nu prea, trebuie sa te joci din nou pentru a capata trofeele
(pe de alta parte, merita sa te chinui iar +40h pentru trofeele dintr-un singur joc? )
nu prea, trebuie sa te joci din nou pentru a capata trofeele
(pe de alta parte, merita sa te chinui iar +40h pentru trofeele dintr-un singur joc? )
am si eu o problema cand vreu sa intru in PSN sa intru pe un cont existent imi da o eroare de genu 80710D36
ce zice h0stile
"sunt probleme cu PSN-ul. maintenance-ul oficial nici nu a inceput. teoretic trebuia sa inceapa la 17:00 GMT si sa dureze pana la 00:00, adica intre 19:00 si 02:00 ora noastra. sunt insa probleme si cred ca au inceput mai devreme. au postat asta acum cateva minute pe contul de Europa. "Some users are experiencing some PSN connectivity issues, our engineers are looking into this at the moment. Thanks for your patience.""
Da. Probleme erau inca de dimineata, am incercat sa intru pe store sa imi iau un joc si dupa ce a dat eroare de cateva ori a zis ca store-ul e in maintainance.
Salutare tuturor...in sfarsit sunt si eu posesor al unui ps3 (un vis din copilarie). Dar ma bantuie o intrebare la care sper sa-mi dati un raspuns...oare in urmatorii doi ani sa zicem, jocurile noi, vor fi scoase si pentru Ps3 sau doar pentru noul ps4?
Vor fi pe ambele platforme. Si chiar daca nu ar fi, la ce librarie de jocuri are PS3-ul, poti spune ca inca e la prima tinerete![]()
Multumesc pentru raspuns gvingi76, lamurita perfect, foarte clar raspunsul dumitale. Revin cu noi intrebari.
1. Cum e cu zonele? Am cumparat de pe okazii un joc (little big planet) pe care-mi scrie Zona 1, mi-a spus ca-l pot jucat. Pot pune si updateurile? imi trebuie un alt cont cu care sa ma conectez pentru acele updateuri ? (contul meu fiind facut pe UK)
2. Camera video de la PS3 poate fi folosita la PSP ?
https://support.us.playstation.com/a...tail/a_id/2185
Ora 4:00 PM PT este echivalentul orei 02:00 a doua zi la noi.This maintenance will occur during the following timeframe*:
- Maintenance Start: Monday, December 9th, 2013 11:00 AM PT
- Maintenance End: Monday, December 9th, 2013 4:00 PM PT *all times are approximate and subject to change
---------- Post added 09-12-2013 at 23:39 ----------
1. Jocul poate fi jucat pe orice user de pe consola, dar va fi nevoie de un cont de US pentru a lua DLC-uri. Updateurile jocului le face indiferent de ce zona este contul. Le poti face si de pe cont de Romania.
2. Nu stiu de asa ceva. Cred ca sub forma din video este singura posibilitate. Nu am un PSp, dar poate ne spune cineva care are PSP daca a avut curiozitatea sa foloseasca Eye Camera...
Isi revine si iarasi cade , nu recomand sa cumparati ceva de pe PSN sa nu pierdeti ceva.
Multumesc gvingi76, dar...ce-s alea DLC-uri?
edit : Gata, mi-a explicat google ce-s dlc-urile. Nu am inteles diferenta intre update si dlcdar macar stiu ca dlc-urile sunt un fel de update.
Downloadable content - Wikipedia, the free encyclopedia
Sunt fisiere suplimentare pentru jocuri care aduc ceva in plus si se gasesc in PS Store.(harti, nivele noi, atribute noi...)
Updateurile nu se gasesc in PS Store.Downloadable content (DLC) is additional content for a video game distributed through the Internet by the game's official publisher or other third party content producers. Downloadable content can be of several types, ranging from aesthetic outfit changes to a new, extensive storyline, similar to an expansion pack. As such, DLC may add new game modes, objects, levels, challenges or other features to a complete an already released game.![]()
cum fak sa aflu si eu parola la un cont de fifa facut prin 2011ca dp ce ia dat drumu astia la psn te pune sa bagi astea din nou si faza e ca dau la forghet pasword da nu mai stiu cum am pus acolo la ziua si data nasteri alea ca nu cred ca leam facut pe bune
Bookmarks