Better stay off the wagon....![]()
o problema mica am si eu cand ma bag sa ma joc si imi se blocheaza si ar trebui sa scot cd-ul si sa scot ps3ul din priza...nu mereu se intampla...stiti ceva?
exFat e recomandat pentru drive-uri externe, pentru a evita accesarea permanenta a drive-ului pe care o face NTFS-ul. Cel putin asa am inteles eu din ce am citit de la MS. Ar fi fost bine sa suporte acest format, insa nu toate florile sint roz... asa ca "raminem cu rabla de Fat32..."
Rasco mai lasa beuturica ca nu mai poti tine controller-ul in minuta...
semne ca da in ylod si eu am solutia
---------- Post added 16-04-2010 at 08:05 PM ----------
si un sfat pt cei care doresc sasi repare singuri consola de ylod cu un hot gun mare mare grija pe placa sunt muuulte condensatoare si rezistente smd care pot zbura usor din cauza aerului ce vine cu temperatura mare si presiune , dupa gpu cpu daca este incalzit ff tare si umpic este miscata placa riscati sa miscari BGAurile de la loc + sunt niste bobine langa procesoare care se topesc ff usor , mie mia iesit din prima reparatia ylod-ului si si am facut destule si inca mergbafta
poti sa-ti faci si singur, e usor. eu am reusit sa fac cateva. uite aici cateva tutoriale:
Create PS3 Themes Tutorial - Best PS3 Themes
How To Make Your Own PS3 Themes – PlayStation Blog
ai putea sa incerci metoda lui gilksy. Din cate am vazut e destul de priceput omu, si nu ia bani pentru acest ghid, ca altii de pe net unde am vazut numai "how to fix ylod, only 100$, buy this dvd tutorial". Uite link pe youtube pentru partea 1 (partile 2,3 etc. le gasesti la related):
Salut tuturor.
Am observat de ceva zile ca daca vreau sa ma uit pe youtube utilizand browser-ul incorporat PS3-ului imi sugereaza sa "Go upgrade" (inteleg de ce apare asta).
Intrebarea mea este urmatoarea:cam cat va dura pana cei de la Sony vor scoate un patch pt flashul browserului?(cam cat a durat in trecut)
O zi placuta.![]()
O intrebare:
Am un PS3 slim de 120 de giga si un PS3 Fat de 40 de giga.
Ieri am transferat toate datele de pe cel de 40 pe slim-ul de 120.
Acum vine intrebarea: Pot sa le folosesc pe ambele ?
Adica, slim-ul sa il folosesc acasa iar fat-ul sa-l iau la munca?
Vreau sa pot salva trofeele castigate de pe fiecare pe acelasi cont.
Se poate ? Pe acelasi PSN ID
astea is vechi leam vazut man eu numai din auzite si dintrun singur clip mam inspirat sa fac ylod si nu folosesc pistolul cu aer cald.
---------- Post added 18-04-2010 at 03:07 PM ----------
adica foloseam acum nu cu suflanta mica merge
Ma si trebuie sa te lauzi aici pe thread ca modezi tu si repari console numai din auzite...Stim cu toti ca erai primu la donely pe thread de zapaceai omu de cap cu intrebarile tale.Daca tot repari ylod si deti solutia,creaza un thread pe aria de bazar si nu mai deranja pe nimeni!Ca tu nu vi aici sa postezi in ajutorul cuiva,doar doar de ti-o trimite un o consola sa o repari![]()
@kpy_here Imi cer scuze de off-topic...dar ce serviciu ai tu nene de te joci pe PS3?? Poate imi fac o reconversie profesionala, mai stii?
Bookmarks