Cred ca daca ai cauta pe sectiunea de PS3 ai reusi sa deai de cateva threaduri ca te pot ajuta !
Cred ca daca ai cauta pe sectiunea de PS3 ai reusi sa deai de cateva threaduri ca te pot ajuta !
Welcome! Citeşte acest thread. Numai bine şi spor la rupt capete![]()
imi explica si mie cineva daca nu e deranj cum e treaba cu acele ,,trofee,, pe care le primesti?
sa inteleg ca sunt ca si Gamerscore de la xbox?
la un joc de PS3 cum ar fi?
la ce ajuta?
apelez la cunostintele voastre:
am router wileless. ps3 gaseste reteaua dar nu se poate conecta.
ce ar putea fi? cunosc parola, pentru ca ma pot conecta la retea cu iphone-ul dar cu ps3,nu.
Am si eu o probl...stiu ca s-a mai discutat pe aici dar la mine e diferit,nu imi mai pot face sync la trofee de vreo 4-5 zile ramane blocat la 10% dupa care da eroare.Ce as putea sa fac?Din ce am citit pe forumurile din afara ar fi de la sve-ul din Midnigh Club LA probl. asta au mia avut-o si altii...
Am un headset nokia BH-606 si am incercat sa-l conectez la ps3 am intrat la setari la manage bluetooth devices si a inceput sa scaneze... am deschis casca si am asteptat si am asteptat si nu s-a conectat am dat cancel si am inceput sa scanez din nou si tot asha am ashteptat vre-o 3 minute si tot nu l-a gasit ma poate ajuta cineva?
tine apasat pana se aprinde foarte rapid ledu,apoi dai search!si eu m-am incurcat un pic.vezi k o sa-ti ceara un pin(0000)de obicei!salutari!
---------- Post added 06-11-2009 at 12:22 AM ----------
Fratilor am si eu o intrebare:in Uncharted 1 mise blocheaza pur si simplu,intru in meniu dar cand ii dau continiu mi se blocheaza,chestia e k l-am jucat 4 capitole.m-am uitat la disc si nu are urme de zgarieturi,doar foarte mici si 2-3.e problema discului sau a consolei mele???precizez k am mai avut parte de 2 freez-uri in Assassin's Creed!in rest nimik!astept un rasp.salutari la toti!
eu am cablu av cel ce vine in pachet aprind consola dau pe av si ..pe av 3 mi se vede color bajbait(se misca mereu imaginea) iar pe svhs3 mi se vede alb negru bajbait(se misca mereu imaginea) am incercat si cu un alt cablu de ps2l.cine ma poate ajuta problema e de la consola ,de la cablu sau de la tv?
eu am cablu av cel ce vine in pachet aprind consola dau pe av si ..pe av 3 mi se vede color bajbait(se misca mereu imaginea) iar pe svhs3 mi se vede alb negru bajbait(se misca mereu imaginea) am incercat si cu un alt cablu de ps2l.cine ma poate ajuta problema e de la consola ,de la cablu sau de la tv?
Am si eu o intrebare mai de noobi deci sa nu radeti de mine.Am vazut ca sunt jocuri care apar TBA 2010,E3,Q2.Cum adica?poate sa-mi explice cineva?
![]()
TBA = to be announced, adica nu are inca data de lansare stabilita.
Q1, 2, 3 si 4 se refera la semestrele in care e impartit anul fiscal al publisher-ului.
Bookmarks