nameless_fear nu am gasit,de aceea am intrebat aicea,tot timpu ma informez de pe google si abia dupa aceea cand nu gasesc, apelez la forumurile de specialitate
nameless_fear nu am gasit,de aceea am intrebat aicea,tot timpu ma informez de pe google si abia dupa aceea cand nu gasesc, apelez la forumurile de specialitate
1 = america 2 = europa 3 = asia
zona 1 e mai accesibila pentru addon-urile care se pot cumpara de pe playstation store,iar pentru zona 2 poti vorbi cu Robert sau Webpredator,sunt 2 oameni super seriosi si de treaba.
Jocurile care sunt zona 1 sunt regiunea SUA, zona 2 reprezinta Europa, zona 3 Asia iar zona 4 Australia. Jocurile vor rula pe PS3 indiferent de regiune diferenta constand in DLC-urile luate si aplicate de pe PS Store. IE: daca jocul e zona 1, el va rula DLC-urile luate strict de pe Store-ul american implicitit necesitand un cont american.
Daca ai card cumpara-ti prepaid cards:
- Maximus Cards - Your number one source for Instant Xbox Live Points, PSN Card, Wii Points, Warcraft Key and iTunes Prepaid
- https://www.gamepointsnow.com/psn-pl...-network-cards
So Hideo Kojima, what is your next game for PlayStation 3? GamingBolt.com: PS3, PSP, Xbox 360, DS, Wii, Video Games, News , Forums, Community and much more!
---------- Post added 05-01-2010 at 02:25 PM ----------
Who Said PS3 Exclusives Don’t Sell? That’s A Lie Games Thirst
salut tuturor..am jucat astazi pt. prima oara un shooter (rainbow six vegas) pe ps3 si vreau sa va intreb cum naiba puteti juca cu controllerul de la playstation? vrea sa aflu niste pareri in legatura cu asta si cam cat v-a luat sa va obisnuiti...nu stiu daca vi se pare interesant acest lucru dar sony are foarte mult de pierdut din cauza aceasta (clienti ma refer).. ar trebui o petitie pt. schimbarea lui (asta daca au vre-un efect/rost)
Dupa un timp te obisnuiesti trust me...la mine primul shooter a fost resistance 2 si am ajuns sa il termin pe inhuman + multiplayer in frenezie
![]()
treaba cu controlleru` difera de la om la om...unii pur si simplu nu au chef sa se apuce de shootere cu Ds3-ul sau unii chiar nu pot, am cunoscut tipi cu console de 3 ani si nici in ziua de azi nu s-au putut obisnui. acum depinde doar de tine.
dar iti pot spune ca se poate juca si cu controlleru la un nivel bunicel un shooter.
Cu ce să-l schimbe? Cu un mouse?
Sunt milioane de persoane ce s-au obișnuit cu el și joacă acum foarte bine shootere pe consolă.
Asta cu obișnuința mi se pare o prostie. Nici eu nu mă descurcam cu mouse-ul �n prima zi c�nd mi-a luat tata PC, nici cu touchpad-ul �n primele zile de laptop și nici cu Sixaxis-ul �n prima săptăm�nă de Killzone 2.
Dar am exersat și am ajuns destul de bun. Așa că pune m�na pe controller, eventual umblă și pe la sensitivitate și o să vezi că se poate![]()
@boywonder:Asa e la inceput,in timp o sa te obisnuiesti;acum ma descurc mai bine cu un controller decat cu un mouse lol;ai putea sa incerci un joc platformer ex: seria Ratchet&Clank,asa ai putea sa te obisnuiesti cu controlul camerei si directiei de pe controller.
Am si eu o mica problema cu consola. De exemplu vreau sa downloadez toti boxerii blocati in Fight Night Round 4. Intru in PlayStation Store dar imi da eroare pe motiv ca " PlayStation Store is not available in your country/region. " Ce ar trebui sa fac pentru a merge?
Multumesc anticipat
PS Store merge doar cu cont de UK,US sau JP,fa-ti un cont cu una din regiunile astea ca sa accesezi store-ul.
Primu meu shooter pe consola arata cam asa : maini legate si pe langa aia si paralizate, nu puteam trage in nimeni si nimic, imi era foarte greu sa controlez ambele stickuri analogice deodata insa asta nu a durat prea mult pana sa ma obisnuiesc si sa inceapa sa-mi placa sa folosesc controlerul.
Sti cum e cu rabdarea si virtutea nu?
Bookmarks