drati71: pe prima pagina a acestui thread vei gasi ceva informatii privitor la ceea ce te intereseaza.
Mersi darcangel, citise-m de prima data, dar tot nu am fost lamurit. Pana la urma am folosit Partition Magic, am facut o partitie primara FAT32 de 200 GB in care am facut patru foldere cu denumirile Photo, Music, Video si Game. Spre surprinderea mea PS3 a vazut partitia, la fel si pozele si filmele pe care le-am bagat pe fiecare la locul lui. Acum urmeaza sa fac si partitiile NTFS si sper sa mai vada PS3 partitia lui de FAT32
Iata ca cei de la GT s-au indurat si au facut un review maretului SW:TFU....6.9...
Gametrailers.com - Star Wars: Force Unleashed - Review
Si ce mai faceau unii spume la gura cand le ziceai ca va fi un joc prost...Un demo spune cateva lucruri despre joc totusi...Mai ales cand sunt f evidente,cel putin in acest caz.Ar trebui sa pui stirea pe thread Starwars daca exista...sa vezi ce sar pe tine
Fara suparare dar am in lista cel putin 10 jocuri pt sfarsitul asta de an,nu am cum sa ma ating de asta...
Desi il asteptam cu interes, o sa renunt la el. Asta este. Oricum am o groaza de jocuri pe list pentru sfarsitul anului.
Luigi dohTversity (full transcoding) + ffdshow ... insa fara transcoding none
in schimb ai ALTEX HUNEDOARA (Altex, MG same s***)Originally Posted by Uziwood
Adresa: Bd Dacia, nr 11, Hunedoara
Orar: Luni-Vineri 09:00 - 19:00
Sambata 09:00 - 14:00
Duminica inchis
ori 150km + 15 pina la Cluj si te rezolvi![]()
Altex am si in Deva (care e mai dezvoltata ca si Hunedoara, municipul), dar nu stiam ca e acelasi lucru. Dar eu vroiam sa-mi dati un model de volan si de cumparat il gaseam eu. Saptamana viitoare ma duc in diverta ca am vazut ca au multe si poate au si ceva compatibil cu ps3.
atunci Logitech - PlayStation3 problema este ca nu sint pina in 200 roninsa eu zic sa mai stringi
Hmm... vad ca a iesit update la 2.43, desi nu e obligatoriu la download. Trebuie selectat manual. Interesant. Nimeni inca nu stie nimic despre el.
"When you turn on your Playstation 3 you will be prompted with an update (if you are in the Japan region) else you will need to manually request the update through the System Update...Probably just language fixes or bugs in the Japanese XMB. "
Life with Playstation update din Folding@Home. Puteti confirma daca e disponibil si pt Europa?
Bookmarks