nu doar media servers
Salut.Vreau sa cumpar un hdd extern pentru ps3 si nu stiu ce sa cumpar?daca trebuie de laptop,desktop intern si modificat?nu prea ma pricep.Ori pot sa cumpar oricare hdd?Daca se poate cat mai explicit.MERCI.Multumesc Angelictouch pentru raspuns dar tot nu mai lamurit.Eu vreau sa cumpar un hdd de 1tb si sa joc jocuri de pe el.Ce ar trebui sa cumpar?trebuie sa fie sata?Va rog sa ma lamuriti.Merci.
Nu prea inteleg care parte nu ai inteles da fie,eu te-am lamurit chiar foarte bine,odata ce un hdd este EXTERN...nu poate fi nici SATA si nici IDE ..el se conecteaza prin USB la PC/PS3.Si ti-am zis sa fie formatat in fat32 pentru ps3-ul doar formatu ala recunoaste.Si ziceam ca ai putea sa iei un hdd de la pc si bagat intr-un rack extern drept metoda mai ieftina...da fie.
Acesta este bun?HDD Lacie 1TB 16MB 7200rpm USB Designed by Neil Poulton 301304e
---------- Post added 04-10-2010 at 01:49 PM ----------
AngelicTouch ai un id de messenger?As vrea sa discut cu tine daca se poate.Merci
Pai e normal daca mai rulezi si alte aplicatii consumatoare de banda in timp faci streaming, se cam ocupa banda ca numai stream-ul 1080p are ~45mbit/s asta la maxim 30FPS, ca daca vorbim de 60FPS se duce in ~135mbit/s. Probabil cu ceva dispozitive gigabit, care acum sa gasesc la preturi decente, s-ar rezolva problema chiar daca PS3-ul nu are placa gigabit.
eu stiam ca are placa 10/100/1000....
la mine merge bine chiar si cand vad prin media server un bluray 1080p, dar prin cablu nu wireless, desigur daca in timpul asta mai e cineva la PC si ruleaza si alte aplicatii va avea momente de sacadare, dar am un dual-core la 2.33 Ghz, probabil cu un I7 ar merge brici, dar si pretul....![]()
salut o problema la ps3 nu se mai vede pe tv nimic dar se aude ce are si cum se repara sau trebuie cumparata alta consola
conecteaza consola cu cablul composite, ala care a venit cu PS3, (3 iesiri, unul galben pentru video si 2 pentru audio) si:
- Make sure the system is off.
- Hold down the Power Button for 5-6 seconds - until you hear the second beep.
- That's it, your video settings are reset and you should be able to choose your input and configure it from there.
dupa pui ce cablu vrei, hdmi sau component si umbli la setari. bafta
Probabil ca mai sunt dar doar atatea stiu eu :
-DC Universe Online
-The Agency
-Free Realms
Yep. System Detail - PlayStation�3
Networking: Ethernet (10BASE-T, 100BASE-TX, 1000BASE-T) � 1
Da, dar si routerul trebuie sa fie 10/100/1000 si in plus de-asta si un procesor pe masura la PC daca faceti streaming la filme bluray![]()
Si mai ales...MAI ALES,codecurile bune / setate calumea..poti sa ai racheta de pc daca nu ai codecuri calumea.
Bookmarks