Crede-ma, daca apuci sa te joci niste jocuri bune pe consola, o sa vinzi PC-ul.
Nici eu nu eram cu jocurile pana sa iau consola si acum ma bat cu fimiu pe ea.![]()
Crede-ma, daca apuci sa te joci niste jocuri bune pe consola, o sa vinzi PC-ul.
Nici eu nu eram cu jocurile pana sa iau consola si acum ma bat cu fimiu pe ea.![]()
Am un cont de USA facut cand mi-am cumparat consola.In perioada aia i-am dat un format pt ca am avut o mica problema.Faza e ca nu mai pot intra pe acel cont desi adresa de e-mail e valida.Am dat reset la parola dar imi spune ca data de nastere sau adresa de mail nu sunt valabile.Ceva sfaturi cum imi pot recupera contul.Multumesc
Din cate stiu, Remote Play este singura metoda si pe telefoane nu functioneaza. Plus ca abia merge pe PSP, jocurile de PS1 si Lair, iar pe Vita jocurile PS1, Ico & Shadow of The Colossus HD si God of War Collection.
bagati si Andrewqpca am inceput si eu B3, dar sunt cam noob deocamdata
joc de doua zile doar si ar trebui sa ne mutam pe threadul oficial
![]()
Salut,imi puteti arata un hdd care sa mearga bine pe ps3 super slim de 12 gb si cu o capacitate de 250-320gb ca in rest ma descurc![]()
orice HDD de 2.5 SATA merge pe PS3. este vorba de bugetul tau. ce-ti pot recomanda eu este sa mergi pe o varianta Western Digital sau Seagate. in rest te descurci tu![]()
Salutare! Recent am primit un PS3 cadou, l-am modat cu Rogero, merge perfect. Am instalat GTA IV si God of War Ascension. Problema este ca rezolutia in timpul jocului este slaba, asemanatoare cu cea de PS2 sau chiar mai slaba. Mentionez ca am conectat PS3 la TV prin cablul cu care vine in pachetul original (RCA- cel cu 3 mufe). Televizorul este un LG HD Ready si are posibilitatea onectarii prin RCA ( cel cu 3 mufe), SCART, sau component (cel cu 5 mufe). Care este cea mai buna modalitate de a conecta PS3 in cazul de fata la TV?
Practic merita sa cumpar un cablu component, va creste mult claritatea sau sa mai umblu pe la setari?
Cea mai buna modalitate de a conecta un PS3 la un TV este printr-un cablu HDMI. Il poti conecta prin component dar sa-ti iei un cablu component de calitate, care sa suporte rezolutii mari (HD sau HD ready).
Daca nu are HDMI ti-a raspuns mai sus SWTFU ce trebuie sa faci - cablu component de calitate
Intrebare: salvarile de la GTA IV de pe PS3 sunt compatibile la Xbox360, sau trebuie sa reiau jocul de la inceput?![]()
Bookmarks