e chiar foarte buna metoda insa cum ti-ai dat seama ssau udne ai gasito?![]()
oricum thank you for the post
deci ma poate ajuta cineva ?Ma scuzati de dublu post insa am o mica problema.Azi dimineata vroiam sa-mi fac un PSN acoount pentru JAPAN insa cand ajung la optiunea "choose your country/region" nu apare Japonianu apare nicio tara cu litera J...chiar nu am idee ce sa fac si
pe net n-am gasit solutie deci poate stie cineva de aici. ms anticipat![]()
Am incercat sa-mi resetez parola spunand ca am uitat-o: https://store.playstation.com/login.gvm
M-a dus pe pagina de resetare unde trebuie sa bagi mailul si data nasterii. Aici am observat linkul (https://store.playstation.com/accoun...n?target=login) ca este asemanator cu cel din mail, mai putin partea cu "reset". Am inlocuit "security" cu "reset" si iata ca a mers.
Ma bucur ca v-am fost de ajutor.![]()
Ati incercat careva daca va si puteti conecta cu noua parola?
Eu sunt la munca si numai spre seara ajung sa o incerc pe ps3.
De schimbat, am reusit sa o schimb.
Bonusurile oferite de SOE:
Check below for a full list of make-good incentives:
-DC Universe Online: Batman and Two-Face Inspired Masks and 30 Marks of Distinction
-Free Realms: Free daily items (7 to collect)
-Clone Wars Adventures: Count Dooku v2 Outfit
-EverQuest: A series of events, including Double XP, Double Rare Mob Spawns and Double Faction Gains
-EverQuest II and EverQuest II Extended: A series of events, including Double XP, Double Guild XP, Loot Bonanza, and City Festivals
-Vanguard: Saga of Heroes: A series of Double XP events
-Star Wars Galaxies: Bounty Hunter Statue, a miniature model of Boba Fett's ship, the Slave I
-Magic: The Gathering - Tactics: Four of each of these spells: "Ivory Mask", "Duress" and "Angelheart Vial", plus 500 Station Cash
-PoxNora: Limited edition Carrionling, Welcome Back 5K Gold Award Tournaments and two Draft Tournaments, plus 500 Station Cash
SOE details make-good rewards - Shacknews.com
acolo scrie SOE, deci valabil doar pentru cei care au acele jocuri MMO (dc univers, everquest, etc). Nu de alta, dar m-a incercat o dezamagire crunta cand am inceput sa citesc![]()
Astea-s bonusurile pentru mmo-urile care nu au fost disponibile, inca asteptam lista cu jocuri gratuite.
Si la mine merge...totul e ok...chiar si pe contu de RO parola mi-am schimbat-o pe acel chenar care apare de la ei nu am avut nevoie de mail sau asa ceva...totul e ok pana acum...2 conturi RO si unul USA.
La mine totul e ok...am intrat pe toate cele 3 conturi (2 Ro si 1 USA) dp 2 console si totul pare ok pana acum.Am si jucat o partida de GT 5 online...a mers![]()
Se pot creea conturi noi in momentul de fata? Ieri imi dadea o eroare mirifica...Mi-am pierdut contul de RO, nu mai stiu parola de pe vechiul e-mail...Ceva mishmashuri ca sa pot trece de chestia asta? Cont nou de UK si aia e![]()
Bookmarks