreau si eu o masina F1 :)
Ma pun si eu la coada pentru X2010 si F1 :)
user: bmarius
Se castiga undeva o masina pt Formula Gran Turismo?N-as da 4,8mil pt un event...
P.s. As vrea si eu X2010 si F1.defxvb id-ul psn
este lunga coada dar ma pun si eu la rand pentru X2010 si F1
multumesc:D
user:reszeg
Toti cei care vreti masinile X2010 si F1 2010 trebuie sa mai fiti si activi online , pe unii dintre voi nu stiu daca i-am vazut jucand. Daca nu jucati online si sa fie clean nu vad rostul sa primiti masinile astea, unii nu pot merge normal cu o masina de 300 bhp , una de 1500 bhp nu vad cum i-ar putea ajuta.
pai eu am jucat online, chiar si aseara si n-am sifonat pe nimeni din cate tin minte :D
Caut Citroen GT racecar sau Peugeot 908 Team Peugeot�10 pt un prieten.Ofer la schimb X1 Rosu sau F1 2010
Roby ca sa vezi la comunity cand e room privat cred ca trebuie sa ai HOST-ul la friends..nu stiu cine a fost aseara host dar vezi si tu intreaba pe greyhound sau pe cineva cine e host-ul asta seara si dai add.
Pot sa dau un x1 sau un f1 la alegere, cine il vrea si joaca online i-l dau.Dati-mi un PM in joc si primu venit primu servit.Daca nu jucati online adica nu v-am vazut pana acu nu primiti :D.
Am primit deja 908 de la cineva, sorry.
Am si eu o rugaminte catre cei care colectioneaza masini ; am o lista cu ceva masini care imi lipsesc pentru a completa colectia personala, si anume :
JGTC
GT-R Pennzoil Zexel JGTC '01
GT-R Xanavi Hiroto JGTC '01
DTM
Alfa Romeo 155 2.5 V6 TI Touring Car '93
Mazda 6 Touring Car '02
Mazda Atenza Touring Car '02
LMS
Honda NSX-R Prototype LM Road Car '02
Chevrolet Camaro LM Race Car '01
Nissan 350Z Concept LM Race Car '02
Mazda RX-8 Concept LM Race Car '01
Daca cineva detine una din aceste masini ii pot sa la schimb ce doreste. ;)
imi puteti trimite si mie un F1 si X1? psn ID : robika1992
ffocus , ,mersi pt m5 fully tuned :X:X:X am intrat in echipa >:)
Am doua dubluri, nerulate si anume:
Mercedes-Benz C 63 AMG
Lexus IS-F DTM Concept
Le'am primit ca reward, dar eu le aveam deja bine tunate pe ale mele. Pe Merc nu vreau mare lucru, dar nici nu ma insultati cu vreun Daihatsu :)
IS-F as dori un alt Touring Car la schimb sau oricum ceva puternic care sa'mi lipseasca. Astept oferte aici pe PM sau pe PSN la id'ul ZdrutZ
Cine imi poate imprumuta o masina JGTC / SUPER GT pentru a face acel Seasonal Event, si sa-mi spuna de asemenea "conditiile" acestui imprumut.
Multumesc anticipat !
---------- Post added 25-01-2011 at 09:20 PM ----------
...Am rezolvat
Salut, caut si eu urmatoarele masini :
Nissan 370Z Tuned Car '08
Nissan GT-R Spec V (GT Academy) '09
Jaguar XFR '10.
Pot sa ofer orice masina. Id-ul meu adin33.