Am facut bucati un 360 pe care inca il mai am si merge...
Maneta e OK, consola nu e, e prima consola (din alte zeci ce mi-au trecut prin mana) ce se manifesta asa ciudat, consola e blocata 99% din cauza modululul BT/wifi pe "always on" , nu pot intra in recovery mode, nu pot face upgrade soft, singurul lucru ce am reusit e sa pun softul rogero downgrader cu care merge.
Bun deci mi-am cumparat un ps3 super slim 12gb de la altex craciunul trecut nu am intampinat probleme cu el vara asta nu prea l-am deschis dar surpriza ieri tocmai imi cumparasem Dead Space 3 eu fericit sa ma joc co-op cu un prieten si cand sa vezi nu mai vrea sa citeasca cd-ul am incercat cu toate jocurile nici unul nu citesteacest lucru tine de garantie sau trebuie sa il repar singur
Merci mult si as mai dori sa intreb daca la voi gta 5 se misca fluid sau mergea parca putin in lag sa stiu ca vroiam sa o duc in garantie pe treaba asta (mai am avut lag MARE RAU in AC BrotherHood)
Nu, asa e jocul. I-au cam atins limitele cu GTA V. Oricum arata bine pentru ce poate consola![]()
Ai cateva raspunsuri aici:
How do I access Steam on PS3 :: Help and Tips
Can I run STEAM on PS3? - PlayStation® Forums
Concluzia fiind ca nu.
Ajutati-ma cu un sfat va rog.Pt vizionarea filmelor pe tv,de pe un hdd extern,ce sa fac?sa imi cumpar un media player,ca ex egreat r6s sau sa imi modez consola ps3?intreb pt ca nu as arunca cu bani pe un media player,daca se poate sa folosesc ceea ce am(am inteles ca ps3 trebuie modat ca sa poata vedea hdd extern).Multumesc anticipat
oameni buni stie cineva daca s-a scos sau se va scoate un joc Star Wars pt.PS Move? Tare faina ar fi o lupta cu sabiile alea laser pe move![]()
durata viata ps3 pana la ylod ?
cam cat pot sa joc continuu fara sa pateasca nimic. Multumesc anticipat .
salut.. playstationul meu are senzorul de temperatura bulit iar ventilatoarele merg la maxim tot timpul si face ca o uzina industriala.... in jocuri nu da chestia cu overheat sa imi sugereze sa sting consola si ma gandeam la asa ceva PlayStation 3 PS3 Fan Mod Adjustable Speed Accelerator Controller Resist YLOD | eBay , sa ii reduc din viteza sa nu mai faca prea mult zgomot....
ideea e ca nu gasesc nicaieri in romania... daca ma poate ajuta cineva cu un link ceva.. as fi foarte fericit multumesc
In primul rand, bine ai venit pe forum Sandu. Sugestia mea e sa duci consola la doctor, ti-o curata de praf, pasta noua pe gpu, schimbati senzorii de temperatura iar consola va fi ca noua. Iar cel mai bun doctor de console de pe aici, e @Donely.
salutpasta termica am schimbato eu (iam pus deepcool mx5) iar de curatat de praf... de asemenea e luna acum ... si din cate am inteles senzorii aia nu pot fi schimbati (am contactat mai multi "doctori" pentru Q & A) si miam zis ca si asta ar putea fi o solutie, ceva de genul pot face si eu acasa (potentiometru am la 2 pasi distanta... ar mai fi cablurile alea cu mufele de rigoare care nush unde sa le gasesc) ideea e sa mai reduc din zgomot (pe timp de zi nu se aude din cauza sistemului audio.. dar seara nu pot sta cu boxele la maxim iar ps3ul se aude foarte tare pe timp de noapte) mersi de raspuns
le: modelul care il am e CECH4004A
Ce vrei tu tine de piraterie si nu e ok discutarea ei aici. Îți spun doar atât, restul cauți, ps3 modat poate funcționa ca un media player.
---------- Post added 08-10-2014 at 23:44 ----------
Nu exista o durata anume, e la noroc. Cert e ca se manifesta preponderent la primele versiuni de PS3, cele fat. Ca sa amâni ori înlături posibilitatea unui ylod, ori cumperi un ps3 super slim ori cureți consola anual de praf la interior inclusiv pasta de pe procesoare.
stiu de ele dar nu ma incumet sa le deschid pentru ca e o treaba foarte delicata si imi cam tremura mainilesa fie de acolo?:S
nu este nici un senzor dus,pur si simplu trebuie schimbata pasta de sub capacele,vezi ca sunt destui baieti capabili sa te ajute aici pe forum legat de problema asta.
sincer sa fiu nu costa nici mult. cere ajutor si imediat apar
cele bune...
p.s. sfatul meu este sa nu mai folosesti consola pana nu rezolvi problema.
Bookmarks