probleme ohoooooooooooooooooooo ....pai de exemplu la mk vs dc nu pot sa mai joc online ,atunci cand intru online se pierde conexiunea cu internetu si nu e de la mine k calculatoru merge in continuare , ar mai fi la burnout jukm cu un prieten si sa piedrdut la fel conexiunea si nu am putut sa mai joc cu el ...plm da internetu mergea ( AM PACHETU DE INTERNET CEL MAI MARE DE LA UPC ) DECI NU AR FI PROBLEMA DE INTERNET TOT CONEXIUNI DE TOT ***U ...la GRID nu mai zic cate tampenii patesc ba nu aud castile la cineva , ba nu ne gasim toti intro sesiune k da eroare ....chiar daca sunt fan playstation va spun PSN E DE TOT ***Upsn id : radu_robert98r
Midway a dat faliment, iar băieţii care au plecat ultimii (la WB Games) au stins lumina la plecare.
Eu nu am avut niciodată probleme de conexiune �n acest joc şi n-am auzit nici pe pasionaţii din Clubul BP să se pl�ngă pe tema asta.
Personal sunt f. mulţumit de cum merge PSN, şi am avut experienţe pozitive �n multiplayer (BFBC, KZ2, RE5,...).
sunt curios dak o sa mai continue seria MK ..eu unul cu jocul asta am crescut..tzin minte k stiam pe de rost toate combinatiile la MK Trilogy..paia restul nu au fost la fel de k lumea pt k au scos seriile specifice fiecarui jucator
Seria va continua pt. că produce mucho $$$: Next Mortal Kombat will 'revolutionize online play'.
Sa puna ei seriie de pumni si picioare specifice pt fiecare jucator in parte cum era la MK Trilogy si o sa aiba din nou succes..dar ramane de vazut ce va fi..
baieti am o problema la care nu gasesc rezolvare in carte sau p net:am avut ps3-ul legat la un tv sony prin hdmi.....nici o problema .dupa un timp am facut niste schimbari in camera si lam legat la un monitor multifunctional la care aveam legat si calculatorul(tot prin hdmi)....nici o roblema.....acum lam legat din nou la tv dar nu merge.......pur si simplu nu se vede nimic la ecran,ps-ul functioneaza dar eu nu vad nimic p ecran de parca ar fi stins tv-ul......va rog sa ma ajutati si p mn
La mine a picat si aseara si vad ca si astazi isi pastreaza trendul descendent, a mers vreo 2 ore si acum a picat si nu ma mai pot conecta de 15 min. Mai e cineva in situatia asta?
Bookmarks