Buna. Sin punctual meu de vedere da, este ok sa-ti iei acum un ps3, si sa te joci multele jocuri care au aparut exclusive pe ps3 in ultimii ani. Printre jocurile aparute de prin 2009 incoace vei intalni si jocuri destule care arata excelent, si sunt si ele in since excelente.
Pot sa-ti dau aici cateva exemple de must-play: seria Uncharted (3 jocuri), Seria Infamous (2 jocuri si jumatate), Seria God of War (in special God of war 3, si God of war Ascension, iar daca te prind astea poti juca si jocurile God of War portate de pe PS2 si PSP, care desi au grafica mai slabuta, sunt jocuri foarte bune), The Last of Us (unul dintre cele mai bune jocuri ever made), Beyond two souls, Heavy Rain, Demonțs souls, jocurile din seria Resistance, si mai sunt jocuri care au aparut de curand sau urmeza sa apara (unele dintre ele vor aparea si pe alte platform, dar important e ca sunt si pe PS3): Assassin's creed Rogue, Shadow of Mordor, Dragon Age Inquisition, Alien Isolation, The Evil within, Far Cry 4, Call of Duty Modern Warfare.
Dintre toate astea, e normal ca cele care vor aparea si pe next gen consoles, vor arata mai bine pe PS4, dar chiar si asa, ar fi pacat sa ratezi gramada de jocuri disponibile (si chiar exclusive) pe old gen.
Eu am fost in situatia ta anul trecut in toamna. Ma jucasem cam vreo 6-7 jocuri de consola de prin 2011 pana in 2013 dar destul de putin overall, si foloseam in principal PC-ul. Pe console mai jucam un FIFA sau un Mortal Kombat cu prietenii. Insa anul trecut in toamna am renuntat sa mai imprumut din an in paste consola fratelui meu si mi-am luat PS3. Puteam sa imi iau si PS4 care abia aparuse dar ar fi fost o greseala. Nu regret alegerea pentru ca in anul asta am putut recupera din ce pierdusem atatia ani.
Concluzie si raspunsuri:
Eu cred ca poti sa iti iei acum PS3, si peste un an PS4. La momentul respectiv va fi si pretul PS4 ceva mai mic, si mai important se vor fi adunat deja destul de multe jocuri bune, dintre care unele vor avea si ele preturi mai mici.
Companiile vor face din ce in ce mai putine jocuri ptr PS3. De fapt deja au inceput sa faca exclusivitati ptr next gen, dar cu toate astea, cateva din jocurile noi vor aparea si pe old gen cel putin in urmatorul an. Ubisoft e un exemplu ciudat pentru ca: au scos jocuri precum Assassin's creed IV si Watch Dogs atat pe old gen cat si pe next gen. Iar acum scot doua noi jocuri Assassin's Creed: Unity (care va fi doar pe next gen) si Rogue (care va fi doar pe old gen). Alte companii care au scos jocuri foarte recent au facut-o pe toate generatiile (vezi Shadow of Mordor, Destiny sau Alien Isolation). In viitor va mai scadea nr de jocuri de old gen cum am spus, dar nu va conta pentru ca oricum tu vei avea destule de jucat cel putin un an.
Eu personal iti recomand televizor ptr gaming (sigur unul cat de cat ok), sau un monitor bun dar preferabil mai maricel, ca sa te poti bucura din plin de ce iti ofera anumite jocuri.
Sper sa te fi ajutat polologhia de mai sus.![]()
Bookmarks