Buna alegereacelasi sistem audio am si eu si e fenomenal sistemu'
Drati saru-mana multumesc . Tipul pare chiar om serios ...de pe forumul computerG ....38 de feedbackuri pozitive....si cica il vinde pt s-a insurat si se muta in alta casa ...unde are probleme cu vecinii din bloc .Ma gandesc ca oricum mai am garantzie la el 1 an si 10 luni la PCGARAGE . De verificat.....habar n-am eu cum sa verific un sistem d'asta la sange
El cu ce cabluri vine mai stii ? ca stiu cam ce tre sa mai cumpar eu pt inceput .
Da-mi si mie un link ceva cu un switch d\ala pt cablu optic sa-l vad macar cum arata si cam cat costa . Deja mi-am cam depasit bugetul ....dar asta e
Multumesc .Bafta![]()
3-way optical TOS-link selector switch/switcher box PS3 on eBay (end time 28-Oct-09 03:37:27 GMT)
uite man un selector 3 way toslink
In primul rand sa vezi aspectul fizic, sa nu aiba lovituri, vreun difuzor sa fie rupt etc, cand il asculti sa nu aiba distorsiuni, bazaituri care nu ar trebui sa se auda, chiar poti sa vezi pe la suruburi daca au fost desfacute, ca se vad...
Pachetul contine:Acum pentru inceput trebuie sa-ti iei un cablu optic dar sa fie ceva de calitate. Selectorul l-am cautat in multe multe locuri aici in tara si pana la urma am gasit aici. Are trei intrari si o iesire. Din pacate acum nu mai au pe stoc, dar ia legatura cu ei si intreaba-i ce si cum...
- 4 satellites, 1 center channel, 1 subwoofer
- 6-channel direct cable
- Digital SoundTouch� control center
- Wireless remote control, batteries included
- User manual
![]()
WTF?? Nu ma mai pot loga pe Store, imi da eroare de genul "This service is not available in your country/region!" WTF???
Se pare ca este ceva general: Is PSN down in your region? | Video Game Online Forums & Community | Game Platform Discussions for Video Games - GameTrailers.com
Nu cred ca sunt motive sa ne speriem.
P.S.: LOL. Pune link-ul ca si film.
AM luat si eu demo la Uncharted 2 and guess what? ERROR: The content is not available before the start date. WTF!? Asta ce mai e?
LE: Nevermind. A mers.![]()
ce e game data utility ? ca am vazut ca numa acolo imi sta ocupati vreo 12 gb si as vrea sa sterg de acolo de exemplu numa bioshokul imi ocupa acolo 5 gb ce se intampla daca sterg ? dar pastrez save-ul
Bookmarks