bai frate ,eu nam rupt ala mai oameni buni ,numa l-am fortat unpic ca sa se deschida ,era ca si lipit cu un adeziv ,lnu lam rupt sau spart sau ceva de genu
bai frate ,eu nam rupt ala mai oameni buni ,numa l-am fortat unpic ca sa se deschida ,era ca si lipit cu un adeziv ,lnu lam rupt sau spart sau ceva de genu
salut am o problema , cand pun pun ps3-ul sa suporte 1080p il suporta dar apar niste puncte albe mici random pe ecran , asta nu ma deranjeaza dar din cand in cand pierd si sonor si dupa ce misc oleaca cablul isi revine uneori pierd sonor odata la 10 min iar alteori la fractiune de secunda si asta produce frame .. in schimb cand selectez la audio euroscart si las hdmi-ul dispare de tot sonorul iar frameul dispare si el...acum nu stiu daca e de la cablu sau de la televizor caci in 720p nu imi face nici o figura
tv-ul e un samsung 5 series
iar cablu e unul hdmi ca acesta http://www.drhotdeal.com/ebayimage/0.../puup027_a.jpg
problema mea e asemanatoare cu aceasta : Hi there.
Okay heres the thing. I have a 37" Samsung 5 series 1080p HD LCD tv, and i bought this really for my playstation 3's capability to knock out 1080p quality graphics.
I purchassed my HDMI cable (�7.99 approx) and hooked it up with emphatic anticipation, and i wasn't dissapointed.
All has been well for three months, however recently, after turning on my ps3 and playing for 20 minutes or so, the sound would start to be lost, only for a split second, then the spells of sound loss would increase,untill no sound at all. then the picture would go.
the only way to get the picture back on was to unplug the HDMI cable from the ps3, and plug it back in. Any ideas why this is?.
ce am incercat pana acum a fost schimbarea portului hdmi .. dar doar cel lateral suporta 1080p , celelalte 2 din spate nu suporta 1080p.
iar la un capat cand am scos capacelele care tin cablurile unite.. un fir alb este putin turtit...stiu ca am scris o intreaga poveste daca are cineva timp sa citeasca si sa isi dea o parere sunt recunoscator daca nu , nu e nici o problema dar fara caterinca sau replici de prost gust.
nu , ca nu am avut de unde lua problema abea in seara asta a persistat si nah am zis sa intreb si eu posesori de console , o sa incerc maine sa caut pe la cineva din iasi un cablu sa probez.
o sa-mi iau peste 1-2 sapt un Samsung.. seria 5 sau 6 ... FullHD (1920x1080 (1080p) raport 16:9) de 106cm la super pretul de 2200-2300ron
pai sa-l stapanesti sanatos dupa acum...poate vii si cu ceva poze sa vedem cum te joci pe chestia aia mare![]()
Hirai claims PS3 profitable, explains new logo - News at GameSpot
"SCEI CEO says console's hardware costs still exceed retail price, but platform earns a <<gross profit>> including software, accessories; new <<PS3>> logo aims to <<reset thinking.>>"
Salut ! recomandatzi sa cumpar jocuri second hand de pe ebay ( used as new ) ? Care este probabilitatea sa iau ban pe consola pt game sharring ? Am citit ieri pe un thread ca sunt destul de multzi useri care au luat bann datorita acestei practici . A avut cineva genul asta de problema pana acum ?
Multzumesc . Bafta![]()
Cred ca nu esti informat corect. Jocurile pe disc pot fi schimbate/imprumutate/shareuite etc fara nici un fel de problema. Ce ai citit tu cu ban pentru gamesharing se refera la jocurile downloadabile de pe PSN Store. Un cont poate fi accesat de pe 5 console pentru a preveni anumite probleme daca iti este furata consola sau se strica. Multi profita de aceasta portita pentru a se asocia in grupuri de cate 5 persoane pentru a platii fiecare doar o cincime din valoarea jocului download-at de pe magazinul virtual. Acesta este gamesharing-ul despre care ai auzit tu si pentru astfel de practici poti primi ban pe consola.
Repet, jocurile in format Blu-Ray nu au nici un fel de restrictie. Asadar poti cumpara linistit si jocuri second hand.
Daca mai ai si alte nelamuriri iti raspund cu cea mai mare placere.Bineinteles, daca stiu.
![]()
Poate sa-mi explice si mie cineva de ce naiba dureaza atat de putin, cateva secunde sa incluzi o subtitrare intr-un film .avi cu aviaddsubs sau orice alt program dar cand vrei sa pui una intr-un film .mkv imbatranesti langa pc? De ce? Inteleg ca trebuie sa transcodeze tot filmu ca sa puna suntitrarea pe toate imaginile filmului dar de ce la .avi e atat de rapid? Acolo de ce nu trebuie sa encodeze? Nu face acelasi lucru?
Nu. AviAddXSubs nu lipește fiecare linie din subtitrare �n imagine, ci crează un container cu filmul și subtitrarea.
Și poți face asta foarte ușor și cu mkv2vob (de exemplu) dar trebuie ca filmul să fie exact 720p sau 1080p.
de fapt, se adauga la inceputul sau sfarsitul fisierului avi liniile text cu subtitrarea. Poti sa verifici cu notepad (la un fisier video extrem de mic, ca sa nu dureze zeci de minute/ore sa deschida .avi).
Atunci invatati-ma cum sa fac acelasi lucru si la mkv cu mkv2vob ca imi dureaza o vesnicie, nu ca la avi!
PS. Cata25 detaliaza putin partea aia cu: "Și poți face asta foarte ușor și cu mkv2vob (de exemplu) dar trebuie ca filmul să fie exact 720p sau 1080p"
Adică dacă ai un fișier .mkv și o subtitrare .srt, le pui același nume, și lași programul să lucreze.
Dar punctul idiot: merge doar la c�teva filme, dar la toate serialele HD. Condiția este ca rezoluția să fie 1280x720 sau 1920x1080, iar nivelul mkv-ului să fie 4.1 sau mai mic.
Deci, merge foarte ușor pentru seriale, dar rar pentru filme.
Bookmarks