Am avut noroc, a fost cea mai lunga runda de joc pana acum pentru mine, mi se luase cat am reparat la un amarat de tanc :))
Printable View
jucati careva diseara?
Joc eu, la ce ora?
Tocmai a fost anuntat trophy support pentru battlefield bad company.Fix la squad invite vine cu noul firmweare ce vine cam in aceasi perioada , plus un nou map-pack pe ,,moka''.
P.S eu m-am cam reapucat de joc poate ne adunam maine seara si facem un squad(canibalu trebuie sa vina ca el momentan poate face un squad cu conectia lui de internet stelara, daca am reusi sa ne adunam pe la 22-23:D)
Bullets and knives go through bushes - it was about ****in time
O yes....ma apuc in nou atunci!!!:rulez:
Ce ziceti facem un squad la ora 23? ar fi marfa daca ati avea microfoane.
Eu intru acum daca nu vine canibalu intrati la custom mach , dati create squad si triunghiu ca sa intrati pe serveru pe care sunt (daca nu este loc insistati:D)
tavitzu, recs, sepetuk, tekken, canibalu...diseara o punem de un squad?:evil:
Io asa zic,dar ceva mai tarziu intre 11 si 12 ,nu mai tarziu de 12 sigur :evil:
demn iu eu nici acum nu am apucat sa imi iau Bad Company...L-) Oricum cred ca ma faceti praf daca intru!:-SS
Va mai jucati, preieteni buni? Eu nu m-am mai atins de el de vreo luna(nici de PS3 ca s-o spun p-aia dreapta)...
eu mi-am vandut jocul pentru ca nu mai vedeam pe nimeni online...ma rog, mai e si faza ca devine cam frustrant si plictisitor cand ajungi la rankul maxim
Eu am ajuns la rank-ul maxim si acum am facut o pauza ...
O sa revin la el cand vor aparea hartile noi . Sper sa ne vedem online .
Nu-mi vine sa cred,chiar asa de repede va-ti plictisit de BBC???Adica...totusi nu putem spune ca este un titlu vechi ... eu il joc ori de cate ori am ocazia,adevarul este ca progresez incet dar sigur :evil:
@canibalu-m-am apucat de Recon man,este destul de greu...ai vreun sfat pt mine legat de clasa asta???
mi-l iau si eu cine joaca cu mine? :D Mai exista "vechea" echipa de asta-vara cu care ne jucam in Demo? Aka tavitzu,canibalu,donadryan,etc :d
oricum mai e putin si apare far cry 2; probabil ca multi se vor muta acolo, nu?