da se merita, Fat au inceput la pierderi PS3 FAT din cate stiu am vazut in cateva magazine si nu se mai gasesc
da se merita, Fat au inceput la pierderi PS3 FAT din cate stiu am vazut in cateva magazine si nu se mai gasesc
News: Konami considering Metal Gear Peace Walker for PS3 - ComputerAndVideoGames.com
Konami is considering release Metal Gear Solid: Peace Walker (that's the PSP one) on PS3.
According to GamePro, the publisher asked attendees of a recent Peace Walker press event for their thoughts on the idea of re-releasing the PSP title via the PlayStation Network for play on the PS3 and, interestingly, included support for online multiplayer.
It's not unusual for a publisher to ask for feedback during press events, but one so specific is uncommon, and apparently the Konami reps were making a point of writing down the answers given too, instead of nodding their heads and smiling politely, like normal.![]()
Apocalyps a spus ca o consola e 1500 ron, nu a precizat de vre-un joc. La fel si eu ma refeream la consola cheala, care nu e 1500 decat poate la diverta, niste nenorociti.
am din feb ps3 conectat la media server prin wireless.de sapt trecuta a incepu sa-mi dea eroarea dnsl protocol error1204.stie cineva ce ar putea fi?pot sa spun ca n-am facut absolut nici o schimbare de cand l-am conectat la internet.am internet vdsl de la romtelecom din dec si pana acum n-am avut nici o problema.a mai patit cineva?care-i solutia?
Reconfigureaza routerul, mai e nevoie din cand in cand de asa ceva la routerele "obisnuite" pt cosumatorii "casnici", nu sunt extraordinar de liniare , sunt rateuri obisnuite, se rezolva cu o reconfigurare.
in ce fel sa-l reconfigurez?am schimbat niste setari aseara.am debifat niste chestii la upnp sau cum naiba se scriein fine am uitat sa zic ca proneste filmul pe consola prin media server,dar dupa vreo10-15 min se blocheaza ies din el si cand sa dau inapoi e eroarea de mai sus.asa face de fiecare data face asa de vreo cateva zile.
am si eu o problema la mercenaires 2 world in flames , cand imi intra in joc acolo in meniul pricipal mi se blocheaza ps3-ul si nu pot face nimic am incercat sa apas pe toate butoanele de la controller sa apas pe ps button si nimic mi se blocheaza si l-am lasat vreo 2 ore ca am zis ca poate se incarca ceva si tot blocat a ramas , aveti vreo idee ? Ma gandesc ca e din cauza ca am facut updateul 1.03
@SublimingSun, probabil a ramas pe stoc iar cum se face la noi la romani, va mai sta mult si bine acolo in loc sa ii scada pretul la o promotie ceva si sa scape de el.
@fulg3r zii frate cu toti dintii ca ai pus un forum in fund ca nu intelegem nimic.
Cred ca ai dreptate; desi ma mir de Diverta, vazusem la Altex (Carrefour Militari) bundle phat cu Killzone 2 la mai putin de RON 1000 in februarie.
Ma rog, poate imi scapa mie ceva.
am luat un ps3 de pe amazon si nu stiu ce transformator imi trebuie. probabil voi stiti mai bine, ps3-ul este din america si de aceea.......
am fost la diverse magazine si au zis ca daca nu iau unul bun consola poate ardea si nu vreau asta.
am PS3-ul conectat la un TV LCD FullHD Sony W5500 si am probleme la trecerea din cadre cu luminozitate crescuta la cadre intunecate, in sensul ca parca se schimba contrastul, ceea ce este f deranjant.
Stiu ca este o setare pe undeva, dar care este aceea?
Multumesc!!!
Cei cu TV Full HD, pe ce rezolutie ati jucat GTA IV? Intreb deoarece vad pe carcasa jocului ca suporta si 1080p dar mie imi merge doar in 720p! Pot seta de undeva consola sa treaca pe 1080p?
Multumesc.
Dute in setarile de display ale consolei si debifeaza 720p si lasa bifat doar 1080p.Ar trebui sa mearga
De ceva timp am niste probleme cu PS3-ul. Mi s-a intamplat cand am iesit de pe PS Store sa astept sa apara meniul si mai mi se mai intampla sa am "lag" in meniu cand downloadez ceva.
Bookmarks