toate jocurile care vor aparea vor avea noul design la cutie ca la uncharted 2?
Salut! Mi-am cmparat un slim acu 2 zile si as dori sa ma conectez la net.Imi poate explica si mie cineva ce trebuie sa fac sau sa urmez instructiuni ceva!
Multumesc anticipat!
Daca vrei net si la pc si la ps3 ...cumperi un router,daca vrei doar la ps3 ...bagi firu si dai easy connection si face singur conexiunea.
Mai stie careva in ce thread era explicat cum sa-ti folosesti cardul ca sa cumperi de pe PSN ? ( era ceva legat de un site parca, sau nu mai stiu )
Salut, am si eu o problema .. Am un dvdplayer, cu boxe 5.1 , si as vrea sa scot sunet 5.1 de pe consola ps3. Cum as putea sa fac ?
Singura modalitate de a le conecta a fost sa pun cablul audio al consolei ( rosu + alb ) in unul din inputurile dvdplayerului, si astfel iese suntel in boxele dvd-ului , iar prin HDMI am conectat consola la TV . Problema cea mare este ca este decalat sunetul, are o anumita intarziere foarte enervanta ...
Astfel ca va intreb, are cineva vreo idee cum sa scot si 5.1 si cum as putea eventual sa scap si de acea intarziere ( delayul stiu sigur ca se datoreaza dvdplayerului , sau mai bine zis cablurilor (rosu+alb) pentru ca daca scot sunetul din TV in boxele playerului conectand rosu+alb la unul din inputuri, tot apare acea intarziere.
Mersi muult de tot !
Am deschis PS3-ul acum 5 minute si mi-a dat un fel de eroare(cred) spunandu-mi "rebuilding hard disk database / do not turn off the system". Stie cineva ce inseamna asta?
Unlike-daca ai intrare pentru cablu optic in sistemul 5.1 poti scoate sunetul din ps3 printr-un cablu optic si calitatea e super..
Rasko.- ai inchis ps3-ul in timp ce isi facea update sau cand instalai un joc?
Din pacate nu am ...
Boxele se conecteaza la dvdplayer direct cu cablu in "orificiu". Nu au mufe sau ceva .. deci mi-ar trebui o "cutie" multimedia care sa aiba si acele orificii si input pt cablu optic sa inteleg ? Are cineva idee de asa ceva, unde as gasi sau un link eventual ? multumesc
.
Bookmarks