Cum poti sa nu "iubesti" LG-ul ?!?![]()
Inca odata, in articol se precizeaza clar ca Sony le-a cautat mai intai celor de la LG nod in papura si asa a izbucnit God Wars 4. Nu-i plang eu oricum pe nici unii, avand in vedere pe ce bani stau si cum isi trateaza clientii (cel putin Sony, cu care am avut numai experiente ... "placute")
probabil prin plata unor daune o sa se rezolve eventual. imi e greu sa cred ca Sony lasa asa Ps3-ul![]()
Sau mult mai simplu, te duci la magazin ( altex, media galaxy, diverta..etc) acolo o sa gasesti niste cutiute pe care scrie ps3 cu imagini frumoase pe coperta. Iei una sau mai multe cutitute de alea te duci la casa unde e o tanti draguta scoti portofelu, din portofel scoti cu grija banii/card ii dai lu tanti. Ea iti da cutiuta si ai scapat, e simplu daca nu cauta pe google![]()
Un nou trailer pentru inFAMOUS 2
Dupa cum puteti vedea si in acest video poti alege intre foc sau ghiata + o noua infatisare a lui Cole (o cicatrice adaugata pe fata).![]()
vezi ca este thread dedicat infamous 2 iar unele clipuri care le-ai pus aici au mai fost postate anterior
http://www.consolegames.ro/forum/f15...-a/index6.html
Stiti sunetul cel care se aude la incarcarea jocurilor la ps3 320 , la mine se intampla la toate Jocurilor si la modern warfare 2 si la medal of honor si la RDR etc.
E ceva de care sa ma tem si s o trimit la garantie sau nu are nimic ?
Am si eu problema asta, imi face asa din prima zi, si nu cred ca am intalnit la vreun joc sa nu faca zgomotul asta macar un pic.
Si pe langa zgomotul asta de la incarcarea jocului mai si pocneste plasticul .
Chiar nu ne place..
Pocneste de la schimbarea de temperatura a consolei, cald-rece.
In schimb de acel zgomot de care spui ca se aude nu stiu ce sa zic, eu am slim 250 gb si nu face zgomot.
Nu prea am inteles ce ai vrut sa spui, face zgomotul acela tot timpul sau doar la inceput cand bagi discul ? Daca e doar la inceput si se mai aude din cand in cand, e normal, pentru ca isi ia date de pe disc. Daca face tot timpul ... nu stiu ce sa spun.
Pocnitul, cum a spus si freezy, se aude pentru ca se schimba temperatura plasticului ( deci se dilata/contracta) .
Tocmai ce am trecut de la un lcd de 64 cm la unu de 82 si vroiam sa va intreb, trebuie sa fac ceva setari la ps3? Ca mi se pare ca se vede mai prost la fifa 11![]()
asta pentru ca la un tv lcd nu conteaza numai diagonala.
trebuia sa te interesezi inainte de a face achizitia pentru ca sunt multi alti factori ce influenteaza calitatea imaginii.
dimensiunea punctului, calitatea panelului, diferitele tehnologii folosite, existenta unui mod "game"... etc...
deci da, e posibil sa vezi o imagine mult mai proasta pe noul tau tv.
Bookmarks