aici e precum chestia aia...am iphone [de fapt are un lg cu tochscreen]..am adidasi [ de fapt sunt niste chestii sport din bazar]...am jeep [de fapt e orice altceva mai mare...numai jeep nu e]...am ipod [de fapt e mp3 playerul la oferta la carrefour la 50 de lei de 1 gb] si lista poate continua...cu brandurile care au deschis calea
si eu m-am incurcat,eu am un headseat nokia cu 3 butonase,trebuia sa tin apasat pana se aprindea becu verde si apoi sa continui apasat pana cand se aprindea intermitent foarte rapid,doar atunci intra in bodul de inperchere.
Nokia BH-102
---------- Post added 03-11-2009 at 06:47 PM ----------
Atunci e a aproape sigur defect.
Sugerez să contactezi firma RADCOM:
ma pregatesc sa cumpar un ps3 pana la finalul anului, dar am ceva nelamuriri. o sa cumpar ps3 slim 250gb in pachet cu un joc cel mai probabil.
-contul de PSN unde e mai bine sa il fac us/uk ? parca am citit mai demult ca daca il fac in us pot cumpara dlc-uri online direct cu card.
-jocurile am inteles ca sunt region free, dar pentru a putea cumpara dlc trebuie sa se potriveasca zona jocului cu zona contului psn. noi si europa de vest am vazut ca suntem zona 2 - oricum jocurile si filmele bluray o sa le cumpar pe ruta the hut/shopto, consola va fi luata de aici deci va fi si ea zona 2 - problema e cum fac cu dlc-urile ?
-la inscrierea in psn iar trebuie facut cont cu nume si adresa din us/uk ? cel putin la xbox live asa era pentru ca nu asigura suport pentru romania.
adresa da trebuie una valida. cat despre DLC zona 2 exista psn card mai nou fara probleme (cauta la shopto si vei gasi - ia cod instant)
cheers
Sunt de acord cu tine cu adidasi si jeep (cu toate ca definitia din DEX este "Tip de mașină mică (de campanie)"), sunt cuvinte care au prins pentru ca au fost primele brand-uri cunoscute, si nu sunt nici pe departe singurele, dar nu am auzit pe nimeni sa foloseasca iphone sau ipod sa descrie orice smartphone sau respectiv MP3 player.
In aceeasi ordine de idei, e in mod clar o greseala, si nu se refera la substituirea expresiei "consola de jocuri" cu "Sony".
P.S. Imi cer scuze, dar mi-e greu sa ma abtin![]()
Poţi �ncerca să forţezi din Display Settings �nainte de a lansa fiecare joc, lăs�nd bifată doar rezoluţia dorită. Unele jocuri suportă multiple rezoluţii, altele nu - depinde de programatori. Oricum, fiecare joc �şi alege (cel puţin �n principiu) singur rezoluţia optimă pt. el - dintre cele disponibile, desigur.
Veşti bune
Braid coming to PS3 next week, November 12
Originally Posted by @Joystiq
Vreau sa stiu daca merge PS3 pe un Horizon 2206SW.Pe xbox 360 imi merge ,dar la ps3 stiu ca trebuie ca monitorul sa aiba suport HDCP.Daca nu ce cablu mi-ar trebui?
Din păcate, neav�nd HDCP, cu convertor HDMI-DVI nu merge. Soluţia alternativă pe care o ştiu eu este XCM VGABOX, cam scumpă ce-i drept.
LE: Citeşte şi aici.
Dar asta merge? http://www.mayflash.com/vgabox/vga004/images/1.jpg
Am citit ca ar fii bun pt orice monitor acest cablu VGA pt ps3.
la ps3 daca joci inainte de data lansarii oficiale poti pati ceva ? de exemplu daca vine jocul cu 1-2 zile inainte - acum cu greva din uk unele magazine si-au trimis precomenzile mai devreme. logic ar fi sa nu se intample nimic - jocul e normal original si cumparat legal.
salut! sunt nou aici si sunt un nou fericit proprietar de ps3acum nu stiu prea multe dar voi citi aici mai mult dar as vrea si eu niste informatii daca aveti timpul necesar.
cateva jocuri care merg jucate in multiplayer offline (cars,fight,funny) ma bat si prietenii si prietena la cap (iam promis ca iau tekken 6 ca macar acolo sa ii rup capul ).
multumesc anticipat
Bookmarks