am si eu chestia asta , dar doar la inceput cand se incarca , incercat cu Medal of honor , dupa aia mergea lin.
Nu se zgarie
am si eu chestia asta , dar doar la inceput cand se incarca , incercat cu Medal of honor , dupa aia mergea lin.
Nu se zgarie
salut
am ps3 slim si a inceput sa citeasca greu dvdurile si acum sa blocat in timpul jocului uncharted 2 (ma jucam online) mi-a dat freeze si a trebuit sa apas pe butonul de stingere ca sa-l opresc alte butoane nu mergeau dupaia am bagat nfs undercover si a mers perfect dar nu m-am jucat mult de frica sa nu dea iar freze
mi sa mai intamplat tot cu uncharted cand eram online se bloca si nu puteam sa ma misc si nu cred ca era de la lag pentru ca ca sa isi revina trebuia sa se auda sunetul de invartire a discului
am update la ultima versiune si nu e modat dvdurile sunt originale
oare care sa fie problema ? imi moare bd-romul ?
Freezeurile sunt normale nu trebuie sa te panichezi, deabia atunci cand consola trece de prima viata(in jur de 2 ani jumate) incep freezuri mult mai dese si care pot duce chiar la moartea PS3-ului.
Pentru nestiutorii de mai sus, uitati un exemplu aici .
@paulone: In principiu ar trebui sa mearga, dar cei mai in masura sa raspunda sunt cei care au folosit acest sistem.
Cum sa fie oameni buni freezurile normale? Daca aveti parte de asa ceva, mergeti cu consola la garantie. Daca nu aveti garantie, mergeti la Donely. O am cu 2 zile inainte de lansare, si n-am avut parte de niciun freeze pana acum... Not a single one!
Codrut: ia legatura cu Donely, poate ii trebuie o curatare...
pana acum decat cu uncharted 2 am avut probleme maine o sa joc 1-2 ore alt joc sa vad daca mai face probleme si daca face cred ca e de rau nu ?
am garantie. cred ca gow 3 il solicita destul o sa il fortez maine 2 ore cu gow 3 sper sa nu fie probleme
Stai putin Cristi fa-ma sa inteleg, deci daca acest hdd extern il conectez la net(el are mufa de net)si am in el sa zicem cateva filme, voi putea sa-l folosesc la ps3(prin media server) fara sa am pc-ul deschis? Dar media serverul inseamna sa-l instalez in acel hdd si nu in pcasta ma framanta....trebuie sa gasesc pe cineva care a folosit/incercat asa ceva.
ramasai surprins ce vad ,nici eu nu stiam
o sa caut mai multe detalii ,chiar e bun asa ceva si pentru ps3 si la net conectat
super
Bookmarks