Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 383 of 1175 FirstFirst ... 283 333 373 381 382 383 384 385 393 433 483 883 ... LastLast
Results 7,641 to 7,660 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #7641 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Better stay off the wagon....

2. #7642 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    You mean on the wagon

3. #7643 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by pooaul View Post

I know exactly what I mean. lol

4. #7644 SP
    Member DiablQ's Avatar
    o problema mica am si eu cand ma bag sa ma joc si imi se blocheaza si ar trebui sa scot cd-ul si sa scot ps3ul din priza...nu mereu se intampla...stiti ceva?

5. #7645 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by MSlv View Post
    pai, daca ar recunoaste exFAT, ar trebui sa recunoasca si NTFS. conform unui anumit site, exFAT e folosit cand NTFS "nu e o solutie viabila" "due to overhead". A fost creat de MS in 2006 si deocamdata doar win 7 il suporta nativ si cu toate functiile. deci nu prea vad cum ar fi compatibil, si tot cu rabla aia de fat32 o sa ramanem...
    exFat e recomandat pentru drive-uri externe, pentru a evita accesarea permanenta a drive-ului pe care o face NTFS-ul. Cel putin asa am inteles eu din ce am citit de la MS. Ar fi fost bine sa suporte acest format, insa nu toate florile sint roz... asa ca "raminem cu rabla de Fat32..."

Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Rasco mai lasa beuturica ca nu mai poti tine controller-ul in minuta ...

6. #7646 SP
    Junior Member covaci adrian's Avatar
    Quote Originally Posted by psypc2 View Post
    Si eu am patit aceiasi chestie acum 2 zile chiar sunt curios care ii cauza acestei probleme
    semne ca da in ylod si eu am solutia

---------- Post added 16-04-2010 at 08:05 PM ----------

si un sfat pt cei care doresc sasi repare singuri consola de ylod cu un hot gun mare mare grija pe placa sunt muuulte condensatoare si rezistente smd care pot zbura usor din cauza aerului ce vine cu temperatura mare si presiune , dupa gpu cpu daca este incalzit ff tare si umpic este miscata placa riscati sa miscari BGAurile de la loc + sunt niste bobine langa procesoare care se topesc ff usor , mie mia iesit din prima reparatia ylod-ului si si am facut destule si inca merg bafta

7. #7647 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

8. #7648 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by SirAndrew View Post
    orice casca bluetooth merge pe ps3?
    Cea mai ieftina si mai ok optiune cred ca ar fi sa te duci la Orange sau la Vodafone si sa cumperi de acolo o casca bluetooth, chiar cea mai ieftina. Eu am luat un Nokia BH-105 de la Orange, 75 lei, merge perfect, se conecteaza imediat la PS3.

9. #7649 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Se pricepe cineva sa faca theme pt ps3?

10. #7650 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    poti sa-ti faci si singur , e usor. eu am reusit sa fac cateva. uite aici cateva tutoriale:
    Create PS3 Themes Tutorial - Best PS3 Themes
    How To Make Your Own PS3 Themes – PlayStation Blog

11. #7651 SP
    Banned theclaw37's Avatar
    ai putea sa incerci metoda lui gilksy. Din cate am vazut e destul de priceput omu, si nu ia bani pentru acest ghid, ca altii de pe net unde am vazut numai "how to fix ylod, only 100$, buy this dvd tutorial". Uite link pe youtube pentru partea 1 (partile 2,3 etc. le gasesti la related):

12. #7652 SP
    Member Asghaar's Avatar

Flash and PS3 browser

Salut tuturor.
    Am observat de ceva zile ca daca vreau sa ma uit pe youtube utilizand browser-ul incorporat PS3-ului imi sugereaza sa "Go upgrade" (inteleg de ce apare asta).
    Intrebarea mea este urmatoarea:cam cat va dura pana cei de la Sony vor scoate un patch pt flashul browserului?(cam cat a durat in trecut)
    O zi placuta.

13. #7653 SP
    Member kpy_here's Avatar
    O intrebare:

Am un PS3 slim de 120 de giga si un PS3 Fat de 40 de giga.
    Ieri am transferat toate datele de pe cel de 40 pe slim-ul de 120.

Acum vine intrebarea: Pot sa le folosesc pe ambele ?
    Adica, slim-ul sa il folosesc acasa iar fat-ul sa-l iau la munca ?

Vreau sa pot salva trofeele castigate de pe fiecare pe acelasi cont.
    Se poate ? Pe acelasi PSN ID

14. #7654 SP
    Junior Member covaci adrian's Avatar
    astea is vechi leam vazut man eu numai din auzite si dintrun singur clip mam inspirat sa fac ylod si nu folosesc pistolul cu aer cald.

---------- Post added 18-04-2010 at 03:07 PM ----------

adica foloseam acum nu cu suflanta mica merge

15. #7655 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by covaci adrian View Post
    astea is vechi leam vazut man eu numai din auzite si dintrun singur clip mam inspirat sa fac ylod si nu folosesc pistolul cu aer cald.

---------- Post added 18-04-2010 at 03:07 PM ----------

adica foloseam acum nu cu suflanta mica merge
    Ma si trebuie sa te lauzi aici pe thread ca modezi tu si repari console numai din auzite...Stim cu toti ca erai primu la donely pe thread de zapaceai omu de cap cu intrebarile tale.Daca tot repari ylod si deti solutia,creaza un thread pe aria de bazar si nu mai deranja pe nimeni!Ca tu nu vi aici sa postezi in ajutorul cuiva,doar doar de ti-o trimite un o consola sa o repari

16. #7656 SP
    Member flightcrank's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    poti sa-ti faci si singur , e usor. eu am reusit sa fac cateva. uite aici cateva tutoriale:
    Create PS3 Themes Tutorial - Best PS3 Themes
    How To Make Your Own PS3 Themes � PlayStation Blog
    Multumesc frumos,ma apuc de treaba

17. #7657 SP
    Quote Originally Posted by kpy_here View Post
    O intrebare:

Am un PS3 slim de 120 de giga si un PS3 Fat de 40 de giga.
    Ieri am transferat toate datele de pe cel de 40 pe slim-ul de 120.

Acum vine intrebarea: Pot sa le folosesc pe ambele ?
    Adica, slim-ul sa il folosesc acasa iar fat-ul sa-l iau la munca ?

Vreau sa pot salva trofeele castigate de pe fiecare pe acelasi cont.
    Se poate ? Pe acelasi PSN ID
    din cate stiu eu poti, dar cu salvariile va fi mai greu. la trophies va trebui sa dai sync de fiecare data cand pleci de la consola. salvarile trebuie puse pe un stick si pe urma copiate pe cealalta consola. bafta!

@flightcrank cu placere.

18. #7658 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @kpy_here Imi cer scuze de off-topic...dar ce serviciu ai tu nene de te joci pe PS3?? Poate imi fac o reconversie profesionala, mai stii?

19. #7659 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Au aparut stickere pentru Slim?
    EDIT:THX

20. #7660 SP

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.