Man , sincer , chiar iti urmaresc posturile si sunt atent la ce ai de zis chiar daca nu sunt mereu de acord cu parerea ta.Acum iar ma vad nevoit sa te contrazic putin
SONY nu este nici un fel de firma de bine-facere si daca ii intereseaza de clientii lor ii intereseaza pt ca SONY este o afacere si au nevoie de banii lor .
Eu nu cred exista vre-o corporatie (multinationala d'asta ) pe care o da altruismul afara din casa.Toti exista doar pt a face bani ...si nu cred in legende urbane ca unii sunt mai buni decat altii
...ca EA sunt "mai de treaba " decat ACTIVISION de exemplu
Diferenta asta intre anumite companii cred ca vine f mult din politica fiecareia , PR , etc etc ...
" Si in nici un caz nu ar fii fost vandut la un pret mai mic decat costul productiei timp de 5 ani " WTF man ...trebuie sa fii cel putin naiv sa crezi ca SONY a vandut sub pretul de productie din dragoste fata de gameri.Nu aveau de ales . Eu gandesc ca mai putin inseamna oricum mai mult decat nimic (poate asa a gandit si SONY
) .Ca sa nu mai spun ca banii adevarati nu se fac din consola pe care ti-au vandut-o ci din toate softurile , jocurile, abonamentele si ce dracu mai platesti p'orma
![]()
Nu stiu cum e cu fiabilitatea ps3-ului, stiu doar ca mi-a picat un xbox 360 dar si un ps3. Asa ca nu pot decat sa le urez tot binele din lume depanatorilor romani( sunt printre noi, se stiu ei
) ca daca era dupa strainezi...
Si daca au declarat ca stiau de problema de securitate a psn-ului si au reactionat ca politistii din filme, adica la finalul nenorocirii, pt mine au cazut de 2x mai prosti si nesimtiti.
Da, ai dreptate, si Sony urmareste sa obtina bani la fel ca toti ceilalti, dar cand ai mai vazut tu o companie sa declare "da, stiam de problema asta". Cand Apple a fost acuzata ca a scos pe piata un produs defect (Iphone 4 si celebra problema cu semnalul), Steve Jobbs a venit si i-a facut pe toti prosti si cretini pe fata. Nu am spus ca Sony nu vrea bani, ci doar ca stie sa isi respecte clientii.
---------- Post added 03-05-2011 at 07:46 PM ----------
Doar pentru ca stii de o problema nu inseamna ca stii si rezolvarea ei.
Sa mai distingem atmosfera. Comentariu gasit pe Youtube:
"See what America can do when PSN is down?!?
killing Osama Bin Laden".
Sigur inchizi consola , sau schimbi / inchizi Tv ul ?
Incearca sa inchizi consola prin butonul PS de la controller si incearca si cu butonul "Verde" .
Crezi prost.Sa inteleg ca ai aprecia ca politicienii, guvernul sau altii din tara ta ar face o plecaciune in fata ta(sau a intregului popor) dupa ani intregi de zile in care au gresit cu multe? Am aprecia multi daca ar face asta.Dar nu o fac. Asa ca nu mai judeca o companie care sa zicem ca a fost supusa unor chestii nasolae fara voia ei.Si ar trebui sa apreciem cu totii acea plecaciune in semn de supunere pe care au facut-o seniorii Sony.Ai o consola pe care scrie Sony.E facuta de ei.Apreciaza asta.Traiesti intr-o tara de 3 bani.O sa-ti faca vre-o data Basescu, Boc, Udrea,Vadim, Becali sau alti "baieti destepti" vre-o plecaciune in fata ta in semn de scuza ca tu o duci rau? NU CRED. Sony a facut asta.
Multumesc mult.Da ii dadeam turn off console din joystick sau tineam apasat pe power pana facea bip.
Am modelul Fat,dar rareori o inchid din spate,adica de tot.
Am uitat de remote play.
---------- Post added 03-05-2011 at 11:10 PM ----------
Era vorba de ledul verde de jos,acela de langa HDD indicator care se aprinde pt wireles daca nu ai inteles.Oricum s-a rezolvat problema datorita lui L0g1x.
Poate va hackuieste si forumul a l-ati dat afara.Pe mine ma amuza cum revenea el de fiecare data sa ne anunte ca el stie mai bine.Se ambala mai mult ca noi,saracu.
Haide sony odata cu psn ca devin nerabdator.
Deja simt ca inebunesc fara PSN,pentru mine PS3 fara online este "useless".Mi-e dor sa joc o Fifa,un BC2 sau un NFS online![]()
aveti idee pe unde pot gasi si eu o carcasa de Blu-ray(de joc-transparenta,nu de film-albastra) ptr PS3 ?
Bookmarks