vip pass probabil vroiai sa zici, daca da, atunci nu poate...
Ce va place sa faceti dar sa si primit multe puncte pt aia? Eu de ex ma duc cu un tanc si cand trage cineva in mine ies si repar. Am primit 420 de puncte numai din asta si foarte repede.
Mi se pare mie sau e un mare influx de "noobi" recent? Banuiesc ca e din cauza ca a inceput vacanta si probabil multi l-au luat recent in asteptarea BF3.
Dar in ultimele 2-3 zile am tot observat lume de nivel foarte mic. Si vai de fundul lor saracii ca jucam multi romani intr-o echipa, avem level mai mare, experienta mai multa, si si-o iau la modul cel mai grav
@calin_kalf: sa pun mine AT. In special pe Laguna Presa, rush. Pui minele in apa la inceputul rundei, apoi iti vezi de treaba ta. Si din cand in cand iti mai apare pe ecran cate un kill sau un double kill. E misto si cand prinzi un Bradley cu 3-4 oameni in el.
Mai misto de atat e sa dobori elicopterele, mai ales daca reusesti sa o faci fara tracer dart. Tin minte intr-un meci pe Valparaiso, cred ca am doborat 7-8 Black Hawk-uri. Cei drept era si cam noob pilotul, mergea foarte incet si previzibil.
I <3 engineer
In ceea ce priveste reparatul vehiculelor, mai vad pe cate unul ca isi repara tancul fara sa fie nimeni in el (nu are gunner). Asa ca nu ia nici un punct. Si imi place sa ma sui in tanc, sa ia puncte pe reparat, iar cand termina ii returnez tancul. I'm a nice guy![]()
Intra cineva azi ca vreau sa am si eu o echipa buna. Sunt liber toata ziua. Add me: calin4u![]()
Ce inseamna sa fie cam jumate de echipa numai romani...terminam hartile in 5-10 minute
Ma intreb cand o sa mai facem un private match pentru ca acolo se lasa cu spectacol si cu nervi intinsi la maxim![]()
Adaugati-ma si pe mine:dragos_mihaiy.Pentru ca am putini in lista de prieteni si nimeni nu se joaca nimeni Battlefield Bad Company 2.
Mie mi-a placut tot timpul sa snipez ofensiv. Adica sa joc cu sniperul si sa capturez baze (ma refer exclusiv la Conquest pe Hardcore). Depinzand de echipa inamica faceam mai multe killuri cu pistolul (M9) cand erau mai multi Assault/Ingi/Med sau cu sniperul (Gol) cand inamicii erau Recon sau camperi cu 4x. Folosit bine (la distante de maximum 2m) M9 era la fel de puternic ca un M60 (1 in cap sau 2 in corp).
Alta activitate care mi-a placut foarte foarte mult a fost sa pilotez Blackhawkul (Apacheul a devenit foarte neinteresant dupa prima luna de BC2). Nu ma amuza atat de mult sa trag de la turela pe cat imi placea sa tin elicopterul in aer contra la 7 sau 8 ingineri.
Cine este interesat sa facem Onslaught pe hardcore pentru trofee sa ma anunte, ca ma bag si eu.
Eu le-am făcut deja, dar dacă ai nevoie pot să te ajut. Ar fi totuși bine să ne str�ngem patru oameni, pe hardcore nu-i chiar foarte ușor de avansat, contează să ai un coleg de squad pe care să te spawnezi c�nd dai colțul mai repede dec�t te așteptai.
Bookmarks