Dupa discutia din threadul de mai devreme (care presupun ca a fost inchis din cauza intrebarii mele despre modare >> cu ocazia asta imi si cer scuzele de rigoare moderatorilor <<) am dat cu banul si a iesit ca voi mentine consola nemodata. Problema e ca eu ma deosebesc de exemplul colegului din threadul trecut "de a tine banii la saltea", prin faptul ca am un buget foarte FOARTE restrans. Deci o sa rog jucatorii cu experienta sa imi recomande cateva jocuri care sa respecte cerintele mele:
Racing game - sa aiba si un split-screen, poate si un online multiplayer. (prin asta sper ca jocul sa aiba rejucabilitate maxima)
1st/3rd person shooter - cam cu aceleasi cerinte de sus
fighting game - Presupun ca voi ramane la Tekken (desi 6 nu il consider prea reusit)
MMORPG(exista asa ceva pe PS3 ?) Ma refer la chestii gen Lineage (Dragon Age 2 am vazut, dar nu stiu daca e si online )
Orice alta recomandare e binevenita, vreau totusi sa rog lumea sa nu imi dea nume de jocuri la care pretul este peste 100 de ron, sau macar specificati sa e scump. Momentan imi voi permite doar jocuri intre 50 si 100 de ron. Multumesc anticipat pentru ajutor !!!
P.S.: Sper ca nu am incalcat iar vre-un regulament, ca mi-ar fi rusine sa imi cer scuze de 2 ori pe acelasi thread.![]()
Bookmarks