Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 476 of 1175 FirstFirst ... 376 426 466 474 475 476 477 478 486 526 576 976 ... LastLast
Results 9,501 to 9,520 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #9501 SP
    Junior Member itally21's Avatar
    nu doar media servers

2. #9502 SP
    Junior Member IONUTCIP's Avatar
    Salut.Vreau sa cumpar un hdd extern pentru ps3 si nu stiu ce sa cumpar?daca trebuie de laptop,desktop intern si modificat?nu prea ma pricep.Ori pot sa cumpar oricare hdd?Daca se poate cat mai explicit.MERCI.Multumesc Angelictouch pentru raspuns dar tot nu mai lamurit.Eu vreau sa cumpar un hdd de 1tb si sa joc jocuri de pe el.Ce ar trebui sa cumpar?trebuie sa fie sata?Va rog sa ma lamuriti.Merci.

3. #9503 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Nu prea inteleg care parte nu ai inteles da fie,eu te-am lamurit chiar foarte bine,odata ce un hdd este EXTERN...nu poate fi nici SATA si nici IDE ..el se conecteaza prin USB la PC/PS3.Si ti-am zis sa fie formatat in fat32 pentru ps3-ul doar formatu ala recunoaste.Si ziceam ca ai putea sa iei un hdd de la pc si bagat intr-un rack extern drept metoda mai ieftina...da fie.

4. #9504 SP
    Acesta este bun?HDD Lacie 1TB 16MB 7200rpm USB Designed by Neil Poulton 301304e

---------- Post added 04-10-2010 at 01:49 PM ----------

AngelicTouch ai un id de messenger?As vrea sa discut cu tine daca se poate.Merci

5. #9505 SP
    Da...

6. #9506 SP
    Al meu este shumyyy4

7. #9507 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ma rog, eu am dual core de 6GHz si tot nu pot sa vad ok mkv-uri 1080p, chiar cu PS3-ul cablat in router.
    Cum dual-core de 6Ghz?

8. #9508 SP
    3+3 = 6 xD

9. #9509 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ma rog, eu am dual core de 6GHz si tot nu pot sa vad ok mkv-uri 1080p, chiar cu PS3-ul cablat in router.
    Pai e normal daca mai rulezi si alte aplicatii consumatoare de banda in timp faci streaming, se cam ocupa banda ca numai stream-ul 1080p are ~45mbit/s asta la maxim 30FPS, ca daca vorbim de 60FPS se duce in ~135mbit/s. Probabil cu ceva dispozitive gigabit, care acum sa gasesc la preturi decente, s-ar rezolva problema chiar daca PS3-ul nu are placa gigabit.

10. #9510 SP
    Member paulone's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Pai e normal daca mai rulezi si alte aplicatii consumatoare de banda in timp faci streaming, se cam ocupa banda ca numai stream-ul 1080p are ~45mbit/s asta la maxim 30FPS, ca daca vorbim de 60FPS se duce in ~135mbit/s. Probabil cu ceva dispozitive gigabit, care acum sa gasesc la preturi decente, s-ar rezolva problema chiar daca PS3-ul nu are placa gigabit.
    eu stiam ca are placa 10/100/1000....
    la mine merge bine chiar si cand vad prin media server un bluray 1080p, dar prin cablu nu wireless, desigur daca in timpul asta mai e cineva la PC si ruleaza si alte aplicatii va avea momente de sacadare, dar am un dual-core la 2.33 Ghz, probabil cu un I7 ar merge brici, dar si pretul....

11. #9511 SP
    Junior Member Underground's Avatar
    salut o problema la ps3 nu se mai vede pe tv nimic dar se aude ce are si cum se repara sau trebuie cumparata alta consola

12. #9512 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    Quote Originally Posted by Underground View Post
    salut o problema la ps3 nu se mai vede pe tv nimic dar se aude ce are si cum se repara sau trebuie cumparata alta consola
    conecteaza consola cu cablul composite, ala care a venit cu PS3, (3 iesiri, unul galben pentru video si 2 pentru audio) si:
    • Make sure the system is off.
    • Hold down the Power Button for 5-6 seconds - until you hear the second beep.
    • That's it, your video settings are reset and you should be able to choose your input and configure it from there.

dupa pui ce cablu vrei, hdmi sau component si umbli la setari. bafta

13. #9513 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Care sunt MMO-urile (besides FF: Online) care urmeaza sa fie scoase pe PS3?

14. #9514 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by IONUTCIP View Post
    Vreau sa cumpar un hdd extern pentru ps3 [..] si sa joc jocuri de pe el.Ce ar trebui sa cumpar?trebuie sa fie sata?Va rog sa ma lamuriti.Merci.
    Cam ce fel de jocuri?

15. #9515 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by Underground View Post
    ------> ,

16. #9516 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Probabil ca mai sunt dar doar atatea stiu eu :
    -DC Universe Online
    -The Agency
    -Free Realms

17. #9517 SP
    Junior Member Dankys's Avatar
    si eu tot 10/100/1000 stiam ca are placa de retea. Nu e asa ?

18. #9518 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Yep. System Detail - PlayStation�3
    Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) � 1

19. #9519 SP
    Member paulone's Avatar
    Da, dar si routerul trebuie sa fie 10/100/1000 si in plus de-asta si un procesor pe masura la PC daca faceti streaming la filme bluray

20. #9520 SP
    Si mai ales...MAI ALES,codecurile bune / setate calumea..poti sa ai racheta de pc daca nu ai codecuri calumea.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.