...m-ai cev-a ca a t-a...
Da, e un gest traditional japonez de piosenie si supunere.Eu am fost foarte impresionat de gestul lor.Sa vezi ditamai seniorii CEO si CIO facand asa ceva...Bravo lor.
@tacconi: vecinu tau stie ca i'ai pus poza la avatar? Hai ca ai teme de facut
ON: 2 saptamani astea au trecut super rapid pentru mine, multa lume de aici se comporta de parca ar fi fost 3 luni. Daca nu putem astepta un total de 3 saptamani pana se remediaza problema, ce sa mai facem cand aflam data noua de aparitie pt The Last Guardian?![]()
buna buna asta![]()
baieti gata ajunge ca numa despre PSN se vorbeste.Pana nu revine nu are rost sa mai postam despre asta ca deja de nu stiu cate pagini incoace numa asta aud"revine pe....;nu pot fara online...;imi iau xbox ...;etc)
cum am mai spus si in alta pagina... rabdarea e o virtute prietenisi respect pentru cei de la Sony cand si-au cerut scuze public
![]()
Salut baieti.
Intrebare:de ce dupa ce sting consola in modul stand by imi ramane ledul verde de wireless aprins si se aude un fel de zgomot foarte mic din consola(ca si cum ar functiona un ventilator ceva).
Pana acum ceva timp nu ramanea ledul aprins si nu scotea niciun sunet.Acum trebuie sa-l sting din spate ca sa nu-l mai aud.
auziti cred ca deja e offtopic ce se vorbeste pe aici.nu vreau sa fiu eu acelas care deranjeaza insa doar ziceam asa...
intrebare random : ( am vazut ca cineva a postat un link de pe ebay cu Uncharted 2 Fortune Hunter Collector's Edition la un pret de 4000 lire)
a apucat cineva de pe forum sa achizitioneze versiunea asta de uncharted 2?(stiu ca na-re legatura cu nimic insa doar vreau sa stiu )
Daca intradevar ii durea in fund de clientii lor PS3-ul nu ar mai fii fost atat de rezistent si probabil ca ar fii crapat la fel de des ca Xbox-ul. Si in nici un caz nu ar fii fost vandut la un pret mai mic decat costul productiei timp de 5 ani. In timpul conferintei de presa au declarat ca stiau de problema de securitate a PSN-ului, lucru pe care nu cred ca multe companii l-ar face. Puteau la fel de bine sa taca din gura si sa nu pice de prosti.
Nu e vorba ca tin sau nu la clientii lor ci la produsul lor si anume PS3 respectiv PSN. Cand pui munca, efort si sudoare in ceva, iti dai seama ca nu te doare-n popou cand acel produs iti este furat sau hackuit.
Eu i-am inteles: o zi ... doua ... un weekend, dar deja se fac 2 saptamani. Acum nu or gandi alt PSN in intregime.
Bookmarks