Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 1138 of 1175 FirstFirst ... 138 638 1038 1088 1128 1136 1137 1138 1139 1140 1148 ... LastLast
Results 22,741 to 22,760 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #22741 SP
    Senior Member raducucosmin's Avatar
    Buna. Sin punctual meu de vedere da, este ok sa-ti iei acum un ps3, si sa te joci multele jocuri care au aparut exclusive pe ps3 in ultimii ani. Printre jocurile aparute de prin 2009 incoace vei intalni si jocuri destule care arata excelent, si sunt si ele in since excelente.

Pot sa-ti dau aici cateva exemple de must-play: seria Uncharted (3 jocuri), Seria Infamous (2 jocuri si jumatate), Seria God of War (in special God of war 3, si God of war Ascension, iar daca te prind astea poti juca si jocurile God of War portate de pe PS2 si PSP, care desi au grafica mai slabuta, sunt jocuri foarte bune), The Last of Us (unul dintre cele mai bune jocuri ever made), Beyond two souls, Heavy Rain, Demonțs souls, jocurile din seria Resistance, si mai sunt jocuri care au aparut de curand sau urmeza sa apara (unele dintre ele vor aparea si pe alte platform, dar important e ca sunt si pe PS3): Assassin's creed Rogue, Shadow of Mordor, Dragon Age Inquisition, Alien Isolation, The Evil within, Far Cry 4, Call of Duty Modern Warfare.

Dintre toate astea, e normal ca cele care vor aparea si pe next gen consoles, vor arata mai bine pe PS4, dar chiar si asa, ar fi pacat sa ratezi gramada de jocuri disponibile (si chiar exclusive) pe old gen.

Eu am fost in situatia ta anul trecut in toamna. Ma jucasem cam vreo 6-7 jocuri de consola de prin 2011 pana in 2013 dar destul de putin overall, si foloseam in principal PC-ul. Pe console mai jucam un FIFA sau un Mortal Kombat cu prietenii. Insa anul trecut in toamna am renuntat sa mai imprumut din an in paste consola fratelui meu si mi-am luat PS3. Puteam sa imi iau si PS4 care abia aparuse dar ar fi fost o greseala. Nu regret alegerea pentru ca in anul asta am putut recupera din ce pierdusem atatia ani.

Concluzie si raspunsuri:

Eu cred ca poti sa iti iei acum PS3, si peste un an PS4. La momentul respectiv va fi si pretul PS4 ceva mai mic, si mai important se vor fi adunat deja destul de multe jocuri bune, dintre care unele vor avea si ele preturi mai mici.

Companiile vor face din ce in ce mai putine jocuri ptr PS3. De fapt deja au inceput sa faca exclusivitati ptr next gen, dar cu toate astea, cateva din jocurile noi vor aparea si pe old gen cel putin in urmatorul an. Ubisoft e un exemplu ciudat pentru ca: au scos jocuri precum Assassin's creed IV si Watch Dogs atat pe old gen cat si pe next gen. Iar acum scot doua noi jocuri Assassin's Creed: Unity (care va fi doar pe next gen) si Rogue (care va fi doar pe old gen). Alte companii care au scos jocuri foarte recent au facut-o pe toate generatiile (vezi Shadow of Mordor, Destiny sau Alien Isolation). In viitor va mai scadea nr de jocuri de old gen cum am spus, dar nu va conta pentru ca oricum tu vei avea destule de jucat cel putin un an.

Eu personal iti recomand televizor ptr gaming (sigur unul cat de cat ok), sau un monitor bun dar preferabil mai maricel, ca sa te poti bucura din plin de ce iti ofera anumite jocuri.

Sper sa te fi ajutat polologhia de mai sus.

2. #22742 SP
    Junior Member Bigby's Avatar
    @Raducucosmin
    Multumesc de raspuns. Da, am auzit de jocuri superbe pe care le doream sa ma joc (cum ar fi The last of us sau Heavy rain) si stiu ca PS este as in jocuri exclusive si ar fi penibil sa nu ma pot juca deloc jocurile de pe Ps3 si sa intru direct in ps4 cu continuare povestii.. Ar fi pacat. Sincer, mai mult ma intereseaza sa aflu povestea decat calitatea (nu zic nu la calitate, dar mai mult sunt fascinat de poveste ... cum este AC sau Dragon Age) si sa ma pot juca online. Multumesc de exemple, de unele am auzit si cu siguranta le voi incerca.

Pentru PS3 nu trebuie sa platesti nimic ca sa joci online, corect? Daca vrei sa achizitionezi un joc cumperi un card (am vazut la Altex spre exemplu' asta)?

Multumesc inca o data de raspunsuri.

3. #22743 SP
    Un motiv in plus sa alegi PS3 pentru moment: da, pe ps3 multiplayerul online este gratis. Doar pe PS4 esti obligat sa-ti cumperi abonament PS+ pentru online. Cardurile de tipul celui de mai sus le poti cumpara si folosi pentru a achizitiona jocuri in varianta lor digitala de pe magazinele PS din UK, US si alte tari, pentru a le descarca, instala si juca direct de pe consola. Dar desigur ai optiunea (care se poate dovedi mai avantajoasa financiar) sa iti cumperi jocurile in copie fizica (disc, carcasa etc) second hand la preturi mici.

Cat despre carduri, exista locuri pe net de unde le poti lua mai ieftine decat la Altex, si sa le poti folosi apoi pe magazinele digitale PSN (playstation network). Iar cu acele carduri (prin care iti incarci de fapt portofelul electronic din contul de PSN, poti cumpara jocuri, DLC-uri sau ADD-on-uri, si chiar abonament PS+ (desi nu ai nevoie neaparata de el pe PS3).

4. #22744 SP
    @Raducucosmin
    Multumesc inca o data pentru raspunsuri. O seara buna!

5. #22745 SP
    Quote Originally Posted by Bigby View Post
    @Raducucosmin
    Multumesc inca o data pentru raspunsuri. O seara buna!

cu placere

6. #22746 SP
    Revin cu o intrebare: Ce TV este de indicat? Se poate recomanda unu'? Am citit ca trebuie sa fie neaparat 1080p.. Asta inseamna Full HD Rezolutie:1920 x 1080?

7. #22747 SP
    Member AndreiChirita's Avatar
    Da, Full HD = 1920 x 1080 si sa aiba cat mai multi Hz pentru a avea o experienta placuta.

Hz (Hertzi) = cadre pe secunda

8. #22748 SP
    depinde si ce buget poti aloca. de acolo poti sa incepi sa alegi dintre optiuni

9. #22749 SP
    600-700 cam asa. Am vazut asta. Ceva de acest genu', nu? Daca nu este FullHD, jocurile nu merg sau.. ? Parca citisem pe undeva ca multe jocuri sunt facute pentru aceasta rezolutie.

10. #22750 SP
    jocurile merg dar e pacat sa nu te bucuri de o imagine cat mai buna. sigur, multe din ele nu ruleaza 1080p, dar chiar si asa. mai bine mai pui 150 si iti iei asta

Televizor LED High Defintion, 81 cm, PHILIPS 32PHH4309/88 | ALTEX

11. #22751 SP
    Okay, multumesc. Si, apropo. Eu imi fac cont pe PSN, dar de indicat este sa nu fac pe Romania pentru orice eventualitate? (Card-urile respective pentru UK sau US sa cumpar online)

12. #22752 SP
    initial nu iti fa pe Romania. momentan la noi acest serviciu nu exista (desi sunt zvonuri ca va fi disponibil curand). si nefiind disponibil nu poti cumpara nimic.

asa ca un cont pe UK sau US e mai ok (sau cate unul pe ambele).

Legat de tv acu vad ca nici ala de la mine nu e fullhd. e in schimb mai maricel 32 de inch fata de 22 cel mentionat de tine.

Dar, la 700 de RON si la dimensiune mai mica de 80 cm (32 inch) gasesti destule LG sau Samsung, care sa fie mai ok decat horizon (la aprox 24 inch dar fullhd).

TV LED Full HD, 23.6", LG 24MT46D, Tuner TV, negru | ALTEX

Televizor LED Samsung LT24D390EW/EN, 59 cm, Full HD - eMAG.ro

sau ceva si mai maricel, si fullhd si un producator mai cunoscut, dar si 1000 de RON

http://www.evomag.ro/TELEVIZOARE-LED...00-119386.html

13. #22753 SP
    @ Raducucosmin Multumesc inca odata. O zi buna

14. #22754 SP
    Junior Member cryssgr26's Avatar
    salutare am si eu nevoie de un cunoscator de console ptr ca am gasit sa imi iau un ps3 phat de 80 de g model cechk04 care am inteles ca sunt cele mai reusite dintre phat si ca ylodul e cu sanse mai mici si un slim de 250 de g care am inteles ca sunt mai proaste deoarece se incalzesc mai tare decat acest model de phat asa ca va rog sa ma ajutati sa fac o alegere buna lamuriti-ma ce se merita si daca intradevar e mai bun un phat decat un slim

15. #22755 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Nu lua varianta grasa ca tocmai aia e cea mai predispusa la ylod fiinda mai veche. Mai bine slim-ul.
    Personal le-am avut pe toate si slim e cel mai ok ps3. Fat e prea vechi si risti sa se strice. Super slim trozneste tot de la caldura si ft urat cu acel tray mecanic.

16. #22756 SP
    Member reikkoo's Avatar
    Am si eu o intrebare guys.
    Am un monitor AOC 23' rezolutie 1920x1080.
    In curand voi cumpara un ps3(si doresc sa-l conectez la monitor, are HDMI) si as dori daca pot sa-l pun cumva la boxele mele ?
    Am niste pocnitori 2.1, la output alb-rosu input alb-rosu, se poate face cumva ? Trebuie ceva adaptor ? Sunt alte boxe care pot sa ma scape de astfel de adaptoare ?

Mersi fain!

17. #22757 SP
    mda pai de la cn vroiam sa cumpar ps3 fat imi spunea ca sa stau linistit ca nu da ylod niciodata k pot sa il tin si un an deschis incontinuu ca nu se incalzeste precum cele slim ca e ultimu model de phat facut cel mai bn stie cineva despre asta daca are dreptate?multumesc.

18. #22758 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar
    Pai iti zice asta ca sa i-l cumperi.
    Eu l-as refuza si as cauta un slim cel putin.Phat sunt console vechi si folosite. Gandeste-te ca au iesit din productie prin 2009-2010...

Eu zic sa mai cauti slimuri. Sigur vei gasi unul de 250-320 GB.

19. #22759 SP
    pai mi sa parut ciudat si mie omu de felu cum la prezentat am gasit si un slim de 250 spune ca imi da si 3 luni garantie ca e un magazin de amanet numai k am auzit pareri proaste despre slim cum ar fi ca se incing foarte tare si ca tot phatul e mai ok ca se incalzeste mai greu acum nici nu stiu cum sa fac k nu ma prea pricep de asta cer parerea cunoscatorilor multumesc.

20. #22760 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Ti s-a spus de mai multe ori, cele mai bune modele din punctul de vedere al eliminarii riscului la YLOD sunt slim si super slim. Ca si calitate a constructiei, slim-urile sunt cele mai bune. Sper ca te-ai lamurit.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.