ok
Nu stiti un site din RO , unde se gasesc lasere de blu-ray ? Sau nu pot sa iau un laser de la un blu-ray si sal pun la PS3 ?
dar ce ti s-a intamplat de ai nevoie de lasere(eu cred ca se cheama lentile,dar ma rog..)?
Lasere am citit pe net (lentile stiam si eu ) . Schimb laserul la PS3 , am citit un tutorial pe net cum se schimba . Am jumatate de an de cand ma chinui sa fac ceva sami mearga jocurile de pe cd pe PS3 . Mi-ati raspuns ca e blocul optic stricat si mam mai documentat ca trebuie sa schimbi laserul . Cand ma uit pe youtube la gameplay-uri la jocuri precum Uncharted sau LittleBigPlanet imi vine sa-l arunc de pe balcon , stiind ca joc numa demo-uri care iti starnesc si mai mult starea de a juca . Numi ziceti sa ma duc la Donely sa-l repare caci nam bani ( am dat 6 mil pe el si mai dau 4 pe reparatie , 6+4=10 . Cu 10 imi iau unul nou . )
Pe Playstation Store unele demouri dispar din Playstation Store la un moment dat?Pentru ca as vrea sa descarc Skate 3 Demo si Need for Speed Hot Pursuit Demo.
Am dus consola la un prieten acum vreo 2 ore sa vad daca merge la el , am pus aceleasi jocuri si a mers , Oare de ce la el merge si la mine nu ? Asta dovedeste ca nu e stricat blocul optic daca la el a mers si la mine nu .
Inseamna ori ca iti bati joc ori poate ai schimbat pozitia consolei. Incearca sa o folosesti pe orizontala/verticala/inclinata. Nu glumesc.
Verticala a incercato fratimiu mai demult si nu a mers . A sa le mai incerc maine sa vad daca merge . Si nu imi bat joc , de ce sami bat joc ? Daca era sami bat joc ma duceam pe siteuri de gen TPU si postam acolo .
---------- Post added 18-04-2011 at 02:31 PM ----------
Am venit si cu un filmulet ca sa vedeti despre ce e vorba , dar e in format mp4 si nu pot sa-l pun , imi zice Invalid File are 3.86 MB ? Cum pot sa-l pun ?
@dragos_mihaiy: Da, dispar dupa o vreme. Stiu ca am de peste 2 ani Guitar Hero Aerosmith pe HDD si nu il sterg pentru ca nu il mai gasesc apoi.
O intrebare despre Move. Camerele Playstation Eye dinainte de Move sunt compatibile cu acesta?
Pre-E3 2011: IGN AU's Predictions - Xbox360 Feature at IGN
80% sanse ca la E3 sa fie dezvaluit God of War 4.
salutare
am si eu o problema: cand vreau sa adug prieteni in lista, in meniul XMB, imi spune ca id-ul lor nu este inregistrat. Care este problema
Nu reusesc sa cumpar nimic de pe PSN STORE si imi da aceasta eroare "An error has occurred. (80023102)"
Am controlat datele personale, datele de pe credit card, toate corespund si nu este nimic gresit.
Contul este inregistrat pe PSN USA !!!
Cardul care il folosesc este VISA ELECTRON, CARD BCR, CARD DE DEBIT !!!
Poate ma lamuriti ce se intampla cu serviciile SONY![]()
man ai incercat sa cureti lentila? dupa ce o cureti, vezi daca iti merg jocurile. BTW incearca si tu sa scrii in romana![]()
nu, nu este. e o problema mai veche si nu cred ca exista inca o solutie An error has occurred. (80023102) - C din cate am inteles s-ar putea ca PSN sa nu-ti accepte cardulincearca sa-ti faci un cont nou de PSN si vezi daca merge, in unele cazuri functioneaza.
daca nu, cumpara puncte de psn online si apoi cumperi linistit de pe psn, fara card (eu asa fac).
Pai si asta ce inseamna, im screwed ??? Am mai cumparat o gramada de jocuri si PSone classics si de PSP si de PS3, am o lista bogata la downloads.
Am uitat sa mentionez faptul ca cardul s-a reiinoit si a trebui sa schimb datele cu cel nou.
E posibil sa nu mi-l accepte din cauza asta? Repet, totul e corect, am verificat de 'nspe mii de ori.
PS: Am facut si cont nou tot de US cu alta adresa si imi da aceeasi eroare ....
Va rog nu-mi spuneti ca im screwed..am fost chiar azi la banca si amd epus bani pe card ca sa cumpar Dungeon Hunter Alliance deci special pt. jocul asta am vrut.
Bookmarks