multam, mi-am luat retopercutorul drujba si barosul , trec la treaba........sau poate nu ca l-am suflat cu aer comprimat + ce a zis Enthroll
multam, mi-am luat retopercutorul drujba si barosul , trec la treaba........sau poate nu ca l-am suflat cu aer comprimat + ce a zis Enthroll
Acum as dori si eu sa stiu cum sa configurez un router SMC pentru a oferi internet wireless PS3-ului si PSP-ului. Am incercat cu amandoua, si mi se conecteaza dar imi apare pagina de web de la airbites cu mac-ul router-ului si ip-ul. (asta cam reprezinta ca ar trebui sa mai platesc in plus ceea ce nu vreau). Cum pot sa rezolv asta ? De mentionat ca am internet prin dhcp.
Nu prea le am cu conexiunile si de aceea cer ajutor experimentatilor
.
nu trebuie sa ai peste 1 mega , eu aveam rds si mergea cu 350 kb perfect, si acum au bagat fibra si merge si mai bine netu![]()
Stiti vreo solutie, cum as putea sa cumpar de pe PSN Europe (orice tara) cu un Visa Electron de la ING. Sau macar daca stiti daca se poate cumpara de pe PSN Europe cu un anumit card din RO?
Thanks in advance,
L.
Stiti vreo solutie, cum as putea sa cumpar de pe PSN Europe (orice tara) cu un Visa Electron de la ING. Sau macar daca stiti daca se poate cumpara de pe PSN Europe cu un anumit card din RO?
Thanks in advance,
L.
Salutare,
sunt in procesul de documentare inainte de a-mi cumpara ps3 si am ajuns pe forumul vostru!
am o intrebare legata de o oferta: Am vazut astazi la media galaxy(sry daca nu e voie cu nume) ps3 80gb + joc resistance 2 la pretul de 1800ron, ce parere aveti? este un pret ok sau e prea mult?
din ce am mai cautat la domo am gasit ps3 80gb + fifa 09 cu 1600ron, dar eu nu prea ma dau in vant dupa fifa si nu m-ar avantaja cu nimic oferta..doar daca asi gasi undeva jocul resistance 2 la un pret de pana in 200ron, dar nu reusesc sa-l gasesc de cumparat pe nici un site sau in nici un magazin din cate am cautat
E vreo diferenta intre jocurile normale si jocurile platinum sau game of the year? Adica nu au carticele sau altceva?
Eiditiile Platinum sunt mai ieftine,dar este acelasi joc cu acelasi contend.Pe carticica de pe carcasa scrie Platinum cu galben,atata tot.
Daca iti place cat de cat fotbal, ia pachetu cu fifa si R2 iei de ex de la webpredator.
vreau sa-mi iau un sistem de sunet optic pt ps3. cea mai ieftina alegere ar fi Logitech z5500. intrebearea e: merita pus un sistem de 500W in camera schitata , care e relativ mica, pozitionat conform desenului ?
Nu se merita 500w intr-un spatiu asa mic, si eu am aceeasi problema, dar e risipa de bani si de watica oricum o sa asculti in cel mai bun caz la jumatatea volumului
Bookmarks